FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lilo and Stitch
Quiz about Lilo and Stitch

Lilo and Stitch Multiple Choice Quiz | 10 Questions


"Lilo and Stitch" is one of the most amazing Disney animated features since "The Lion King" and "Beauty and the Beast". This quiz looks at the movie from Stitch's perspective.

A multiple-choice quiz by StitchExp626. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lilo & Stitch

Author
StitchExp626
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
153,050
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2074
Last 3 plays: Guest 174 (0/10), Guest 73 (6/10), Guest 104 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Here I am with a glass dome over me and being asked a really strange request. "Show us that there is something inside of you that is good". How am I supposed to do that? Who is talking to me? Hint


Question 2 of 10
2. The world looks better when I am upside down and on top of the world. However I can't move as I am trapped. However someone challenges me with "Don't get any ideas". It really got me thinking. Who said that? Hint


Question 3 of 10
3. My idea to escape came after I began to drool. I then realised that the way to trick those cannons aimed at me was to ... ? Hint


Question 4 of 10
4. If you think I am a little odd, you will never believe the strange alien that I encountered. This alien believes that a fish controls the weather. What is the name of this amazing fish? Hint


Question 5 of 10
5. I admit that I bit Captain Gantu, I hope his finger did not get infected. My new alien friend is also a biter. Who does she bite and punch? Hint


Question 6 of 10
6. This alien world that I landed on is full of really strange creatures. However at this place called a Luau there was a stunning female creature. Her head ended up in my mouth. Who? Hint


Question 7 of 10
7. These aliens have very strange methods of communication with their rulers. Their king speaks to them through recordings, they must like his ideas because they memorise every word and can recite along with the recordings. What is the king's name? Hint


Question 8 of 10
8. Do you know what my favourite book is called? It originally belonged to that strange alien with the fish/weather concept. Anyway, now it is mine, but what is it called? Hint


Question 9 of 10
9. My alien friend actually does many strange things, which of the following has she yet to do? Hint


Question 10 of 10
10. What item do I return to my alien friend after her house has been destroyed by my creator and his partner Pleakley. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 28 2024 : Guest 174: 0/10
Mar 04 2024 : Guest 73: 6/10
Feb 24 2024 : Guest 104: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Here I am with a glass dome over me and being asked a really strange request. "Show us that there is something inside of you that is good". How am I supposed to do that? Who is talking to me?

Answer: The Grand Councilwoman

Ahhhh! That is some freaky outfit she wears. With those horn like shapes she would be the ideal partner for Gaston. In fact her face is already green, so her reaction to Gaston won't even be noticed.
2. The world looks better when I am upside down and on top of the world. However I can't move as I am trapped. However someone challenges me with "Don't get any ideas". It really got me thinking. Who said that?

Answer: Captain Gantu

Captain Gantu really does need to relax more, he is so serious. Maybe he would get along well with Kokoum. Not the dream date for Pocahontas, though.
3. My idea to escape came after I began to drool. I then realised that the way to trick those cannons aimed at me was to ... ?

Answer: spit at the guard

The cannons were locked into his DNA so placing his DNA on the guard was a shrewd move. At least Stitch does not have the same problem as Pumba. Though that may have been funny.
4. If you think I am a little odd, you will never believe the strange alien that I encountered. This alien believes that a fish controls the weather. What is the name of this amazing fish?

Answer: Pudge

To feed Pudge a tuna sandwich instead of a peanut butter one would be a disaster. Do you know what tuna is? Well thankfully Pudge did not have to eat fish and the weather remained fine.
5. I admit that I bit Captain Gantu, I hope his finger did not get infected. My new alien friend is also a biter. Who does she bite and punch?

Answer: Mertle

Notice both Mertle and Captain Gantu are concerned that their bite might be infectious. Poor Mertle, did she ever get her bike back?
6. This alien world that I landed on is full of really strange creatures. However at this place called a Luau there was a stunning female creature. Her head ended up in my mouth. Who?

Answer: Agent Pleakley in disguise

Poor agent Pleakley had one foot too many and only one eye. Still he looked more fetching than Hugo's impersonation of Esmerelda.
7. These aliens have very strange methods of communication with their rulers. Their king speaks to them through recordings, they must like his ideas because they memorise every word and can recite along with the recordings. What is the king's name?

Answer: Presley

This king looks good in his blue suede shoes.
8. Do you know what my favourite book is called? It originally belonged to that strange alien with the fish/weather concept. Anyway, now it is mine, but what is it called?

Answer: The Ugly Duckling

"The Ugly Duckling", and to think that Stitch actually encountered that family in real life.
9. My alien friend actually does many strange things, which of the following has she yet to do?

Answer: Feed a fish a tuna sandwich

No she did not feed that tuna sandwich to the fish, it was a peanut butter one. Otherwise it would have been an abomination. Great word. Though Lilo's idea of beautiful photographs probably does not conform to the mainstream idea.
10. What item do I return to my alien friend after her house has been destroyed by my creator and his partner Pleakley.

Answer: The family photograph

Yes, the treasured photograph of Lilo and Nani's parents.
Source: Author StitchExp626

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Lanni before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us