FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lilo and Stitch Part II
Quiz about Lilo and Stitch Part II

"Lilo and Stitch" Part II Trivia Quiz


Here is another quiz on the soon to be Disney classic, "Lilo and Stitch".

A multiple-choice quiz by DisneyMama410. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lilo & Stitch

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
114,805
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2696
Last 3 plays: Guest 174 (3/10), Guest 45 (5/10), Guest 69 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. How many times does the chubby guy miss out on eating his ice cream? Hint


Question 2 of 10
2. What type of dog did Lilo say Stitch was before he got run over? Hint


Question 3 of 10
3. What color bathing suit is Lilo wearing during the movie? Hint


Question 4 of 10
4. How many legs does Pleakley have?

Answer: (word or number)
Question 5 of 10
5. What is the name of the girl that Lilo fought with at the beginning of the movie? Hint


Question 6 of 10
6. How many job interviews does Nani go on that Stitch ruins? Hint


Question 7 of 10
7. What does the Hawaiian word 'ohana' mean? Hint


Question 8 of 10
8. Experiment 626 really has six legs.


Question 9 of 10
9. Does Nani ever get another job after getting fired from her other job?


Question 10 of 10
10. What type of jar does Lilo put her voodoo doll friends in at the beginning of the movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 28 2024 : Guest 174: 3/10
Mar 27 2024 : Guest 45: 5/10
Mar 24 2024 : Guest 69: 9/10
Mar 04 2024 : Guest 73: 5/10
Feb 28 2024 : Petersk417: 8/10
Feb 16 2024 : Guest 152: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many times does the chubby guy miss out on eating his ice cream?

Answer: 3

He misses out 3 times on eating his ice cream. First was when Lilo took his picture, second was when Stitch caused everyone on the beach to run away and third was at the end when Jumba was trying to save Lilo.
2. What type of dog did Lilo say Stitch was before he got run over?

Answer: Collie

Lilo says that Stitch was a collie before he got run over while she was talking to David at Nani's job.
3. What color bathing suit is Lilo wearing during the movie?

Answer: Yellow and Orange

Lilo wears a yellow and orange bathing suit when she goes swimming or surfing. Nani wears the green and blue one.
4. How many legs does Pleakley have?

Answer: Three

Pleakley has 3 legs. He also has one eye and two tongues.
5. What is the name of the girl that Lilo fought with at the beginning of the movie?

Answer: Myrtle

Myrtle Edmonds is the little red haired girl, who doesn't get along with Lilo.
6. How many job interviews does Nani go on that Stitch ruins?

Answer: 4

She goes on 4 interviews and Stitch ruins them all. The first one she goes on is for the market, second is the coffee house, third is the hotel and the last one is at the beach.
7. What does the Hawaiian word 'ohana' mean?

Answer: family

Ohana means family, and family means no one gets left behind or forgotten.
8. Experiment 626 really has six legs.

Answer: False

Experiment 626 has 2 legs and 4 arms.
9. Does Nani ever get another job after getting fired from her other job?

Answer: Yes

She gets the job at the grocery store thanks to David.
10. What type of jar does Lilo put her voodoo doll friends in at the beginning of the movie?

Answer: Pickle

Lilo makes voodoo doll versions of her friends out of forks and then she puts them into a pickle jar and shakes them up. Then she tells Cobra Bubbles, "My friends need to be punished".
Source: Author DisneyMama410

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LordAndry before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us