FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Everyone will Suffer The Ring
Quiz about Everyone will Suffer The Ring

Everyone will Suffer "The Ring" Quiz


This is a quiz on the horror movie "The Ring".

A multiple-choice quiz by attitudegurl. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. The Ring

Author
attitudegurl
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
161,000
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3753
- -
Question 1 of 10
1. What were the names of the two girls at the beginning of the movie? Hint


Question 2 of 10
2. Katie was the niece of Rachel and the cousin of Aiden.


Question 3 of 10
3. When they flashed back to when Katie was dead in the closet where her mom found her, what was really weird about her? Hint


Question 4 of 10
4. What was the cabin number at Shelter Mountain where Rachel went to see what was wrong with that video? Hint


Question 5 of 10
5. How does Rachel stop the movie from killing her, but she doesn't realize it until later on? Hint


Question 6 of 10
6. When Rachel was drinking water, she choked on something and started pulling it out of her mouth. What was it? Hint


Question 7 of 10
7. Whenever Samara is around and someone is about to die, what shows up in place of her footsteps? Hint


Question 8 of 10
8. Samara Morgan sleeps two hours a day in the mental institution.


Question 9 of 10
9. When Rachel is having that freaky dream, what happens after Samara grabs her arm and she wakes up? Hint


Question 10 of 10
10. After some research, Rachel and Aiden's father Noah (who dies as well) go back to the cabin, because Rachel finds it significant to something that she can't figure out, but she's sure it all connects. What happens after they get a phone call? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What were the names of the two girls at the beginning of the movie?

Answer: Becca and Katie

Katie was the one who died because she watched the movie seven days before with her friends. Becca was her best friend who was there when she died.
2. Katie was the niece of Rachel and the cousin of Aiden.

Answer: True

Rachel and Aiden are related to Katie and Aiden was really close to her. He brought a white flower to her funeral and he went up to her room and it seemed like in the background the hallway moved, like there was a spirit near as Rachel was coming to find him.
3. When they flashed back to when Katie was dead in the closet where her mom found her, what was really weird about her?

Answer: Her face was really unclean, and it looked kind of green and her head was falling limp into her lap.

Her face was really not clean at all, and her head was falling off, but out of all my friends, I was the only one to notice it. Also, she looked like she was screaming.
4. What was the cabin number at Shelter Mountain where Rachel went to see what was wrong with that video?

Answer: 12

Rachel went up to Shelter Mountain and after she watched the movie, she couldn't tell what was wrong about it, and she got a phone call. Later on in the movie, there is something significant about that cabin.
5. How does Rachel stop the movie from killing her, but she doesn't realize it until later on?

Answer: She copies the movie.

Rachel copies the movie and after a while, she realizes that she needs to let Aiden copy it since he saw the copy she made, to live after he watched it.
6. When Rachel was drinking water, she choked on something and started pulling it out of her mouth. What was it?

Answer: Electrode

She pulled it out of her mouth, and it's significant because Samara went to a mental institution and Rachel had watched the movie, so it's torture from Samara.
7. Whenever Samara is around and someone is about to die, what shows up in place of her footsteps?

Answer: Water

Samara is showing water in her place because she has been dead in a well, and there's water in a well, so there's the connection.
8. Samara Morgan sleeps two hours a day in the mental institution.

Answer: False

From the videos that we are shown, Samara never sleeps.
9. When Rachel is having that freaky dream, what happens after Samara grabs her arm and she wakes up?

Answer: Samara left her hand print.

Rachel is having a dream and she goes into her son's room and Samara is on the chair and Rachel reaches for her shoulder when Samara grabs her arm.
10. After some research, Rachel and Aiden's father Noah (who dies as well) go back to the cabin, because Rachel finds it significant to something that she can't figure out, but she's sure it all connects. What happens after they get a phone call?

Answer: There is a ring shape in one part of the floor, and they remove the floorboards and Rachel goes down into the well and sets Samara free.

Rachel goes in when she hears Samara's singing and then Rachel finds Samara's dead body and takes Samara in her arms and sets her free. The moral of the story is: Let kids be heard because they could kill you. (You know, copying the movie doesn't kill you because you get her heard and if you don't copy the movie, you could die because she's not heard.) Thank you for doing my quiz and I hope you enjoyed it!
Source: Author attitudegurl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Ring Average
2. The Ring Easier
3. The Ring Easier
4. It Has to Symbolise Something- "The Ring" Average
5. The Ring Tough
6. "The Ring": Tactical Fear Average
7. Warning: Tape May Cause Death Average
8. "The Ring" Names & Numbers Difficult
9. The Horror of the Ring Average
10. The Ring 2 Average
11. Ring Difficult
12. The Ring Two Average

6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us