FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ring
Quiz about Ring

Ring Trivia Quiz


This quiz is on the original Japanese movie 'Ringu' or "The Ring".

A multiple-choice quiz by Clare87. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. The Ring

Author
Clare87
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
154,223
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Difficult
Avg Score
7 / 15
Plays
1042
- -
Question 1 of 15
1. What is the name of the first person to die in the movie? Hint


Question 2 of 15
2. What is the name of the district where the tape originates from?

Answer: (One Word)
Question 3 of 15
3. Tomoko's body was found downstairs.


Question 4 of 15
4. When Reiko finds the photos, which Tomoko took, what is wrong with the last one? Hint


Question 5 of 15
5. When Yoichi watches the tape, who, does he tell his mother, told him to watch it? Hint


Question 6 of 15
6. What is the writing about in the tape? Hint


Question 7 of 15
7. What is the name of the woman who predicted the volcano's eruption? Hint


Question 8 of 15
8. What is the name of the a the psychic woman's daughter?

Answer: (One Word)
Question 9 of 15
9. What did the daughter do to the journalist who doubted her mother's powers? Hint


Question 10 of 15
10. What word completes the phrase spoken, in a dialect, on the tape?- "When you frolic in brine, ___________ be thine"

Answer: (One Word- Think Spirit)
Question 11 of 15
11. How does the tape kill people? Hint


Question 12 of 15
12. What does Reiko see in the reflection of her TV screen, after Ryuji's death? Hint


Question 13 of 15
13. Who, is it implied, does Reiko intend to show the copy of the tape to, in order to save Yoichi? Hint


Question 14 of 15
14. Who wrote the screenplay for the movie?

Answer: (First Name and Surname or just Surname)
Question 15 of 15
15. The film ends by turning to static.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 21 2024 : Guest 31: 11/15
Apr 15 2024 : Guest 47: 12/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the first person to die in the movie?

Answer: Tomoko

Tomoko is renamed Katie in the Hollywood version, but the plot of her death is almost identical. As, strangely, is the lay-out of her house.
2. What is the name of the district where the tape originates from?

Answer: Izu

You only receive a telephone call if you watch the tape in Izu.
3. Tomoko's body was found downstairs.

Answer: False

As in the hollywood remake, the body is found in a closet. This is stranger in the Japanese version, as she was killed downstairs.
4. When Reiko finds the photos, which Tomoko took, what is wrong with the last one?

Answer: The faces are distorted.

After Reiko watches the tape, she has her photo taken and it comes out with the same distortions.
5. When Yoichi watches the tape, who, does he tell his mother, told him to watch it?

Answer: Tomoko

Ryuji, who has special powers, says he sensed something in Reiko's home, but that it is not really Tomoko, but something evil that was once her.
6. What is the writing about in the tape?

Answer: A volcanic eruption

Reiko and her ex-husband then find the original article and trace the island it took place on.
7. What is the name of the woman who predicted the volcano's eruption?

Answer: Shizuko

Shizuko had the power to read minds, she was hated by the fishermen on the island because she loved the sea, which was considered unlucky.
8. What is the name of the a the psychic woman's daughter?

Answer: Sadako

In the Hollywood remake the girl is called Samara. I found the Japanese girl a lot more frightening as her face is never shown and she never speaks.
9. What did the daughter do to the journalist who doubted her mother's powers?

Answer: Killed him.

This is possibly the creepiest part of the movie, Reiko and Ryuji view a flash back of a demonstration of Shizuko's powers. A man drops dead after claiming it is a fraud. Shizuko shouts at someone out of sight and a little girl in a white dress, with hair covering her face, runs out to Reiko and grabs her arm.
10. What word completes the phrase spoken, in a dialect, on the tape?- "When you frolic in brine, ___________ be thine"

Answer: Goblins

Ryuji believes that some spirit of the sea may have been Sadako's father.
11. How does the tape kill people?

Answer: A figure climbs out of their TV and kills them.

Fairly easy that one. We a given a hint of what will happen whenever we see the tape, in the final shot, a hand is visible emerging over the top of the well.
12. What does Reiko see in the reflection of her TV screen, after Ryuji's death?

Answer: The figure from the tape, with a white cloth covering his head.

Amazingly, instead of being absolutely terrified, she just turns around, calling Ryuji's name. She is really weird.
13. Who, is it implied, does Reiko intend to show the copy of the tape to, in order to save Yoichi?

Answer: Her father

A voice over at the end explains that, to survive, you must copy the tape and show it to someone, that way, the chain will not be broken.
14. Who wrote the screenplay for the movie?

Answer: Hiroshi Takahashi

Koji Suzuki wrote the original novel that the film is based on, and the stories which both the sequels are based on. The screenplay was adapted from her novel.
15. The film ends by turning to static.

Answer: false

This only happens in the Hollywood remake.
Source: Author Clare87

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Horror of the Ring Average
2. The Ring 2 Average
3. The Ring Easier
4. Who Played Me in "The Ring"? Average
5. The Ring Two Average
6. "The Ring" - The Cursed Tape Average
7. The Ring Tough
8. Warning: Tape May Cause Death Average
9. The Ring Easier
10. The Ring Average
11. "The Ring" Names & Numbers Difficult
12. Everyone will Suffer "The Ring" Easier

6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us