FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lilo and Stitch
Quiz about Lilo and Stitch

10 Lilo and Stitch Questions | Movies Trivia Quiz


This quiz is about "Lilo and Stitch" the movie it is a bit hard. So you should have paid attention.

A multiple-choice quiz by kitty3156. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lilo & Stitch

Author
kitty3156
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
183,955
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2246
Last 3 plays: Guest 174 (4/10), Guest 101 (9/10), Guest 98 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Stitch's number? Hint


Question 2 of 10
2. What was Jumba put in jail for? Hint


Question 3 of 10
3. Lilo gets to keep Stitch.


Question 4 of 10
4. What did Lilo say after Stitch wrecked the mini city he built in her room? Hint


Question 5 of 10
5. How many jobs did Nani go through while Lilo was teaching Stitch about Elvis? Hint


Question 6 of 10
6. Why does Lilo choose Stitch at the pound? Hint


Question 7 of 10
7. What is Pleakly's favorite line? Hint


Question 8 of 10
8. Stitch took the red police vehicle when he was escaping.


Question 9 of 10
9. Gantu was let go.


Question 10 of 10
10. Stitch can hold ____ times his weight. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 28 2024 : Guest 174: 4/10
Mar 19 2024 : Guest 101: 9/10
Mar 14 2024 : Guest 98: 10/10
Mar 04 2024 : Guest 73: 10/10
Feb 28 2024 : Petersk417: 9/10
Feb 26 2024 : Guest 122: 5/10
Feb 17 2024 : Guest 64: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Stitch's number?

Answer: 626

They called Stitch his number before he got a name.
2. What was Jumba put in jail for?

Answer: evil experimenting

How else could he have made Stitch?
3. Lilo gets to keep Stitch.

Answer: Yes

Lilo gets to keep him because she had papers from the pound that if the Grand Council Woman had taken Stitch she would be stealing.
4. What did Lilo say after Stitch wrecked the mini city he built in her room?

Answer: No more caffeine for you.

Lilo said "Why don't you build something." All Stitch did was destroy stuff.
5. How many jobs did Nani go through while Lilo was teaching Stitch about Elvis?

Answer: 4

Nani had tried the Birds of Paradise Hotel, The Coffee place, lifeguard, and the fruit stand with the partially deaf old lady. These aren't in the right order.
6. Why does Lilo choose Stitch at the pound?

Answer: All the other dogs were hiding on the ceiling support beams and rafters

He was the only one she could see and he talked to her.
7. What is Pleakly's favorite line?

Answer: Fascinating

When Pleakly was telling the Grand Council Woman about Earth he was "Fascinated" by their culture and animal species. When Jumba and Pleakly landed on Earth, Pleakly was "Fascinated" with the mosquitos.
8. Stitch took the red police vehicle when he was escaping.

Answer: true

Someone said "He took the red one."
9. Gantu was let go.

Answer: Yes

Gantu was "relieved" of his job at the end of the movie.
10. Stitch can hold ____ times his weight.

Answer: 3000

Jumba said this when he was explaining to The Grand Council Woman about Stitch in the beginning of the movie.
Source: Author kitty3156

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ILuv2Teach before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us