FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Magic Horror Section Trilogy of Terror
Quiz about Magic Horror Section Trilogy of Terror

Magic Horror Section: Trilogy of Terror Quiz


The Magic Video Store beckons you once again into its trilogy of terror. Enter if you must, but remember -- not everyone will make it out alive. Only those that have mastered their knowledge of horror movies stand a chance in here! Good luck.

A multiple-choice quiz by Logan24. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movie Mixture
  8. »
  9. Horror Mixture

Author
Logan24
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
87,137
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
18254
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 2 (6/15), Guest 210 (6/15), nnouner (3/15).
- -
Question 1 of 15
1. Upon entering the Magic Horror Section, you notice all of the videos are blank. You pick up the first video, and you find yourself standing with a group of high school students staring at a small fish-like animal swimming in an aquarium. One of the high school students says, "I found it out on the football field. I think it's a new species." Uh oh. What movie did you pick up? Hint


Question 2 of 15
2. Putting the video down and picking up another one, you find yourself standing in front of a man saying, "You're going to Camp Blood ain't ya? It's got a death curse." You turn and run in the opposite direction when you realize what camp he is talking about. Hint


Question 3 of 15
3. After selecting another title off of the shelf, you realize you are sitting in a nice apartment with two women. One opens a card and reads aloud to her roommate, "Roses are red, Violets are Blue, They'll need dental records to identify you." Oh, no! What movie did you slip into? Quick, before the killer finds you're here! Hint


Question 4 of 15
4. Carefully selecting another video, you swiftly find yourself standing in front a small child looking up at a man. The small child says, "I've played with Mommy, now I want to play with you!" Screaming as you run, you realize what movie you've entered. Hint


Question 5 of 15
5. Carefully selecting another title, you find yourself in front of a woman saying, "People used to think that when someone dies, a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right." You turn to run as you remember what movie you have stumbled into...

Answer: (Two Words)
Question 6 of 15
6. Carefully replacing the last video where you got it and selecting another one, you find yourself standing in front of a man covered in blood screaming, "One day men will look back and say that I gave birth to the twentieth century." Better get out of there before he slashes you, too! What movie did you fall into? Hint


Question 7 of 15
7. After choosing your next video, you find yourself standing behind a wall of glass looking down at a small, blonde girl inside of a circular glass pen. She is slamming herself against the glass as fog fills the room she is in. Quick! Remember what movie you are in before she breaks free! Hint


Question 8 of 15
8. Carefully selecting another title, you discover yourself standing admist a myriad of men. None of them seem to have any hair on their bodies. They all are staring at a clock which abruptly stops directly at midnight. Outside, buildings shift and streets change as the occupants are frozen in their tracks. You dart away from the men as you grasp what movie you've fallen into... Hint


Question 9 of 15
9. Warily taking another video from its perch, you find yourself in a dimly lit room. An old man is talking to a beautiful woman. He tells her, "His mother was attacked by a vampire while she was pregnant." You dart away as you remember which movie you picked up... Hint


Question 10 of 15
10. Cautiously selecting another video, you're standing in the middle of three men and a woman wearing what appear to be space suits. You look over one of the men's shoulders and see they are staring down at a keyboard that says "Made in USA 2048". The woman says, "How can this be? This spaceship has been 1000 feet below the surface of the ocean for over 400 years!" Oh, no! What movie did you land in? Hint


Question 11 of 15
11. Gingerly choosing another movie, you are transported to a small group of men heatedly discussing an important issue. One man, who is obviously a reverend apparently disproves another man by saying, "Their heads weren't found severed. Their heads were not found-- at all." You turn and run as you realize what movie you had looked at. Hint


Question 12 of 15
12. Picking up another movie, you're suddenly standing in what appears to be a little boy's bedroom. In the darkness a man's voice says, "Wanna play?" You look around and only see small action figures and dolls at your feet. You suddenly feel a sharp object penetrate your leg. You look down and see a small male doll with a large knife in its hand. You scream as you realize what movie you have found yourself in! Hint


