FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lilo  Stitch Quotes Part 3
Quiz about Lilo  Stitch Quotes Part 3

"Lilo & Stitch" Quotes Part 3 Trivia Quiz


Finishing up after "Easy 'Lilo & Stitch' Quotes Part 2"--still, in pace with the movie--I will give you the last of the quotes and, finally, you can tell me who it was said by!

A multiple-choice quiz by Dejera/Squall. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lilo & Stitch

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
112,383
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2163
Last 3 plays: Guest 174 (3/10), Guest 73 (4/10), Petersk417 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. "I like fluffy!" Hint


Question 2 of 10
2. "Oh, leave my mother out of this!" Hint


Question 3 of 10
3. "Oh, good, my dog found the chainsaw." Hint


Question 4 of 10
4. "Now all your washing is up!" Hint


Question 5 of 10
5. "Uh, he's very persuasive." Hint


Question 6 of 10
6. "Oh, good! I was hoping to add theft, endangerment, and insanity to my list of things I did today." Hint


Question 7 of 10
7. "Little Savage! Get off my ship!" Hint


Question 8 of 10
8. "Also cute and fluffy!" Hint


Question 9 of 10
9. "Uh... Sure! But I have to make two trips." Hint


Question 10 of 10
10. "Don't let those two on my ship." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 28 2024 : Guest 174: 3/10
Mar 04 2024 : Guest 73: 4/10
Feb 28 2024 : Petersk417: 10/10
Feb 26 2024 : Guest 99: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I like fluffy!"

Answer: Stitch

Dr. Jumba says that when he reassembles Experiment 626, he will make him "not so fluffy," but Stitch likes being fluffy.
2. "Oh, leave my mother out of this!"

Answer: Dr. Jumba

Stitch says something in his alien language about Dr. Jumba's mother during the fight at Lilo and Nani's apartment.
3. "Oh, good, my dog found the chainsaw."

Answer: Lilo

Lilo is on the phone with Mr. Cobra Bubbles when she says this thought out loud.
4. "Now all your washing is up!"

Answer: Dr. Jumba

Dr. Jumba mixes up this cliché when he catches Experiment 626.
5. "Uh, he's very persuasive."

Answer: Dr. Jumba

Stitch easily talks Dr. Jumba into helping him rescue Lilo from the clutches of Captain Gantu.
6. "Oh, good! I was hoping to add theft, endangerment, and insanity to my list of things I did today."

Answer: Agent Pleakley

Agent Pleakley says this as they ride a stolen motorcycle down the road towards Dr. Jumba's ship.
7. "Little Savage! Get off my ship!"

Answer: Captain Gantu

As Stitch tries to rescue Lilo from Captain Gantu, Captain Gantu's propulsion rockets blast him off.
8. "Also cute and fluffy!"

Answer: Stitch

Captain Gantu tells Stitch that he is "vile, foul, and flawed" and Stitch replies that he is "also cute and fluffy!"
9. "Uh... Sure! But I have to make two trips."

Answer: David

Lilo asks David to give all of the characters a ride to shore.
10. "Don't let those two on my ship."

Answer: Grand Councilwoman

The Grand Councilwoman mutters this to one of her followers as they prepare to depart from Earth.
Source: Author Dejera/Squall

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us