FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Magic Horror Section
Quiz about The Magic Horror Section

The Magic Horror Section Trivia Quiz


In my town, there is a magic horror section. All of the video covers are blank, but picking up a box to read the summary will take you into that movie. The only way out without getting slashed is to answer what movie you've stumbled upon! Good luck!

A multiple-choice quiz by Logan24. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movie Mixture
  8. »
  9. Horror Mixture

Author
Logan24
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
76,764
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
41978
Awards
Editor's Choice
Last 3 plays: Guest 77 (11/15), SouthernBite (8/15), Waves306 (6/15).
- -
Question 1 of 15
1. Alone in the section, you pick up a box and start reading. Suddenly, you're walking through a deserted parking lot when from behind you hear, 'Helen... be my victim.' Who or what is after you? Hint


Question 2 of 15
2. Okay, you survived. Carefully picking up another box, you begin to read. You look up suddenly and find that you're not in the video store anymore. Instead, you're in a deep well. A shadowy figure at the top of the well shouts down, 'It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.' Now you know which movie you picked up... Hint


Question 3 of 15
3. Picking up another box, you're abruptly transferred to a sunny day. Standing in the middle of the street with three other people, you turn as a man says, 'You got a letter? I got run over, Helen gets her hair chopped off, Julie gets a dead body in her trunk, and you get a letter? Oh, that's balanced!' You recognize these people from what movie? Hint


Question 4 of 15
4. Quickly moving down the aisle, you slowly take another movie from the shelf. Ahead of you, a tiny woman is explaining something to a woman and a man. She says, 'It lies to her. It tells her things only a child can understand. To her, it simply is another child. To us, it is The Beast.' What movie did you fall into? Hint


Question 5 of 15
5. You're a glutton for punishment, so you pick up another box. Suddenly, you're looking at a man who exclaims, 'I lied. The house is alive. We're all gonna die.' Unfortunately, you've stumbled into this movie that recounts a birthday party gone horribly wrong. Hint


Question 6 of 15
6. After selecting yet another box, the video store transforms into a dark, sinister room. You feel like you're in a basement. Peering up into the darkness, you discover the ceiling and all the walls are covered with what looks like wax-covered dead bodies. You run as you remember what movie you picked up. Hint


Question 7 of 15
7. Returning the movie and picking up a new one, you find yourself face-to-face with a man yelling at an obviously dismayed police officer, 'Missing? Please! It's the weekend. He's most likley holed up in some hotel somewhere with a girl. Or a boy... farm animal... whatever! Weren't you ever eighteen?' What movie did you slip into? Hint


Question 8 of 15
8. This is getting scary. You quickly put down the last box and carefully pick up another. All of a sudden you're alone in a large house. The phone rings. When you pick it up, there doesn't seem to be anyone on the line. Quietly you say, 'Who's there?' After a long pause, a voice frantically says, 'Never say "who's there"! Don't you watch scary movies? It's a death wish. You might as well come out to investigate a strange noise or something.' Uh oh. Where are you?

Answer: (Movie Name)
Question 9 of 15
9. Grasping another video off the ledge, you're transported to a long hallway with flowing red curtains down each side. There are three women crawling on the walls towards another woman standing on the floor. One says, 'You had him every night in your dreams and you didn't even share!' to the woman on the floor. Where did these strange women come from? Hint


Question 10 of 15
10. Grabbing another movie from the shelf, you're suddenly transported into a moving subway. A woman walks over to a priest that is sitting down on the other side of the car and screams, 'How's your faith these days, Father? HOW'S YOUR FAITH?!' What movie does this subway car belong to? Hint


Question 11 of 15
11. You're standing in front of a box, reading it, when you're carried to a small room. You realize you're looking in a mirror at a plain girl in a pink semi-formal dress. Behind you, your mother is yelling, 'They're all gonna laugh at you!' You've slipped into this movie. Hint


Question 12 of 15
12. You're nearing the middle of the section when one video tape interests you. You pick it up and hear a woman gush, 'I am your number one fan. There is nothing to worry about. You are going to be just fine. I am your number one fan!' Oh, no. Who is this person-- better yet, what movie are you in? Hint


Question 13 of 15
13. Reviewing the next video's summary, you're transported to a group of friends talking. One girl, with black eye make-up and dyed black hair, exclaims to another, 'You know, in the old days, if a witch betrayed her coven, they would kill her.' What movie did you fall into the climax of? Hint


Question 14 of 15
14. You pick up a box that you hear faint scrapings from. Suddenly, you're in a very run-down house. The noise of metal scraping against metal is getting louder. As you run down the hallway, you hear children singing, 'Three, four, better lock your door! Five, six, grab your crucifix!' You know for certain what movie you're running from.

Answer: (5 Words or 4 Words, no abbreviations)
Question 15 of 15
15. You grab the last movie in the row and are immediately sitting around a kitchen table with a family. To the left, two police officers are questioning your mother. Something is not quite right about this family. It looks like the Cleaver family, but there is something 'off' about the mother. Suddenly she says, 'I'm sorry detective, but we don't allow gum in this house.' Quick... remember what movie it was before the mom goes off the deep end again and kills someone else! Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 24 2024 : Guest 77: 11/15
Feb 23 2024 : SouthernBite: 8/15
Feb 22 2024 : Waves306: 6/15
Feb 22 2024 : demurechicky: 12/15
Feb 20 2024 : Guest 65: 9/15
Feb 16 2024 : Stephc71: 13/15
Feb 16 2024 : Guest 109: 8/15
Feb 16 2024 : Guest 12: 12/15
Feb 16 2024 : Guest 142: 10/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Alone in the section, you pick up a box and start reading. Suddenly, you're walking through a deserted parking lot when from behind you hear, 'Helen... be my victim.' Who or what is after you?

