FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lilo and Stitch
Quiz about Lilo and Stitch

Movies Quiz: Lilo and Stitch | 10 Questions


A cute little "Lilo & Stitch" quiz for the masses. If you watched the movie, it shouldn't be too hard.

A multiple-choice quiz by Krissy-chan. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lilo & Stitch

Author
Krissy-chan
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
102,932
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
3190
Last 3 plays: Guest 174 (1/10), Guest 98 (7/10), Guest 73 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. What title was Jumba branded with toward the beginning of the film? Hint


Question 2 of 10
2. Who or what did Lilo say controls the weather? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of Lilo's doll? Hint


Question 4 of 10
4. When does the dance instructor tell Lilo they'll have their next practice? Hint


Question 5 of 10
5. What breed of dog does Lilo tell David that Stitch used to be? Hint


Question 6 of 10
6. At one point toward the beginning of the movie, Lilo decorates a set of spoons and throws them in a pickle jar. There is a book next to her. What's the title of it?

Answer: (Two Words)
Question 7 of 10
7. Lilo claims that she read Nani's diary, and that in it Nani has written what she likes about David. What did Nani write? Hint


Question 8 of 10
8. When Stitch's destructive programming goes into effect, which of the following does NOT happen? Hint


Question 9 of 10
9. When had Grand Councilwoman last met Mr. Bubbles? Hint


Question 10 of 10
10. Who saves Lilo from being blown up along with her house? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 28 2024 : Guest 174: 1/10
Mar 14 2024 : Guest 98: 7/10
Mar 04 2024 : Guest 73: 5/10
Feb 28 2024 : Petersk417: 7/10
Feb 17 2024 : Guest 64: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What title was Jumba branded with toward the beginning of the film?

Answer: Idiot Scientist

When called an "Idiot Scientist", he claimed that he'd rather be called an "Evil Genius". When he read in the paper that he was still being referred to as "Idiot Scientist" he ripped it up and ate it.
2. Who or what did Lilo say controls the weather?

Answer: Pudge

When her dance instructor asked Lilo why she was late, she explained that she had to go to the store and buy peanut butter to make Pudge the Fish a sandwich. When the instructor asked why it was so important, she responded, "Pudge controls the weather."
3. What is the name of Lilo's doll?

Answer: Scrump

Lilo made her. Scrump's head is a bit too big for the body. Lilo explains that she often pretends that a bug laid eggs in Scrump's ear and that she is going to die.
4. When does the dance instructor tell Lilo they'll have their next practice?

Answer: Sunday

"I called your sister. She said to wait for her here on the porch. We'll try again on Sunday."
5. What breed of dog does Lilo tell David that Stitch used to be?

Answer: Collie

I don't see where she got a Collie out of that, but okay.
6. At one point toward the beginning of the movie, Lilo decorates a set of spoons and throws them in a pickle jar. There is a book next to her. What's the title of it?

Answer: practical voodoo

I think Mr. Bubbles was about as shocked as I was. I don't think he laughed as hard though.
7. Lilo claims that she read Nani's diary, and that in it Nani has written what she likes about David. What did Nani write?

Answer: She likes his butt and fancy hair

"She thinks it's fancy?"
8. When Stitch's destructive programming goes into effect, which of the following does NOT happen?

Answer: He steals everyone's right shoe

Stitch steals everyone's left shoe, not right.
9. When had Grand Councilwoman last met Mr. Bubbles?

Answer: 1973

He used to be a member of the CIA. Incidentally they had had a previous meeting in Roswell, New Mexico, in the year 1973, at which time he convinced the aliens that mosquitos were an endangered species. She then commented that he had had hair back then. What gets me is, if she knew who he was and everything else, why did she and everyone else at the Inter-Galactic Federation seem as if they had no knowledge of Earth's exsistance? Hmm...
10. Who saves Lilo from being blown up along with her house?

Answer: Pleakly

While Jumba and Stitch played Hot Potato with the plasma cannon, Pleakly grabbed Lilo and dashed out of the house. She asked if they should go back for Stitch, to which he replied, "Trust me, this is not going to end well!" and continued out of the house.
Source: Author Krissy-chan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us