FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hitchcock Movie Taglines
Quiz about Hitchcock Movie Taglines

10 Tough Questions about Hitchcock Movie Taglines


I love to look at old movie trailers using those great taglines. Alfred Hitchcock was a master at using them! Read the tagline, guess the movie!

A multiple-choice quiz by Hitch. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Hitchcock, Alfred
  8. »
  9. Hitchcock Taglines

Author
Hitch
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
36,288
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
729
- -
Question 1 of 10
1. 'Each time they kissed there was the thrill of love...the threat of murder'! Hint


Question 2 of 10
2. 'The shadow of this woman darkened their love.' Hint


Question 3 of 10
3. 'Spies! Playing the game of love--and sudden death!' Hint


Question 4 of 10
4. 'From the master of shock! A shocking masterpiece!' Hint


Question 5 of 10
5. 'You'd like to say it can't happen here, but every jolting scene is true!' Hint


Question 6 of 10
6. 'The maddest love that ever possessed a woman.' Hint


Question 7 of 10
7. 'Hitch takes you behind the actual headlines to expose the most explosive scandal of the century!' Hint


Question 8 of 10
8. 'Only Alfred Hitchcock could have created so suspenseful a sex mystery!' Hint


Question 9 of 10
9. 'Alfred Hitchcock engulfs you in a whirlpool of terror and tension.' Hint


Question 10 of 10
10. '25 steps down into a subway and for the first time he doesn't come home that night.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Each time they kissed there was the thrill of love...the threat of murder'!

Answer: Suspicion

Starring Cary Grant and Joan Fontaine.
2. 'The shadow of this woman darkened their love.'

Answer: Rebecca

Starring Laurence Olivier and Joan Fontaine.
3. 'Spies! Playing the game of love--and sudden death!'

Answer: The Lady Vanishes

Starring Michael Redgrave and Margaret Lockwood.
4. 'From the master of shock! A shocking masterpiece!'

Answer: Frenzy

Starring Jon Finch and Barry Foster.
5. 'You'd like to say it can't happen here, but every jolting scene is true!'

Answer: Saboteur

Starring Priscilla Lane and Robert Cummings.
6. 'The maddest love that ever possessed a woman.'

Answer: Spellbound

Starring Gregory Peck and Ingrid Bergman. Had great dream scenes created by Salvador Dali.
7. 'Hitch takes you behind the actual headlines to expose the most explosive scandal of the century!'

Answer: Topaz

Starring Frederick Stafford and Karin Dor.
8. 'Only Alfred Hitchcock could have created so suspenseful a sex mystery!'

Answer: Marnie

Starring Sean Connery and Tippi Hedren.
9. 'Alfred Hitchcock engulfs you in a whirlpool of terror and tension.'

Answer: Vertigo

James Stewart and Kim Novak.
10. '25 steps down into a subway and for the first time he doesn't come home that night.'

Answer: The Wrong Man

Starring Henry Fonda and Vera Miles.
Source: Author Hitch

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us