FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Radio Days
Quiz about Radio Days

Radio Days Trivia Quiz


This is a quiz about one of my favorite Woody Allen movies. It's not easy, but give it a try.

A multiple-choice quiz by rootsgrrl. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. R
  8. »
  9. Ra - Rh Movies

Author
rootsgrrl
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
87,362
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
362
- -
Question 1 of 10
1. Where does the family in the movie live? Hint


Question 2 of 10
2. We only see the main character's name (Woody as a kid) in the closing credits. What is that name? Hint


Question 3 of 10
3. Who plays the main character? Hint


Question 4 of 10
4. What was the main character's mom's favorite radio program? Fill in the blank: "Breakfast with..." Hint


Question 5 of 10
5. Where did Uncle Abe bring fish home from every day? Hint


Question 6 of 10
6. What fish did Aunt Bea correctly identify to win 50 silver dollars on a radio quiz show? Hint


Question 7 of 10
7. What song is playing on the soundtrack when the main character and his friend make an "anatomical correction" to a snowman? Hint


Question 8 of 10
8. What was the main character's favorite radio program? Hint


Question 9 of 10
9. What did the main character's parents name his new baby sister? Hint


Question 10 of 10
10. Where does Mom suggest that Aunt Bea go on vacation? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 27 2024 : Guest 76: 7/10
May 23 2024 : Guest 82: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where does the family in the movie live?

Answer: Rockaway

The family lives in Rockaway, a peninsula at the south of Queens, New York, known for its vacation bungalows.
2. We only see the main character's name (Woody as a kid) in the closing credits. What is that name?

Answer: Joe

No one ever calls him or refers to him by name.
3. Who plays the main character?

Answer: Seth Green

We all know Seth from "Buffy the Vampire Slayer." Fletcher Previn, Mia Farrow's son, plays a friend of his.
4. What was the main character's mom's favorite radio program? Fill in the blank: "Breakfast with..."

Answer: Irene and Roger

They were a couple who "chatted charmingly" about the previous night's social whirl.
5. Where did Uncle Abe bring fish home from every day?

Answer: Oscar's Dock

Everyone at home had to clean them. His wife wanted a more exciting life than "filetting his flounder."
6. What fish did Aunt Bea correctly identify to win 50 silver dollars on a radio quiz show?

Answer: Fluke

She knew about fish because of Uncle Abe bringing them home every day.
7. What song is playing on the soundtrack when the main character and his friend make an "anatomical correction" to a snowman?

Answer: "Pistol Packin' Mama"

The boys place a carrot on the snowman somewhere below his buttons. All the other choices here are also used at other points in the movie.
8. What was the main character's favorite radio program?

Answer: The Masked Avenger

There was a lot of trouble arising from a Masked Avenger ring.
9. What did the main character's parents name his new baby sister?

Answer: Ellen

In the hospital: Dad: "After your cousin Eddie."
Mom: "He's not dead."
Dad: "He should be."
10. Where does Mom suggest that Aunt Bea go on vacation?

Answer: A Cruise

Mom says, "I met my husband at a mountain resort, so you should definitely go on a cruise."
Source: Author rootsgrrl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us