FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Ring
Quiz about The Ring

The Ring Quiz Challenge - How Much Do You Know? | Movies


This is a quiz about the movie "The Ring". There may be some spoilers.

A multiple-choice quiz by Cstarling. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. The Ring

Author
Cstarling
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
158,885
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
7661
Last 3 plays: Guest 73 (10/10), Guest 31 (10/10), Guest 100 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What are the names of the two girls that we see in the beginning of the movie? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of Anna and Richard Morgan's daughter? Hint


Question 3 of 10
3. Rachels son, Aidan, watches the tape.


Question 4 of 10
4. What is the name of Aidan's father? Hint


Question 5 of 10
5. How can you stop the death clock after watching the video? Hint


Question 6 of 10
6. Which two persons have to go to a psychiatric hospital? Hint


Question 7 of 10
7. How does Rachel find out about Anna Morgan and the island? Hint


Question 8 of 10
8. Why doesn't Samara like to be in the barn? Hint


Question 9 of 10
9. Noah dies at the end of the movie


Question 10 of 10
10. In what way is Katie related to Aidan? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 07 2024 : Guest 73: 10/10
May 21 2024 : Guest 31: 10/10
May 08 2024 : Guest 100: 7/10
Apr 28 2024 : JHByronNuel: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What are the names of the two girls that we see in the beginning of the movie?

Answer: Becca and Katie

We meet the girls one week after Katie has watched the video, so you can imagine what happens next.
2. What is the name of Anna and Richard Morgan's daughter?

Answer: Samara

3. Rachels son, Aidan, watches the tape.

Answer: True

Rachel comes into the living room, where he is sitting on the floor watching it.
4. What is the name of Aidan's father?

Answer: Noah

He's played by Martin Henderson, and helps Rachel a lot trough the movie.
5. How can you stop the death clock after watching the video?

Answer: By copying it

This is what saves Rachel and Aidan.
6. Which two persons have to go to a psychiatric hospital?

Answer: Becca and Samara

Becca has to go there after waching Katie die, and Samara is sent there by her father.
7. How does Rachel find out about Anna Morgan and the island?

Answer: She found the lighthouse from the video in a book

She finds the lighthouse in a book, and searches for information about it on the internet.
8. Why doesn't Samara like to be in the barn?

Answer: The horses keep her awake

When Rachel talks to Aidan on the phone, he says that Samara has told him this.
9. Noah dies at the end of the movie

Answer: True

Samara comes out of the TV and kills him.
10. In what way is Katie related to Aidan?

Answer: She is his cousin

When Rachel comes to pick up Aidan from school, she talks to Aidan's teacher about how he's just lost his cousin.
Source: Author Cstarling

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us