FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lilo and Stitch Quotes
Quiz about Lilo and Stitch Quotes

"Lilo and Stitch" Quotes Trivia Quiz


"Lilo and Stitch" had many great, memorable, and funny quotes. I will give you a quote and you just have to select who said it. Enjoy!

A multiple-choice quiz by bigliloandstitchfan. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lilo & Stitch

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
106,137
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
6866
Last 3 plays: Guest 80 (8/10), Guest 174 (1/10), masfon (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Every Thursday, I take Pudge the fish a peanut butter sandwich." Hint


Question 2 of 10
2. "Meega, nala kweesta!" Hint


Question 3 of 10
3. "I'm going to stuff you in a blender, push 'puree,' then bake you into a pie and feed it to the social worker." Hint


Question 4 of 10
4. "Actually, she's just ugly." Hint


Question 5 of 10
5. "Can't complain, mom. I'm camping out with a convicted criminal and, uh...oh, I had my head chewed on by a monster!" Hint


Question 6 of 10
6. "My friends need to be punished." Hint


Question 7 of 10
7. "And the next time I see this dog I expect it to be a model citizen...capiche?" Hint


Question 8 of 10
8. "I might not be a doctor but I know that there's no better cure for a sour face than a couple of boards and some choice waves." Hint


Question 9 of 10
9. "This is my family. I found it, all on my own." Hint


Question 10 of 10
10. "Does Stitch have to go in the ship?" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 04 2024 : Guest 80: 8/10
Mar 28 2024 : Guest 174: 1/10
Mar 21 2024 : masfon: 7/10
Mar 14 2024 : Guest 98: 9/10
Mar 04 2024 : Guest 73: 9/10
Feb 28 2024 : Petersk417: 10/10
Feb 16 2024 : Guest 152: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Every Thursday, I take Pudge the fish a peanut butter sandwich."

Answer: Lilo Pelekai

Said a little after Lilo's hula teacher asked why she was all wet.
2. "Meega, nala kweesta!"

Answer: Stitch

Stitch's first words. Please do not send me complaints that I spelt this quote wrong, I have quadruple checked my spelling through the DVD's closed caption system.
3. "I'm going to stuff you in a blender, push 'puree,' then bake you into a pie and feed it to the social worker."

Answer: Nani Pelekai

When Nani is locked out of the house by Lilo, who nailed it shut, you can hear her say this after the social worker pulls up in his car while she is in the dog door removing the nails.
4. "Actually, she's just ugly."

Answer: Jumba Jookiba

Said by Jumba after Stitch tried chewing Pleakley's head off. It was said after Nani said that Pleakley's head looked swollen.
5. "Can't complain, mom. I'm camping out with a convicted criminal and, uh...oh, I had my head chewed on by a monster!"

Answer: Pleakley

When Pleakley and Jumba were climbing the tree in the Hawaiian Roller Coaster Ride sequence, you see Pleakley talking to his mom on the phone when he said this.
6. "My friends need to be punished."

Answer: Lilo Pelekai

This was said after Lilo put those spoons that were dressed up like her friends in the pickle jar and shook it.
7. "And the next time I see this dog I expect it to be a model citizen...capiche?"

Answer: Cobra Bubbles

When Cobra Bubbles arrived at the house after Nani lost her job, he said this after he hinted that he wanted Nani to get another job.
8. "I might not be a doctor but I know that there's no better cure for a sour face than a couple of boards and some choice waves."

Answer: David Kawena

David said this when he saw Nani and Lilo sitting next to the fallen lifeguard post after Stitch chased everyone away.
9. "This is my family. I found it, all on my own."

Answer: Stitch

Said near the end after the Grand Councilwoman asked who Lilo and Nani was.
10. "Does Stitch have to go in the ship?"

Answer: Stitch

You have to admit that this was funny when Stitch said it. This was said by him after he told the Grand Councilwoman that his name was Stitch.
Source: Author bigliloandstitchfan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us