FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Robin Hood Men in Tights The Movie
Quiz about Robin Hood Men in Tights The Movie

"Robin Hood Men in Tights"- The Movie Quiz


"Robin Hood Men in Tights"! I hope this quiz isn't too hard, but at least it will be enjoyable!

A multiple-choice quiz by Fairy of Light. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Robin Hood

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
159,941
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
4567
Last 3 plays: Guest 68 (10/10), Guest 49 (10/10), Guest 1 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who plays the role of Robin Hood? Hint


Question 2 of 10
2. In the very beginning of the movie, where is Robin Hood being held prisoner? Hint


Question 3 of 10
3. The names of Don Giovanni's "trusted associates" in the meeting with the Sherrif of Rottingham are Filthy Luca and Dirty Ezio.


Question 4 of 10
4. What is so strange about Prince John's face? Hint


Question 5 of 10
5. Finish the quote by Little John says; "If we don't get no tolls then we..." Hint


Question 6 of 10
6. What is Blinkin doing when we first meet him in the movie? Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of Don Giovanni's pet lizard? Hint


Question 8 of 10
8. Maid Marian and Robin Hood unlock the chastity belt.


Question 9 of 10
9. What brand name did Maid Marian say her chastity belt was? Hint


Question 10 of 10
10. Who says: "Maybe, if you tell me the bad news in a good way...it won't sound so bad."? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 13 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 05 2024 : Guest 49: 10/10
Jun 19 2024 : Guest 1: 9/10
Jun 14 2024 : Guest 23: 10/10
Jun 12 2024 : Guest 86: 9/10
Jun 08 2024 : Guest 49: 7/10
Jun 08 2024 : Guest 172: 9/10
Jun 03 2024 : Guest 46: 1/10
May 31 2024 : Guest 67: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who plays the role of Robin Hood?

Answer: Cary Elwes

Cary Elwes is an actor who has played many movie roles, including Wesley in "The Princess Bride", and Jerry in "Liar, Liar."
2. In the very beginning of the movie, where is Robin Hood being held prisoner?

Answer: Jerusalem

He is being held prisoner in a prison called Khalil Prison, in Jerusalem, because he was caught while fighting beside King Richard.
3. The names of Don Giovanni's "trusted associates" in the meeting with the Sherrif of Rottingham are Filthy Luca and Dirty Ezio.

Answer: True

Don Giovanni is supposed to be a character-spoof from the movie "The Godfather." Don Giovanni and the Sheriff of Rottingham have a secret meeting, and Don brings his "trusted associates" with him.
4. What is so strange about Prince John's face?

Answer: his mole never stays in one place

Okay, this is the funniest thing about the movie! Prince John's mole moves around constantly throughout the movie, but he doesn't even know he has one!
5. Finish the quote by Little John says; "If we don't get no tolls then we..."

Answer: don't eat no rolls

This is said when Little John is not allowing Robin Hood to cross the bridge. He says, basically, that if he doesn't get paid, then he doesn't get to eat.
6. What is Blinkin doing when we first meet him in the movie?

Answer: reading a Braille Playboy

Blinkin is Robin Hood's blind servant. When we first meet Blinkin, he is sitting on the toilet reading a Braille Playboy issue.
7. What was the name of Don Giovanni's pet lizard?

Answer: Charley

Dom Deluise has his pet lizard, Charley, with him while meeting with the Sheriff of Rottingham.
8. Maid Marian and Robin Hood unlock the chastity belt.

Answer: False

At the very end of the movie, Robin Hood and Maid Marian discover that the key made to unlock the chastity belt didn't work.
9. What brand name did Maid Marian say her chastity belt was?

Answer: Everlast

When Robin Hood and Maid Marian are getting close, he accidently bumps into her chastity belt and she says, "It's an Everlast!"
10. Who says: "Maybe, if you tell me the bad news in a good way...it won't sound so bad."?

Answer: Prince John

Prince John was having such a perfect day, until Rottingham had to come in and spoil it with bad news.
Source: Author Fairy of Light

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us