FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Ring Two
Quiz about The Ring Two

The Ring Two Trivia Quiz


It never stops...

A multiple-choice quiz by gman89. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. The Ring

Author
gman89
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
252,048
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
767
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Which character has been replaced by another actor/actress? Hint


Question 2 of 10
2. How does Rachel know when Aidan is possessed or not? Hint


Question 3 of 10
3. What famous actor plays the role of Max? Hint


Question 4 of 10
4. What event happens to Rachel's house, that causes her to have to move temporarily to Max's house? Hint


Question 5 of 10
5. Since Aidan never sleeps while possessed, what does Rachel do to force him into slumber? Hint


Question 6 of 10
6. When Rachel gets pulled into Samara land, how does she figure to stop Samara once and for all? Hint


Question 7 of 10
7. While still in Samara land, how does Rachel get out and back into the real world? Hint


Question 8 of 10
8. Why doesn't Rachel want to take Aidan to a hospital? Hint


Question 9 of 10
9. After being possessed, how does Rachel manage to talk to Aidan himself and not Samara? Hint


Question 10 of 10
10. After being drowned by Rachel, what does Samara do? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which character has been replaced by another actor/actress?

Answer: Samara

In the original, Samara was played by Daveigh Chase, but she turned down the part for the sequel. Instead, Kelly Stables took the part. Chase's role as Samara is still used in the sequel (as archive footage from the first movie), but only as the "normal" looking Samara (as in not dead and creepy).
Naomi Watts still played Rachel and David Dorfman still played Aidan. Sissy Spacek played Evelyn only in the sequel; she wasn't replaced as she didn't exist the first movie.
2. How does Rachel know when Aidan is possessed or not?

Answer: He calls her "mommy" instead of "Rachel".

Whenever Aidan calls her mommy, she knows it isn't him because Aidan calls her only by her name. This is evident in both the first movie and the sequel. His eyes turn blue in the bathtub scene, but it is such a crazy and confusing moment that it is unclear even to Rachel what exactly is going on.

His tone of voice never changes; Aidan retains his body after all. It is evident that he has a pulse even when he's possessed by the hospital monitor that also displays his current temperature.
3. What famous actor plays the role of Max?

Answer: Simon Baker

All of the other choices were actors in the first movie. Martin Henderson played Noah, Brian Cox played Richard Morgan, and Adam Brody played Kellen (a minor role). Simon Baker plays the main male role in the sequel and he is killed by Samara in the end. Martin Henderson shared the same fate in the original.
4. What event happens to Rachel's house, that causes her to have to move temporarily to Max's house?

Answer: power outage

It is odd that Rachel's is the only house on her entire block that lost electricity. It goes out when Rachel is talking on the phone, at the same time that Samara takes over Aidan again. She first goes to her work place with Aidan and then she goes to Max's house. That's where the bathtub scene with Aidan and Samara happens.
5. Since Aidan never sleeps while possessed, what does Rachel do to force him into slumber?

Answer: She puts prescription drugs in his food.

When Rachel decides to kill him, she knows he should be put to sleep first so Samara doesn't know what's going on. She tells him it's time for bed, to which he replies "I never sleep." She then makes him a peanut butter and jelly sandwich and crushes pills in it to make him fall asleep.
6. When Rachel gets pulled into Samara land, how does she figure to stop Samara once and for all?

Answer: By sealing the top of the well

After Rachel regains control of herself in the well, she looks up top and notices that Samara's only way out is still open. So she climbs out of it and pushes the top of the well over the entire circumference just before Samara catches up to her and climbs out herself.
7. While still in Samara land, how does Rachel get out and back into the real world?

Answer: She follows Aidan's voice and jumps off the cliff.

A little skeptical at first, she digs up the courage to jump. After doing that, she awakens on the floor in her house with Aidan right next to her. Aidan calls her "mommy" here, and she tells him not to call her that for a while because that's what Samara used to do.
8. Why doesn't Rachel want to take Aidan to a hospital?

Answer: She thinks that they can't help him.

Max suggests that Aidan should go to a hospital, but Rachel refuses it. Later, after seeing Rachel try to drown him, he forces Aidan to go to the hospital without Rachel's consent. This leads to suspicions about Rachel harming her son, but nothing can be proved. Ultimately, Rachel is kicked out of the hospital and Aidan walks home himself, after having killed the doctor.
9. After being possessed, how does Rachel manage to talk to Aidan himself and not Samara?

Answer: She has to go to sleep.

Rachel falls asleep in her room after seeing Max dead. While asleep, she dreams she is lying in her bed with Aidan, and this is where Aidan tells her that she needs to drown him. Aidan says that Samara always makes him sleep now that she's completely possessed him. The dream ends once a door shuts loudly.
10. After being drowned by Rachel, what does Samara do?

Answer: She comes out of the of their television.

Right after Aidan regains his senses, he and Rachel hear the hum of the television. Samara climbs out of the well and steadily approaches the television, when Rachel decides she has to go in with her to take care of the problem. Samara's hands emerge from the screen and Rachel grabs her, and gets sucked into the television. The next thing she knows, she's at the bottom of the well.
Source: Author gman89

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Ring Average
2. The Ring Easier
3. The Ring Easier
4. It Has to Symbolise Something- "The Ring" Average
5. The Ring Tough
6. Everyone will Suffer "The Ring" Easier
7. "The Ring": Tactical Fear Average
8. Warning: Tape May Cause Death Average
9. "The Ring" Names & Numbers Difficult
10. The Horror of the Ring Average
11. The Ring 2 Average
12. Ring Difficult

6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us