FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lilo and Stitch
Quiz about Lilo and Stitch

Lilo and Stitch | 10 Question Movie Multiple Choice Quiz


A quiz based on the hit film "Lilo and Stitch". Enjoy!

A multiple-choice quiz by dubya64. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lilo & Stitch

Author
dubya64
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
385,737
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
164
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 174 (2/10), Guest 82 (4/10), Guest 73 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Experiment 626, later known as "Stitch", was created by whom? Hint


Question 2 of 10
2. Stitch, being classified under "illegal experimentation", is locked away. He later escapes. Which does NOT occur in his managing to escape? Hint


Question 3 of 10
3. Stitch is on a crash course for Earth. He crashes in Hawaii. Which island of Hawaii does he crash land on? Hint


Question 4 of 10
4. Soon after arriving on Earth, Stitch is hit by a truck. Knocked unconscious, where does he wake up? Hint


Question 5 of 10
5. Agent Pleakley, Earth's expert, says that the Galactic Federation is not allowed to gas the planet. For what reason does Pleakley refuse the order to gas the planet? Hint


Question 6 of 10
6. When Nani takes Lilo to the animal shelter to adopt a pet, Lilo is bent on adopting Stitch. What does Nani think that Stitch is? Hint


Question 7 of 10
7. Nani and Lilo are visited by a social worker trying to see if Nani is fit to be her little sister's guardian. What is the social worker's name? Hint


Question 8 of 10
8. For most of the film, where does Nani work? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following is NOT a hobby of Lilo's? Hint


Question 10 of 10
10. The Grand Councilwoman comes down to Earth to reclaim Stitch. What convinces her to let him stay? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 28 2024 : Guest 174: 2/10
Mar 16 2024 : Guest 82: 4/10
Mar 04 2024 : Guest 73: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Experiment 626, later known as "Stitch", was created by whom?

Answer: Jumba

Dr. Jumba Jookiba is brought before the Galactic Federation Court as he has been charged with "illegal experimentation". Stitch is present as evidence for the trial. The doctor is charged and jailed.
2. Stitch, being classified under "illegal experimentation", is locked away. He later escapes. Which does NOT occur in his managing to escape?

Answer: He triggers the alarm that opens the doors.

After realizing the guns are honed in on him because of his DNA, Stitch spits his DNA onto the guard's hat for the blasters to fire. This frees Stitch to escape into the ventilation shaft. He then proceeds to shut down the power grid and uses that to escape on a police cruiser.
3. Stitch is on a crash course for Earth. He crashes in Hawaii. Which island of Hawaii does he crash land on?

Answer: Kaua'i

Stitch luckily crashes on land, as he does not know how to swim. He lands on the remote island of Kaua'i, one of the major islands in the state of Hawaii.
4. Soon after arriving on Earth, Stitch is hit by a truck. Knocked unconscious, where does he wake up?

Answer: An animal shelter

After he is knocked unconscious, the crew on the 18-wheeler truck drops Stitch at the local animal shelter. It is shown that all of the pets at the animal shelter of afraid of him.
5. Agent Pleakley, Earth's expert, says that the Galactic Federation is not allowed to gas the planet. For what reason does Pleakley refuse the order to gas the planet?

Answer: The rebuilding of the mosquito life form

Pleakley has been tricked into thinking the mosquito life form is an endangered species and planet Earth is rebuilding the population. This in turn has him convinced gassing Earth would be a violation.
6. When Nani takes Lilo to the animal shelter to adopt a pet, Lilo is bent on adopting Stitch. What does Nani think that Stitch is?

Answer: Koala

Nani looks through animal books to try and identify what Stitch is exactly. While on the phone trying to figure out what he is, Nani describes Stitch as an "evil koala".
7. Nani and Lilo are visited by a social worker trying to see if Nani is fit to be her little sister's guardian. What is the social worker's name?

Answer: Bubbles

A man in a dark suit introduces himself to Nani as Mr. Bubbles. When introducing himself to Lilo, she looks at his hand and says, "Your knuckles says 'cobra'." He proceeds to interview the two girls.
8. For most of the film, where does Nani work?

Answer: A luau restaurant

Nani works as a waitress at a luau restaurant. David works there as part of the show, and Lilo and Stitch regularly attend as Nani has to watch over her sister.
9. Which of the following is NOT a hobby of Lilo's?

Answer: Biking

Lilo swims and surfs frequently. As well, she also likes taking pictures of many people wherever she goes. She has a wall full of photos. Also, Lilo practices and later performs in a hula dancing group.
10. The Grand Councilwoman comes down to Earth to reclaim Stitch. What convinces her to let him stay?

Answer: Lilo's ownership copy for Stitch

Cobra Bubbles, revealed to be a former CIA Agent linked to the Roswell Incident in 1973, helps in negotiating Stitch's stay on Earth. After showing her the stamp, Bubbles says that "aliens are all about rules". She then recognizes him as The Grand Councilwoman dealt with the Roswell Incident in the '70s.
Source: Author dubya64

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us