FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Ring
Quiz about The Ring

Easy The Ring Quiz | 10 Questions | Movies


Here's a quiz on the movie "The Ring". Don't be scared!

A multiple-choice quiz by pinkblush2. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. The Ring

Author
pinkblush2
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
99,463
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
8995
- -
Question 1 of 10
1. Who plays Rachel?

Answer: (Two Words, or just surname)
Question 2 of 10
2. What is Rachel's son's name? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the father of Rachel's child?

Answer: (One word, first name only - Ark)
Question 4 of 10
4. What animal did the Morgans breed? Hint


Question 5 of 10
5. Richard and Anna Morgan mysteriously came back with a daughter named what? Hint


Question 6 of 10
6. Mr. Morgan sent their daughter to a mental institution.


Question 7 of 10
7. What was the name of Rachel's niece who died after watching the video? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of Rachel's niece's friend who was with her the night she died? Hint


Question 9 of 10
9. Who directed "The Ring"? Hint


Question 10 of 10
10. Rachel had to do what to the tape to save her son? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 07 2024 : Guest 73: 10/10
Jun 03 2024 : Guest 5: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who plays Rachel?

Answer: Naomi Watts

Naomi Watts plays the Seattle Post investigator Rachel Keller who tries to save herself and her son.
2. What is Rachel's son's name?

Answer: Aidan

Aidan (played by David Dorfman) sees the girl who is in control of the ring.
3. Who was the father of Rachel's child?

Answer: Noah

Noah and Rachel were "too young" when they had Aidan... or so they told him.
4. What animal did the Morgans breed?

Answer: Horses

The Morgan horses ran into the ocean and committed suicide for no apparent reason.
5. Richard and Anna Morgan mysteriously came back with a daughter named what?

Answer: Samara

Samara inexplicably causes her mother to become insane.
6. Mr. Morgan sent their daughter to a mental institution.

Answer: True

Her mother then took her out of the institution and attempted to murder her. What a great family.
7. What was the name of Rachel's niece who died after watching the video?

Answer: Katie

Katie died because her heart stopped after seeing "the ring".
8. What was the name of Rachel's niece's friend who was with her the night she died?

Answer: Becca

Becca was sent to a mental institution after seeing her friend die.
9. Who directed "The Ring"?

Answer: Gore Verbinski

Gore Verbinski also directed "Mouse Hunt" and "The Mexican".
10. Rachel had to do what to the tape to save her son?

Answer: Copy it

Samara wanted her voice to be heard throughout time.
Source: Author pinkblush2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Horror of the Ring Average
2. The Ring 2 Average
3. Ring Difficult
4. Who Played Me in "The Ring"? Average
5. The Ring Two Average
6. "The Ring" - The Cursed Tape Average
7. The Ring Tough
8. Warning: Tape May Cause Death Average
9. The Ring Easier
10. The Ring Average
11. "The Ring" Names & Numbers Difficult
12. Everyone will Suffer "The Ring" Easier

7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us