FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Love Jones
Quiz about Love Jones

Love Jones Trivia Quiz


This has to be one of the best romance movies of all time. If you agree, take this challenging quiz.

A multiple-choice quiz by tripleddd27. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. Li - Lz Movies

Author
tripleddd27
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
131,078
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
602
Last 3 plays: Guest 98 (8/10), Guest 108 (10/10), Guest 162 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Nina had a fiance. What was his name? Hint


Question 2 of 10
2. What kind of drink does Darius spill while at the bar? Hint


Question 3 of 10
3. Darius recited a poem called, "A Blues For Nina". Complete this line, "and I just want to give you injections_________" Hint


Question 4 of 10
4. Did Nina sleep with Darius on their first date?


Question 5 of 10
5. Sheila works at a record store. What was the name of this store? Hint


Question 6 of 10
6. What excuse does Darius use to go up to Nina's apartment? Hint


Question 7 of 10
7. While Darius is cooking, what question does Nina tell him not to ask? Hint


Question 8 of 10
8. When Darius brings Nina to his apartment for the first time, what does he attempt to hide? Hint


Question 9 of 10
9. Why does Nina return to her fiance? Hint


Question 10 of 10
10. Nina finished the last of Marvin's cereal. What was the name of that cereal? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 02 2024 : Guest 98: 8/10
Mar 01 2024 : Guest 108: 10/10
Feb 27 2024 : Guest 162: 7/10
Feb 21 2024 : Guest 173: 8/10
Feb 14 2024 : Guest 172: 0/10
Feb 14 2024 : Guest 172: 0/10
Feb 14 2024 : Guest 192: 3/10
Feb 13 2024 : Guest 68: 3/10
Feb 13 2024 : Guest 24: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Nina had a fiance. What was his name?

Answer: Marvin

At the beginning of the movie, Nina is seen packing her things to leave him.
2. What kind of drink does Darius spill while at the bar?

Answer: white wine

The drink belonged to Nina. He was a gentleman and bought her another.
3. Darius recited a poem called, "A Blues For Nina". Complete this line, "and I just want to give you injections_________"

Answer: of sublime erections

This is my favorite part, although Nina didn't like the poem very much.
4. Did Nina sleep with Darius on their first date?

Answer: yes

Yes, Nina and Darius did sleep together, however, she tried to hide this from her friends.
5. Sheila works at a record store. What was the name of this store?

Answer: Record Emporium

Nina goes to this music shop for an Isley Brothers CD.
6. What excuse does Darius use to go up to Nina's apartment?

Answer: "I just want to come up and talk."

This excuse works. He stays until the next morning and cooks Nina breakfast.
7. While Darius is cooking, what question does Nina tell him not to ask?

Answer: "Would you like anything else?"

Darius is standing there without a shirt on, so Nina couldn't resist this question.
8. When Darius brings Nina to his apartment for the first time, what does he attempt to hide?

Answer: a picture of an ex-girlfriend

He flips the picture over while talking to Nina.
9. Why does Nina return to her fiance?

Answer: She needs to know if she still loves him.

She's a little confused so she asks her friend for advice and gets the worst advice ever. She told Nina to tell Darius she was leaving to visit an old friend. Therefore, if Darius got mad there was no need to go, but if he didn't get mad, then she should leave. Darius pretended he wasn't upset and Nina left.
10. Nina finished the last of Marvin's cereal. What was the name of that cereal?

Answer: Toasted Oats

This part is so funny. Nina told Marvin that she had finished the box of Toasted Oats that morning. He became very upset and asked her why she couldn't eat the Captain Crunch.
Source: Author tripleddd27

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Lianna Tough
2. Little Women (2019) Average
3. Finding "The Lost City" (2022) Average
4. The Life of Emile Zola Easier
5. Life of Pi Easier
6. All About "Luca" Average
7. Lion Average
8. Lightyear (2022) Average
9. The Love Witch Average
10. Lord of War Average
11. Lights Out Tough
12. The Love Bug Average

3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us