Quiz about Harry and The Hendersons
Quiz about Harry and The Hendersons

Harry and The Hendersons Trivia Quiz


Welcome to the quiz! This is a quiz to test your knowledge on just how much you know about "Harry and the Hendersons". Have fun and good luck!

A multiple-choice quiz by IROCZ. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. H
  8. »
  9. Ha - Hm Movies

Author
IROCZ
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
154,698
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
526
Last 3 plays: Guest 74 (8/10), Guest 174 (6/10), Guest 174 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What kind of gun did George say Ernie had? Hint

Rifle
Pistol
Shotgun
BB Gun

2. What are the names of the people in the Henderson family? Hint

George, Nancy, Sarah, Ernie
Jacque, Nancy, Melissa, Ernie
George, Irene, Sarah, John
Wallace, Sarah, Michelle, Nicky

3. What city do the Hendersons live in?

Answer: (One Word)
4. George works with his Brother?

True
False

5. What is the license plate on the Hendersons' car? Hint

FJS-258
HEN-834
WEA-079
HAR-398

6. After Harry ate Sarah's corsage, what birthday did Sarah say her corsage was for? Hint

18
12
15
16

7. What was the Hendersons' dog's name?

Answer: (Two Words)
8. What is the Hendersons' neighbor's name? Hint

Mary
Harriet
Irene
Jim

9. George's middle name is Nathan?

True
False

10. What does George teach Harry to do? Hint

Talk
Roll Over
Play Cards
Sit


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What kind of gun did George say Ernie had?

Answer: Rifle

At the beginning of the movie George said "Girls it's a rifle."
2. What are the names of the people in the Henderson family?

Answer: George, Nancy, Sarah, Ernie

George is the father, Nancy is the mother, Sarah is the daughter, and Ernie is the son. They also have a pet dog named Little Bob.
3. What city do the Hendersons live in?

Answer: Seattle

You can see the sign when the Hendersons are coming back from camping.
4. George works with his Brother?

Answer: False

George works with his dad at Henderson & Son.
5. What is the license plate on the Hendersons' car?

Answer: WEA-079

Jacques Lafleur returns it to Nancy.
6. After Harry ate Sarah's corsage, what birthday did Sarah say her corsage was for?

Answer: 15

After Harry eats the cosage, Sarah starts yelling at him. She tells him that she said she got that for her 15th birthday.
7. What was the Hendersons' dog's name?

Answer: Little Bob

You can hear the dog's name all throughout the movie.
8. What is the Hendersons' neighbor's name?

Answer: Irene

She came over to return Little Bob and their mail after the Hendersons came back from camping.
9. George's middle name is Nathan?

Answer: True

His Full name is George Nathan Henderson. Nancy says it and it can be seen on the computer when Jacques Lefleur goes to find out whose license plate that belong to.
10. What does George teach Harry to do?

Answer: Sit

George tells the rest of the family come look what he taught Harry to do. He obviously still needed help in getting Harry to sit properly.
Source: Author IROCZ

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 30 2023 : Guest 74: 8/10
Jan 24 2023 : Guest 174: 6/10
Jan 05 2023 : Guest 174: 6/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. "Non Nobis Domine, Non Nobis"- "Henry V" Easier
2. High Noon Average
3. He's Just Not That Into You Average
4. Highfalutin People Average
5. Happy Feet Average
6. Hell or High Water Average
7. Hatchet Tough
8. Hausu Average
9. "Heidi" (1937) Average
10. Hang 'Em High Average
11. Haunted Mansion Tough
12. Hanover Street Average

2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us