FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lilo and Stitch Part 2
Quiz about Lilo and Stitch Part 2

"Lilo and Stitch", Part 2 Trivia Quiz


This is part 2 on my quiz on the cute Disney movie "Lilo and Stitch" - enjoy!

A multiple-choice quiz by Jacifan. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lilo & Stitch

Author
Jacifan
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
132,200
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
16 / 20
Plays
4257
Last 3 plays: Guest 72 (16/20), Guest 80 (16/20), Guest 99 (15/20).
- -
Question 1 of 20
1. What does Lilo put in Stitch's bottle? Hint


Question 2 of 20
2. What town does Stitch make a model of in Lilo's room? Hint


Question 3 of 20
3. What does Nani tell the people on the phone that she thinks Stitch is? Hint


Question 4 of 20
4. Stitch looks through Lilo's bookshelf and finds a book on farming what? Hint


Question 5 of 20
5. Who is Lilo's favorite singer? Hint


Question 6 of 20
6. What kind of fruit lands on the woman's head at the fruit stand? Hint


Question 7 of 20
7. What instrument does Lilo teach Stitch to play? Hint


Question 8 of 20
8. What color is the lifeguard's swim suit? Hint


Question 9 of 20
9. What color is Nani's swim suit? Hint


Question 10 of 20
10. Who does Agent Pleakley talk to on his phone besides the council leader? Hint


Question 11 of 20
11. Who rescues Stitch when he almost drowns? Hint


Question 12 of 20
12. What song does Nani sing to Lilo? Hint


Question 13 of 20
13. How did Lilo's parents die? Hint


Question 14 of 20
14. What does Lilo hear Stitch do at night? Hint


Question 15 of 20
15. What does Stitch tell Jumba he is waiting for? Hint


Question 16 of 20
16. What does Jumba say he will do to Stitch when he rebuilds him? Hint


Question 17 of 20
17. What does Lilo tell Mr. Bubbles that Stitch found? Hint


Question 18 of 20
18. Which way does the fire truck turn?

Answer: (One Word - left or right)
Question 19 of 20
19. How much did Lilo pay for Stitch? Hint


Question 20 of 20
20. Who once saved the planet? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 07 2024 : Guest 72: 16/20
Apr 04 2024 : Guest 80: 16/20
Mar 29 2024 : Guest 99: 15/20
Mar 28 2024 : Guest 174: 2/20
Mar 24 2024 : Guest 216: 19/20
Mar 23 2024 : Guest 174: 14/20
Mar 15 2024 : Guest 98: 17/20
Mar 04 2024 : Guest 73: 16/20
Feb 26 2024 : Guest 77: 17/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Lilo put in Stitch's bottle?

Answer: coffee

She gives him coffee in a spill-free cup.
2. What town does Stitch make a model of in Lilo's room?

Answer: San Francisco

He then proceeds to terrorize these buildings, stomping around and chewing on cars. Lilo watches solemnly and then proclaims, "No more caffeine for you."
3. What does Nani tell the people on the phone that she thinks Stitch is?

Answer: a koala

She says, "I think it's a koala. An evil koala." Just then, she is startled by Stitch's four-armed shadow on the wall.
4. Stitch looks through Lilo's bookshelf and finds a book on farming what?

Answer: oysters

He looks for something to read, and finally ends up with "The Ugly Duckling", which Lilo reads to him.
5. Who is Lilo's favorite singer?

Answer: Elvis Presley

She teaches Stitch to act like Elvis.
6. What kind of fruit lands on the woman's head at the fruit stand?

Answer: a watermelon

Nani goes to apply for a job at the fruit stand, but Stitch messes it up when he dances into the owner and lands a watermelon on her head.
7. What instrument does Lilo teach Stitch to play?

Answer: guitar

She teaches him to behave like Elvis, and that includes playing the guitar.
8. What color is the lifeguard's swim suit?

Answer: red

Nani almost gets a job as a lifeguard, but Stitch frightens the beachgoers.
9. What color is Nani's swim suit?

Answer: blue and green

Nani, Lilo, David, and Stitch go surfing after Nani's bad day finding jobs.
10. Who does Agent Pleakley talk to on his phone besides the council leader?

Answer: his mom

He talks to his mom while Jumba is watching Stitch surfing.
11. Who rescues Stitch when he almost drowns?

Answer: David

Jumba and Pleakley go after Stitch and pull him under.
12. What song does Nani sing to Lilo?

Answer: Aloha 'Oe

Nani is almost positive that Lilo will be taken away from her, so it becomes a sad evening.
13. How did Lilo's parents die?

Answer: they were in a car accident

Lilo says, "It was rainy, and they went for a drive."
14. What does Lilo hear Stitch do at night?

Answer: cry

Lilo knows that Stitch is unhappy because she hears him crying late at night.
15. What does Stitch tell Jumba he is waiting for?

Answer: family

Jumba then informs him that he has no family.
16. What does Jumba say he will do to Stitch when he rebuilds him?

Answer: make him taller

He says he will make him taller, and not so fluffy, to which Stitch replies, "But I like fluffy!"
17. What does Lilo tell Mr. Bubbles that Stitch found?

Answer: the chainsaw

My personal favorite line in the whole movie. Lilo calls Mr. Bubbles to tell him that aliens are attacking her house, but then she exclaims, "Oh, good! My dog found the chainsaw!" and hangs up.
18. Which way does the fire truck turn?

Answer: left

Nani finally has a job, but when she comes out of the store she sees a fire truck turning left onto the street where she lives.
19. How much did Lilo pay for Stitch?

Answer: $2

Lilo shows her proof of purchase to the council leader so she can keep Stitch.
20. Who once saved the planet?

Answer: Mr. Bubbles

He convinced an alien race that mosquitos were an endangered species.
Source: Author Jacifan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us