FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lilo  Stitch Quotes Part 1
Quiz about Lilo  Stitch Quotes Part 1

"Lilo & Stitch" Quotes Part 1 Trivia Quiz


In this easy "Lilo & Stitch" quiz, I will give you a quote and all you have to do is try and guess who said it!

A multiple-choice quiz by Dejera/Squall. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lilo & Stitch

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
112,361
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3206
Last 3 plays: Guest 66 (6/10), Guest 80 (10/10), Guest 174 (1/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Hey, just a little one." Hint


Question 2 of 10
2. "Meega, nala kweesta!" Hint


Question 3 of 10
3. "Yeah... he took the red one." Hint


Question 4 of 10
4. "No, they're very delicate. In fact, every time an asteroid hits their planet they have to begin life all over." Hint


Question 5 of 10
5. "Do you know what tuna is? It's fish! If I gave Pudge tuna, I'd be an abomination!" Hint


Question 6 of 10
6. "Hey! Watch where you're going! Stupidhead!" Hint


Question 7 of 10
7. "Did you ever kill anyone?" Hint


Question 8 of 10
8. "Maybe send me an angel... the nicest angel you have." Hint


Question 9 of 10
9. "What did we hit?" Hint


Question 10 of 10
10. "Hello?! Are there any 'animals' in here?" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 04 2024 : Guest 66: 6/10
Apr 04 2024 : Guest 80: 10/10
Mar 28 2024 : Guest 174: 1/10
Mar 24 2024 : Guest 69: 10/10
Mar 04 2024 : Guest 73: 9/10
Feb 28 2024 : Petersk417: 10/10
Feb 16 2024 : Guest 152: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Hey, just a little one."

Answer: Dr. Jumba

The Grand Councilwoman accuses Dr. Jumba of creating a "monster." Jumba replies, "Hey, just a little one!"
2. "Meega, nala kweesta!"

Answer: Experiment 626

After Experiment 626 curses, one of the Council vomits mechanical bits and pieces.
3. "Yeah... he took the red one."

Answer: bridge helmsman

When Experiment 626 escapes imprisonment, he hijacks the red Police cruiser.
4. "No, they're very delicate. In fact, every time an asteroid hits their planet they have to begin life all over."

Answer: Agent Pleakley

In a dialogue between the Grand Councilwoman and Agent Pleakley, Agent Pleakley makes a few very humorous remarks in reference to humanity, including our over sighted frailty.
5. "Do you know what tuna is? It's fish! If I gave Pudge tuna, I'd be an abomination!"

Answer: Lilo

Lilo has to explain to her hula teacher that she is late for practice because she had to bring Pudge the fish a peanut butter sandwich.
6. "Hey! Watch where you're going! Stupidhead!"

Answer: Nani

Nani almost gets run over by the social worker!
7. "Did you ever kill anyone?"

Answer: Lilo

When Lilo first meets Mr. Cobra Bubbles, she asks a lot of inquisitive questions, including a query into his past endeavors.
8. "Maybe send me an angel... the nicest angel you have."

Answer: Lilo

Lilo prays to "god" and asks her/him for a friend who won't run away.
9. "What did we hit?"

Answer: truck driver

When Experiment 626 first begins exploring Earth, he is introduced to tractor trailers and gets run over.
10. "Hello?! Are there any 'animals' in here?"

Answer: Lilo

When looking for a pet to adopt, Lilo sees empty cages and asks aloud if there are any "animals" around.
Source: Author Dejera/Squall

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Lanni before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us