FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Ring Names  Numbers
Quiz about The Ring Names  Numbers

"The Ring" Names & Numbers Trivia Quiz


This quiz deals with the details of names and numbers in this psycological thriller. I hope you find it challenging.

A multiple-choice quiz by tug29. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. The Ring

Author
tug29
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
132,273
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
2567
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the girl Noah calls his Assistant"? Hint


Question 2 of 10
2. What is Rachel's license plate number? Hint


Question 3 of 10
3. What is Rachel's apartment number? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the island where the lighthouse is? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of the doctor Rachel goes to see and who gives her the information about Anna and Samara? Hint


Question 6 of 10
6. What is the number on the tape that Rachel watches at the Morgan house the night Mr. Morgan electrocutes himself? Hint


Question 7 of 10
7. What is the date of the last viewing of the tape that Noah finds in the archives of the psychiatric hospital? Hint


Question 8 of 10
8. What is the number on the Morgan Ranch mail box? Hint


Question 9 of 10
9. What are Katie's parents' names? Hint


Question 10 of 10
10. What was Katie's boyfriend Joshs' last name? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the girl Noah calls his Assistant"?

Answer: Beth

Noah introduces her to Rachel as his "Assistant". Beth says she's his "Partner in Crime" right before she kisses him on the cheek. This is when Rachel shows Noah the tape.
2. What is Rachel's license plate number?

Answer: IWR 461

We see this when she pulls up to Noah's apartment after she realizes it is his seventh day and that he is going to die like everyone else except her.
3. What is Rachel's apartment number?

Answer: 601

We see this when she and Noah are saying goodbye at the door. This is after they come back from finding Samara in the well up on Shelter Mountain.
4. What is the name of the island where the lighthouse is?

Answer: Moesko Island

Rachel finds this information while looking through the book America's Lighthouses in the library. She looks it up on the internet and this is how she finds Anna Morgan.
5. What is the name of the doctor Rachel goes to see and who gives her the information about Anna and Samara?

Answer: Dr. Grasnik

Dr. Grasnik tells Rachel that she was "born and bred" on the island when Rachel goes to her office to ask questions. She also tells her that things have been better since Samara has been gone.
6. What is the number on the tape that Rachel watches at the Morgan house the night Mr. Morgan electrocutes himself?

Answer: SM0015

This number is given in Anna Morgan's psychiatric file referring to the tape. This is the tape that shows Samara not sleeping and her interview with the doctor.
Side note: Notice while Noah is going through the file he comes across a piece of paper with Japanese symbols on it and Anna's name written in English.

This is interesting since the movie was filmed in Japan by the Japanese writer! A very cool touch!
7. What is the date of the last viewing of the tape that Noah finds in the archives of the psychiatric hospital?

Answer: Dec 09

When the orderly pulls the tape off the shelf and discovers the tape box is empty, he turns it over and the checkout slip says, Richard Morgan Dec 09. When Noah asks him who was the last person to watch it, the orderly replies "You". This is because Noah says he is Richard Morgan to gain access to the room.

At this point it becomes clear that Richard Morgan is somehow involved with whatever is going on. This is the tape that Rachel watches at the Morgan Ranch.
8. What is the number on the Morgan Ranch mail box?

Answer: 23128SR20

We see this when Rachel gets dropped off and goes up to the Morgan farm for the first time.
9. What are Katie's parents' names?

Answer: Ruthie and David

We find out this information when Rachel and Aiden go to Katie's memorial service. Rachel asks David, "Are you alright?"
10. What was Katie's boyfriend Joshs' last name?

Answer: Turandot

When Rachel is initially researching the events, she reads this information in the newspaper.
Source: Author tug29

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Ring Easier
2. The Ring Easier
3. Everyone will Suffer "The Ring" Easier
4. The Horror of the Ring Average
5. "The Ring" - The Cursed Tape Average
6. It Has to Symbolise Something- "The Ring" Average
7. The Ring Average
8. The Ring Average
9. The Ring 2 Average
10. Warning: Tape May Cause Death Average
11. Who Played Me in "The Ring"? Average
12. The Ring Two Average

7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us