FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Robin Hood Prince of Thieves
Quiz about Robin Hood Prince of Thieves

10 Question Movie Quiz: Robin Hood: Prince of Thieves | Movies


Here is a short quiz about the movie 'Robin Hood: Prince of Thieves'. Hope you enjoy!

A multiple-choice quiz by ALeighB. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Robin Hood

Author
ALeighB
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
14,173
Updated
Nov 29 22
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
7558
Last 3 plays: Guest 47 (10/10), Johnmcmanners (10/10), Guest 65 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What actor played the evil Sheriff of Nottingham? Hint


Question 2 of 10
2. What was the name of Little John's outlaw son? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the outlaws turned out to be related to Robin Hood? Hint


Question 4 of 10
4. What was the name of Robin's blind servant? Hint


Question 5 of 10
5. Who did Mary Elizabeth Mastrantonio play in the movie? Hint


Question 6 of 10
6. What was Robin's last name? Hint


Question 7 of 10
7. What did 'the painted man' call Robin Hood? Hint


Question 8 of 10
8. Which direction did Azeem pray to? Hint


Question 9 of 10
9. What is Friar Tuck's favorite thing(besides god)? Hint


Question 10 of 10
10. From when they were kids Maid Marian said Robin was a what? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 26 2024 : Guest 47: 10/10
Jun 20 2024 : Johnmcmanners: 10/10
Jun 11 2024 : Guest 65: 10/10
Jun 09 2024 : Dagny1: 10/10
May 27 2024 : Guest 199: 10/10
May 24 2024 : Guest 84: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What actor played the evil Sheriff of Nottingham?

Answer: Alan Rickman

2. What was the name of Little John's outlaw son?

Answer: Wulf

3. Which of the outlaws turned out to be related to Robin Hood?

Answer: Will Scarlett

4. What was the name of Robin's blind servant?

Answer: Duncan

5. Who did Mary Elizabeth Mastrantonio play in the movie?

Answer: Maid Marian

6. What was Robin's last name?

Answer: Locksley

7. What did 'the painted man' call Robin Hood?

Answer: Christian

8. Which direction did Azeem pray to?

Answer: East

9. What is Friar Tuck's favorite thing(besides god)?

Answer: beer

10. From when they were kids Maid Marian said Robin was a what?

Answer: spoiled bully

Source: Author ALeighB

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us