Question 13 of 15
13. Warily choosing another movie, you find yourself in a truck with a bunch of friends driving on a road in a secluded forest. Up ahead one of them spots what looks like a forest fire. As the truck slows to a stop, one of the men gets out of the cabin and walks towards the light. Unexpectedly, a bright light bathes him, and starts carrying him upwards. The men stare in horror as their friend is taken up to what appears to be a monstrous spaceship. You know what movie you picked up now... Hint


Question 14 of 15
14. Nearing the end of the section, you come across a video that interests you. Upon picking it up, you're standing face to face with a beautiful man with very sharp teeth. He whispers softly in your ear, "Don't be afraid. I'm going to give you the choice I never had." Oh no! You know who you're looking at and what movie you've stumbled into...

Answer: (Four Words - "Your body's dying. Pay no attention.")
Question 15 of 15
15. You come to the last video in the section and pick it up. As you are turning it over, your surroundings change. You are standing in the kitchen during the climax of a movie. You hear a killer exclaim, "Watching television shows doesn't make you violent! Cancelling television shows makes you violent!" You start to take off as you realize what movie you've stumbled into... Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 08 2024 : Guest 2: 6/15
Apr 04 2024 : Guest 210: 6/15
Apr 04 2024 : nnouner: 3/15
Mar 28 2024 : Guest 128: 9/15
Mar 24 2024 : Guest 97: 10/15
Mar 21 2024 : Guest 24: 7/15
Mar 21 2024 : AlexxSchneider: 9/15
Mar 19 2024 : Guest 207: 7/15
Mar 17 2024 : Guest 201: 13/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Upon entering the Magic Horror Section, you notice all of the videos are blank. You pick up the first video, and you find yourself standing with a group of high school students staring at a small fish-like animal swimming in an aquarium. One of the high school students says, "I found it out on the football field. I think it's a new species." Uh oh. What movie did you pick up?

Answer: The Faculty

Casey, Zeke, and Stokely saved you from Maryanne just in time before she was able to assimilate you into another one of her mindless drones! Good job!
2. Putting the video down and picking up another one, you find yourself standing in front of a man saying, "You're going to Camp Blood ain't ya? It's got a death curse." You turn and run in the opposite direction when you realize what camp he is talking about.

Answer: Friday the 13th

Mrs. Vorhees was too busy killing counselors to come after you. Watch out for the re-animated corpse of her son, though!
3. After selecting another title off of the shelf, you realize you are sitting in a nice apartment with two women. One opens a card and reads aloud to her roommate, "Roses are red, Violets are Blue, They'll need dental records to identify you." Oh, no! What movie did you slip into? Quick, before the killer finds you're here!

Answer: Valentine

Hopefully the killer only wanted Kate and the others that were despised in their younger years. Hopefully you don't receive a Valentine card in the mail like that...
4. Carefully selecting another video, you swiftly find yourself standing in front a small child looking up at a man. The small child says, "I've played with Mommy, now I want to play with you!" Screaming as you run, you realize what movie you've entered.

Answer: Pet Sematary

Hopefully Gage stopped his killing before he got anywhere near you. Never, ever bury anyone or anything in a pet cemetery built on a sacred Indian burial ground.
5. Carefully selecting another title, you find yourself in front of a woman saying, "People used to think that when someone dies, a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right." You turn to run as you remember what movie you have stumbled into...

Answer: The Crow

Eric Draven must have stopped T-Bird and his cronies from coming after you.
6. Carefully replacing the last video where you got it and selecting another one, you find yourself standing in front of a man covered in blood screaming, "One day men will look back and say that I gave birth to the twentieth century." Better get out of there before he slashes you, too! What movie did you fall into?

Answer: From Hell

Jack the Ripper may have given birth to the 20th century, but at least you survived his wrath to see the rest of the 21st century!
7. After choosing your next video, you find yourself standing behind a wall of glass looking down at a small, blonde girl inside of a circular glass pen. She is slamming herself against the glass as fog fills the room she is in. Quick! Remember what movie you are in before she breaks free!

