FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lilo  Stitch
Quiz about Lilo  Stitch

Lilo & Stitch Test | Movies


The 42nd Disney adventure spawned many straight to video sequels and a TV series.

A multiple-choice quiz by pennie1478. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lilo & Stitch

Author
pennie1478
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
397,019
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
282
Last 3 plays: Guest 69 (7/10), Guest 67 (10/10), Guest 172 (6/10).
-
Question 1 of 10
1. After taking a police cruiser off of the spaceship, what state on planet Earth did Experiment 626 land in? Hint


Question 2 of 10
2. What food did Lilo tell her luau instructor that she fed Pudge, the fish, because he didn't like tuna sandwiches? Hint


Question 3 of 10
3. Where did Lilo meet Experiment 626, which she named Stitch? Hint


Question 4 of 10
4. What was the last name of the social worker who was put in charge of Nani and Lilo's case? Hint


Question 5 of 10
5. Lilo introduced Stitch to the music of what musician by playing his/her records on her record player? Hint


Question 6 of 10
6. After destroying things around him, Lilo told Stitch to make something constructive. What city did he build in Lilo's floor using parts from her bedroom? Hint


Question 7 of 10
7. "ʻOhana mean family and family means nobody gets left behind or forgotten". Who was the only person on "Lilo and Stitch" to not say this? Hint


Question 8 of 10
8. When Lilo and Stitch were kidnapped by Captain Gantu, how was Stitch able to escape, but not Lilo? Hint


Question 9 of 10
9. After being recognized by the Grand Councilwoman, who did Lilo's social worker admit to being? Hint


Question 10 of 10
10. In order to keep Earth from being destroyed, what insect were the aliens told was an endangered species and couldn't be harmed? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 15 2024 : Guest 69: 7/10
Apr 12 2024 : Guest 67: 10/10
Apr 06 2024 : Guest 172: 6/10
Mar 28 2024 : Guest 174: 2/10
Mar 22 2024 : Guest 186: 10/10
Mar 22 2024 : Guest 159: 9/10
Mar 21 2024 : Guest 174: 10/10
Mar 21 2024 : Guest 199: 9/10
Mar 21 2024 : Guest 213: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. After taking a police cruiser off of the spaceship, what state on planet Earth did Experiment 626 land in?

Answer: Hawaii

Experiment 626 escaped after he was sentenced to be dropped on a deserted asteroid. Using the ship's hyperdrive, Experiment 626 fell to the planet Earth where he landed in Kauaʻi, Hawaii.
2. What food did Lilo tell her luau instructor that she fed Pudge, the fish, because he didn't like tuna sandwiches?

Answer: Peanut Butter and Jelly

Lilo was late for her luau lesson because she was feeding Pudge, the fish, in the ocean. Pudge can be seen during the opening movie credits with a sandwich in his mouth.
3. Where did Lilo meet Experiment 626, which she named Stitch?

Answer: Lilo picked him out at the dog pound.

Lilo's sister, Nani, took Lilo to the dog pound where she found Experiment 626. After buying him from the pound, Lilo named him Stitch. Experiment 626 had been left at the pound after being run over by three trucks. The people at the pound thought he was dead and left him in a cage.
4. What was the last name of the social worker who was put in charge of Nani and Lilo's case?

Answer: Bubbles

The social worker didn't think much of Nani after she dented his bumper while she was trying to get home to Lilo. When he introduced himself to Lilo, she saw his first name tattooed on his knuckles, Cobra. His full name was Cobra Bubbles.
5. Lilo introduced Stitch to the music of what musician by playing his/her records on her record player?

Answer: Elvis Presley

Lilo loved Elvis Presley and played his songs for Stitch. At seven fifteen one morning, Lilo woke Nani up to show her that Stitch could play the music on her record player when he put his fingernail on the record and opened his mouth.
6. After destroying things around him, Lilo told Stitch to make something constructive. What city did he build in Lilo's floor using parts from her bedroom?

Answer: San Francisco

Nani took Lilo and Stitch with her when she went looking for a job. Because of Stitch's destructive mannerisms, Nani didn't get any of the jobs for which she applied. When they got home, Lilo told Stitch instead of destroying things he should make something constructive. Within minutes, Stitch had taken items from Lilo's bedroom to recreate San Francisco. He then destroyed it.
7. "ʻOhana mean family and family means nobody gets left behind or forgotten". Who was the only person on "Lilo and Stitch" to not say this?

Answer: Lilo's social worker

Nani made the statement to Lilo when the social worker had threatened to take Lilo away from Nani. Lilo made the statement to Nani when she was going to throw Stitch out of the house. Stitch made the statement to Nani, Lilo, and the Grand Councilwoman at the beach when he was preparing to be taken back to space.
8. When Lilo and Stitch were kidnapped by Captain Gantu, how was Stitch able to escape, but not Lilo?

Answer: Stitch was able to go through the glass tube in which they were held.

Captain Gantu was tired of Stitch getting away so he captured Stitch along with Lilo. Stitch was able to go through the glass container that held him and Lilo, but Lilo couldn't. Stitch went back to Earth to rally others to help rescue Lilo.
9. After being recognized by the Grand Councilwoman, who did Lilo's social worker admit to being?

Answer: Former CIA

When the Grand Councilwoman saw Lilo's social worker, she mentioned recognizing him from somewhere. Lilo's social worker told the Grand Councilwoman that they had met in 1973 when he was former CIA. The Grand Councilwoman asked him to keep an eye out on Stitch and his new family.
10. In order to keep Earth from being destroyed, what insect were the aliens told was an endangered species and couldn't be harmed?

Answer: Mosquitos

Mosquitos were the reason that Earth couldn't be blown up when Stitch landed in Hawaii. Lilo's social worker admitted he was the person who spread the lie so that the aliens wouldn't destroy Earth years ago.
Source: Author pennie1478

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Show Me 100!:

Every quiz in this list has less than 100 plays. Will you be the 100th player? Go ahead, show me 100!

  1. Melody Time Average
  2. Dinosaur Average
  3. "The Ranch": Part Seven Average
  4. "The Ranch": Part Eight Average
  5. Home on the Range Average
  6. Baby Yoda and the Gang! Average
  7. Bolt Average
  8. Lilo & Stitch Average
  9. Atlantis: The Lost Empire Average
  10. The Emperor's New Groove Average
  11. Fantasia 2000 Average
  12. "Diary of a Wimpy Kid: The Meltdown" Average

4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us