Answer: Candyman

Dare you to say his name five times.
2. Okay, you survived. Carefully picking up another box, you begin to read. You look up suddenly and find that you're not in the video store anymore. Instead, you're in a deep well. A shadowy figure at the top of the well shouts down, 'It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.' Now you know which movie you picked up...

Answer: Silence of the Lambs

Agent Starling saved you that time! Hopefully your liver is still intact.
3. Picking up another box, you're abruptly transferred to a sunny day. Standing in the middle of the street with three other people, you turn as a man says, 'You got a letter? I got run over, Helen gets her hair chopped off, Julie gets a dead body in her trunk, and you get a letter? Oh, that's balanced!' You recognize these people from what movie?

Answer: I Know What You Did Last Summer

Thankfully you stayed at home watching movies when your friends threw the man in the water. He didn't want you.
4. Quickly moving down the aisle, you slowly take another movie from the shelf. Ahead of you, a tiny woman is explaining something to a woman and a man. She says, 'It lies to her. It tells her things only a child can understand. To her, it simply is another child. To us, it is The Beast.' What movie did you fall into?

Answer: Poltergeist

Tangina should have pulled you out in time. The next time you see static on your screen, change the channel before you start mumbling, 'They're here...'
5. You're a glutton for punishment, so you pick up another box. Suddenly, you're looking at a man who exclaims, 'I lied. The house is alive. We're all gonna die.' Unfortunately, you've stumbled into this movie that recounts a birthday party gone horribly wrong.

Answer: House on Haunted Hill

You must not have been related to Dr. Richard Vannacutt. You should thank your parents.
6. After selecting yet another box, the video store transforms into a dark, sinister room. You feel like you're in a basement. Peering up into the darkness, you discover the ceiling and all the walls are covered with what looks like wax-covered dead bodies. You run as you remember what movie you picked up.

Answer: Jeepers Creepers

Too bad Darius wasn't as lucky as you were.
7. Returning the movie and picking up a new one, you find yourself face-to-face with a man yelling at an obviously dismayed police officer, 'Missing? Please! It's the weekend. He's most likley holed up in some hotel somewhere with a girl. Or a boy... farm animal... whatever! Weren't you ever eighteen?' What movie did you slip into?

Answer: Urban Legend

If only Dean Adams had listened to Reese... but at least you survived!
8. This is getting scary. You quickly put down the last box and carefully pick up another. All of a sudden you're alone in a large house. The phone rings. When you pick it up, there doesn't seem to be anyone on the line. Quietly you say, 'Who's there?' After a long pause, a voice frantically says, 'Never say "who's there"! Don't you watch scary movies? It's a death wish. You might as well come out to investigate a strange noise or something.' Uh oh. Where are you?

Answer: Scream

You survived Casey Becker's last night in 'Scream'. Good job. By the way, what's your favorite scary movie?
9. Grasping another video off the ledge, you're transported to a long hallway with flowing red curtains down each side. There are three women crawling on the walls towards another woman standing on the floor. One says, 'You had him every night in your dreams and you didn't even share!' to the woman on the floor. Where did these strange women come from?

Answer: Dracula 2000

You've survived Dracula's bite... this time.
10. Grabbing another movie from the shelf, you're suddenly transported into a moving subway. A woman walks over to a priest that is sitting down on the other side of the car and screams, 'How's your faith these days, Father? HOW'S YOUR FAITH?!' What movie does this subway car belong to?

Answer: Stigmata

Frankie Paige let you off easy. You won't get the fourth, and most deadly wound.
11. You're standing in front of a box, reading it, when you're carried to a small room. You realize you're looking in a mirror at a plain girl in a pink semi-formal dress. Behind you, your mother is yelling, 'They're all gonna laugh at you!' You've slipped into this movie.

Answer: Carrie

You outlived Carrie White's wrath. Never mess with a psycho in a dress.
12. You're nearing the middle of the section when one video tape interests you. You pick it up and hear a woman gush, 'I am your number one fan. There is nothing to worry about. You are going to be just fine. I am your number one fan!' Oh, no. Who is this person-- better yet, what movie are you in?

Answer: Misery

Apparently Annie Wilkes isn't your number one fan if you escaped that one.
13. Reviewing the next video's summary, you're transported to a group of friends talking. One girl, with black eye make-up and dyed black hair, exclaims to another, 'You know, in the old days, if a witch betrayed her coven, they would kill her.' What movie did you fall into the climax of?

Answer: The Craft

Nancy apparently didn't want to cast a spell on you. Hopefully Sarah was successful in binding her, so she can't come back for you later.
14. You pick up a box that you hear faint scrapings from. Suddenly, you're in a very run-down house. The noise of metal scraping against metal is getting louder. As you run down the hallway, you hear children singing, 'Three, four, better lock your door! Five, six, grab your crucifix!' You know for certain what movie you're running from.

Answer: A Nightmare on Elm Street

Freddy might be dead, but that was a close one. Better check your arm to make sure he didn't cut you at the last minute.
15. You grab the last movie in the row and are immediately sitting around a kitchen table with a family. To the left, two police officers are questioning your mother. Something is not quite right about this family. It looks like the Cleaver family, but there is something 'off' about the mother. Suddenly she says, 'I'm sorry detective, but we don't allow gum in this house.' Quick... remember what movie it was before the mom goes off the deep end again and kills someone else!

Answer: Serial Mom

I just guess you didn't violate Beverly's code of ethics for her to want to murder you. Good job! You survived!
Source: Author Logan24

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us