FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Grease and Grease 2
Quiz about Grease and Grease 2

10 "Grease" and "Grease 2" Questions | Movies Trivia Quiz


These are two of my favorite movies!

A multiple-choice quiz by swawaw456. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grease

Author
swawaw456
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
365,995
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
875
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 90 (7/10), Guest 172 (10/10), Guest 35 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. In "Grease", who says, "I'm savin' up to get me some wheels"? Hint


Question 2 of 10
2. What color is Sandy's skirt during the song "Summer Nights" in "Grease"? Hint


Question 3 of 10
3. In "Grease 2", what is the name of the Music Appreciation teacher? Hint


Question 4 of 10
4. What is Danny's last name in "Grease"?
Hint


Question 5 of 10
5. In "Grease 2" what is Stephanie's solo after one of the rehearsals when Michael asks her what she wants in a guy? Hint


Question 6 of 10
6. What character is in both "Grease" and "Grease 2"? Hint


Question 7 of 10
7. In "Grease" who sings "Look at me, I'm Sandra Dee?" Hint


Question 8 of 10
8. Who plays Sandy Olsson and Danny Zuko in "Grease", and Stephanie Zinone in "Grease 2"? Hint


Question 9 of 10
9. Stockard Channing played whom in "Grease"? Hint


Question 10 of 10
10. Where did the gang hang out in "Grease" and in "Grease 2"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 20 2024 : Guest 90: 7/10
Feb 16 2024 : Guest 172: 10/10
Feb 02 2024 : Guest 35: 10/10
Jan 24 2024 : Guest 174: 9/10
Jan 22 2024 : Guest 85: 9/10
Jan 19 2024 : Guest 149: 9/10
Jan 14 2024 : Guest 92: 8/10
Jan 10 2024 : Guest 88: 0/10
Jan 04 2024 : Guest 172: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "Grease", who says, "I'm savin' up to get me some wheels"?

Answer: Kenickie

Kenickie says this to Sonny. He told him he got a job lugging boxes at Bargain City. Sonny was making fun of him for getting the job.
2. What color is Sandy's skirt during the song "Summer Nights" in "Grease"?

Answer: Yellow

If you pay attention, she is in fact wearing a yellow skirt. I think Patty is wearing a blue skirt. Rizzo, also, in this scene kicks both Sandy and Patty off of the bench and into a trash can.
3. In "Grease 2", what is the name of the Music Appreciation teacher?

Answer: Mrs. Mason

Blanche is the silly woman who works in the office. Mrs. McGee is the principal. I made Mrs. Austins up.
4. What is Danny's last name in "Grease"?

Answer: Zuko

"Zorro" is a movie, and I made the other two up. Danny Zuko was played by John Travolta. John also starred in many other movies such as "Urban Cowboy", "Hairspray", and "Saturday Night Fever".
5. In "Grease 2" what is Stephanie's solo after one of the rehearsals when Michael asks her what she wants in a guy?

Answer: Cool Rider

This is my favorite song in "Grease 2". She is describing what she wants in a guy. Michael Carrington is played by Maxwell Caulfield.
6. What character is in both "Grease" and "Grease 2"?

Answer: Frenchy

Johnny is the leader of the T-Birds in "Grease 2". Michael is Sandy's cousin from Australia in "Grease 2". Paulette was a Pink Lady who had the hots for Johnny in "Grease 2".
7. In "Grease" who sings "Look at me, I'm Sandra Dee?"

Answer: Rizzo

Stockard Channing is most well known for her role as Rizzo in "Grease". Although she won an Emmy for her role on "The West Wing". She also starred in "Where the Heart Is" as Sister Peg.
8. Who plays Sandy Olsson and Danny Zuko in "Grease", and Stephanie Zinone in "Grease 2"?

Answer: Olivia Newton-John, John Travolta, Michelle Pfeiffer

Olivia Newton-John and John Travolta also star in another movie called "Two of a Kind". Michelle Pfeiffer starred in "Dark Shadows" and "Stardust".
9. Stockard Channing played whom in "Grease"?

Answer: Betty

Betty is Rizzo's given name, which she reveals in the car while making out with Kenickie. I think Kenickie is the only one she reveals the name to though.
10. Where did the gang hang out in "Grease" and in "Grease 2"?

Answer: Frosty Palace and The Bowling Alley

The gang was at Frosty Palace more than once in "Grease". In "Grease 2", the gang went bowling, and it was suggested that it happened often.
Source: Author swawaw456

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. T-Birds & Pink Ladies! Average
2. "Grease 2" Part 2 Average
3. "Grease" and "Grease 2" Average
4. Which Song from 'Grease'? Very Easy
5. A Simple 'Grease' Quiz! Easier
6. Grease Average
7. "Grease 2" Part 1 Average
8. "Grease 2": The Talent Show Easier
9. The Colors of "Grease" Average
10. Grease! Easier
11. "Grease" Is the Word Average
12. About The '"Grease 2" Movie Average

2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us