FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Gene Hackman
Quiz about Gene Hackman

10 Question Movie Quiz: Gene Hackman | People Themed


Gene Hackman has been around for a long time, giving solid performances every step of the way.

A multiple-choice quiz by robert362. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed E-K
  8. »
  9. Gene Hackman

Author
robert362
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
16,653
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1200
Last 3 plays: Guest 195 (7/10), Guest 15 (8/10), Guest 99 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Hackman played a naval officer in a power confrontation with one of his subordinates. What is this movie? Hint


Question 2 of 10
2. Hackman played a villain in 'No Way Out'. Who was his co-star? Hint


Question 3 of 10
3. Hackman played a prisoner in which John Grisham based movie? Hint


Question 4 of 10
4. In 'I Never Sang For My Father', Hackman worked with one of the old-time greats. Who was this actor? Hint


Question 5 of 10
5. In 'The French Connection', Hackman plays a police detective in what city? Hint


Question 6 of 10
6. In 'Narrow Margin', Hackman has to transport a woman to safety. Who is she? Hint


Question 7 of 10
7. In 'Superman', Hackman played which character? Hint


Question 8 of 10
8. In 'Class Action', Hackman's lawyer daughter is played by which actress? Hint


Question 9 of 10
9. Hackman was involved in a medical thriller with Hugh Grant. What is the name of this movie? Hint


Question 10 of 10
10. Hackman played 'Little Bill' in what movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 09 2024 : Guest 195: 7/10
Apr 08 2024 : Guest 15: 8/10
Mar 30 2024 : Guest 99: 10/10
Mar 30 2024 : Guest 51: 7/10
Mar 25 2024 : Guest 201: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Hackman played a naval officer in a power confrontation with one of his subordinates. What is this movie?

Answer: Crimson Tide

2. Hackman played a villain in 'No Way Out'. Who was his co-star?

Answer: Kevin Costner

3. Hackman played a prisoner in which John Grisham based movie?

Answer: The Chamber

4. In 'I Never Sang For My Father', Hackman worked with one of the old-time greats. Who was this actor?

Answer: Melvyn Douglas

5. In 'The French Connection', Hackman plays a police detective in what city?

Answer: New York

6. In 'Narrow Margin', Hackman has to transport a woman to safety. Who is she?

Answer: Anne Archer

Re-make of an older movie with Charles McGraw.
7. In 'Superman', Hackman played which character?

Answer: Lex Luthor

Different kind of role for him.
8. In 'Class Action', Hackman's lawyer daughter is played by which actress?

Answer: Mary Elizabeth Mastrantonio

9. Hackman was involved in a medical thriller with Hugh Grant. What is the name of this movie?

Answer: Extreme Measures

10. Hackman played 'Little Bill' in what movie?

Answer: Unforgiven

Well-received performance.
Source: Author robert362

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Gene Hackman Dies Average
2. Gene Hackman Average
3. The Films of Gene Hackman Average
4. The Film History of Gene Hackman Average
5. Zac Attack! Easier
6. Jason Isaacs Average

5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us