FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lilo and Stitch
Quiz about Lilo and Stitch

10 Average Questions about Lilo and Stitch


A young Hawaiian girl adopts an extra-terrestrial fugitive.

A multiple-choice quiz by professorjon. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lilo & Stitch

Author
professorjon
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
114,708
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
5224
Last 3 plays: Guest 73 (9/10), Guest 97 (4/10), Guest 80 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. The creature known as Stitch was programmed for what? Hint


Question 2 of 10
2. How much money did Lilo pay for Stitch? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the following Elvis songs was NOT in the soundtrack of the movie? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the fish that Lilo feeds every Thursday? Hint


Question 5 of 10
5. According to the one-eyed agent Pleakley, every time an asteroid hits the planet earth, they have to _____? Hint


Question 6 of 10
6. Stitch escapes from the Grand Council to a planet on the galactic charts called erarth (or something like that) that is located in Quadrant 17, Section 005, Area ____? Hint


Question 7 of 10
7. Lilo tells the social worker Mr. Bubbles that her guardian (her sister Nani) disciplines her with what? Hint


Question 8 of 10
8. Dr. Jumba states that Stitch is being irresistibly drawn to large cities where he will steal everyone's what? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of the planet that the Galactic Federation Headquarters is on? Hint


Question 10 of 10
10. The planet Earth is a protected planet by the Galactic Command, because as agent Pleakley points out, Earth has an endangered species known as the ______? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 06 2024 : Guest 73: 9/10
Apr 04 2024 : Guest 97: 4/10
Apr 04 2024 : Guest 80: 8/10
Apr 01 2024 : Guest 174: 7/10
Mar 28 2024 : Guest 24: 7/10
Mar 28 2024 : Guest 174: 3/10
Mar 17 2024 : Guest 173: 8/10
Mar 06 2024 : Guest 124: 4/10
Mar 04 2024 : Guest 73: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The creature known as Stitch was programmed for what?

Answer: Destruction

The evil genius scientist Dr. Jumba created Experiment 626, also known as Stitch, as a weapon.
2. How much money did Lilo pay for Stitch?

Answer: Two dollars

Stitch was run over by a truck and taken to the dogpound. Lilo's sister Nani took Lilo to the pound to get a dog and she picked Stitch. She had to pay a fee of two dollars to claim him.
3. Which of the following Elvis songs was NOT in the soundtrack of the movie?

Answer: Love Me Tender

Other Elvis songs include in the soundtrack are "Suspicious Minds", "Hound Dog", and "Blue Hawaii".
4. What is the name of the fish that Lilo feeds every Thursday?

Answer: Pudge

Lilo feeds Pudge a peanut butter sandwich every Thurday. Pudge is important, according to Lilo, because he controls the weather.
5. According to the one-eyed agent Pleakley, every time an asteroid hits the planet earth, they have to _____?

Answer: Start life all over

That is because human beings are so fragile. Fascinating isn't it?
6. Stitch escapes from the Grand Council to a planet on the galactic charts called erarth (or something like that) that is located in Quadrant 17, Section 005, Area ____?

Answer: 51

So there really is an Area 51. The other numbers are agent numbers from the TV show "Get Smart".
7. Lilo tells the social worker Mr. Bubbles that her guardian (her sister Nani) disciplines her with what?

Answer: Bricks

Nani is signaling Lilo behind the social workers back. Lilo gets it right at first, but then she tells Mr. Bubbles that Nani disciplines her five times a day with bricks . . . in a pillow case.
8. Dr. Jumba states that Stitch is being irresistibly drawn to large cities where he will steal everyone's what?

Answer: Left Shoe

Due to his destuctive programming, 626 (Stitch) will be irresistibly drawn to large cities where he'll back up plumbing, reverse street signs, and steal everyone's left shoe. However, because Stitch landed in a part of Hawaii that has no large cities he is unable to revert to his programming.
9. What is the name of the planet that the Galactic Federation Headquarters is on?

Answer: Turo

The film opens on the planet Turo. The creator of Stitch, Dr. Jumba is brought up on charges that he created a monsterous weapon. Jumba is imprisoned and Stitch is sentenced to exile, but Stitch escapes from Turo and lands in Hawaii.
10. The planet Earth is a protected planet by the Galactic Command, because as agent Pleakley points out, Earth has an endangered species known as the ______?

Answer: Mosquito

The Council believes that the mosquito is endangered. Thus the council cannot simply destroy the earth to kill the destuctive fugitive. The Earth is the mosquito's sanctuary and humans are protected by the Galactic Command because they are the primary choice of food of the mosquito.
Source: Author professorjon

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us