Answer: Species

Thankfully you were not a perfect specimen for Sil to mate with otherwise she would have killed you.
8. Carefully selecting another title, you discover yourself standing admist a myriad of men. None of them seem to have any hair on their bodies. They all are staring at a clock which abruptly stops directly at midnight. Outside, buildings shift and streets change as the occupants are frozen in their tracks. You dart away from the men as you grasp what movie you've fallen into...

Answer: Dark City

You escaped just in time before Mr. Hand, Mr. Wall, and Mr. Book could get you with their telekinesis. Now hurry home before they have changed your loved ones...
9. Warily taking another video from its perch, you find yourself in a dimly lit room. An old man is talking to a beautiful woman. He tells her, "His mother was attacked by a vampire while she was pregnant." You dart away as you remember which movie you picked up...

Answer: Blade

You survived another round with Deacon Frost and his legion of the undead!
10. Cautiously selecting another video, you're standing in the middle of three men and a woman wearing what appear to be space suits. You look over one of the men's shoulders and see they are staring down at a keyboard that says "Made in USA 2048". The woman says, "How can this be? This spaceship has been 1000 feet below the surface of the ocean for over 400 years!" Oh, no! What movie did you land in?

Answer: Sphere

Thankfully Dr. Goodman, Dr. Halperin, Dr. Adams, and Dr. Fielding did not walk into the sphere while you were in their company.
11. Gingerly choosing another movie, you are transported to a small group of men heatedly discussing an important issue. One man, who is obviously a reverend apparently disproves another man by saying, "Their heads weren't found severed. Their heads were not found-- at all." You turn and run as you realize what movie you had looked at.

Answer: Sleepy Hollow

Reverend Steenwyk warned you just in time about the Headless Horseman. Only Lady Van Tassel could hunt you down now...
12. Picking up another movie, you're suddenly standing in what appears to be a little boy's bedroom. In the darkness a man's voice says, "Wanna play?" You look around and only see small action figures and dolls at your feet. You suddenly feel a sharp object penetrate your leg. You look down and see a small male doll with a large knife in its hand. You scream as you realize what movie you have found yourself in!

Answer: Child's Play

You narrowly escaped the wrath of Chucky, the doll from Hell. You'd better keep an eye out for anything that moves in the darkness!
13. Warily choosing another movie, you find yourself in a truck with a bunch of friends driving on a road in a secluded forest. Up ahead one of them spots what looks like a forest fire. As the truck slows to a stop, one of the men gets out of the cabin and walks towards the light. Unexpectedly, a bright light bathes him, and starts carrying him upwards. The men stare in horror as their friend is taken up to what appears to be a monstrous spaceship. You know what movie you picked up now...

Answer: Fire in the Sky

Mercifully the aliens only wanted your friend and not you, but they'll be back.
14. Nearing the end of the section, you come across a video that interests you. Upon picking it up, you're standing face to face with a beautiful man with very sharp teeth. He whispers softly in your ear, "Don't be afraid. I'm going to give you the choice I never had." Oh no! You know who you're looking at and what movie you've stumbled into...

Answer: Interview with the Vampire

You got out of there just in time. Lestat must be busy with Claudia and Louis or else you would have already become one of the damned.
15. You come to the last video in the section and pick it up. As you are turning it over, your surroundings change. You are standing in the kitchen during the climax of a movie. You hear a killer exclaim, "Watching television shows doesn't make you violent! Cancelling television shows makes you violent!" You start to take off as you realize what movie you've stumbled into...

Answer: Scary Movie

Apparently Ray and Bobby had no reason to murder you... not that they really had any reason to start their spree in the first place. You've survived the trilogy of terror. Thanks to PearlQ19 for her ideas to help finish the trilogy. Thanks for playing!
Source: Author Logan24

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us