FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Warning Tape May Cause Death
Quiz about Warning Tape May Cause Death

Warning: Tape May Cause Death Trivia Quiz


This is a quiz on the quotes of "The Ring". I will give you a quote and you will give me the name of the character that said it.

A multiple-choice quiz by REfan76. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. The Ring

Author
REfan76
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
153,373
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2874
- -
Question 1 of 10
1. "Oh my God you totally did!" Hint


Question 2 of 10
2. "Anna Morgan." Hint


Question 3 of 10
3. "You're fired."

Answer: (One Word, Rachel addresses him by name twice (only first name))
Question 4 of 10
4. "She never sleeps." Hint


Question 5 of 10
5. "Seven days." Hint


Question 6 of 10
6. "I haven't heard anybody say that in a long time." Hint


Question 7 of 10
7. "Richard Morgan, that's me." Hint


Question 8 of 10
8. "She told me to." Hint


Question 9 of 10
9. "It's like someone's nightmare." Hint


Question 10 of 10
10. "My own was such a disappointment." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Oh my God you totally did!"

Answer: Becca

She says this when she finds out Katie spent an entire weekend with her secret boyfriend. She asks if they "did anything" and Katie replied "Like what?" which made Becca realize that Katie and her boyfriend did do something, which made Becca say this.
2. "Anna Morgan."

Answer: Rachel

Rachel says this to herself when she finds a picture of Anna Morgan on the internet while searching for information on Moesko Island.
3. "You're fired."

Answer: Harvey

Then Rachel says "No I'm not." and that ends it. I thought this was the funniest part of the movie. Rachel and her boss, Harvey, had gotten into a fight over the phone and she had insulted him and threatened him, which makes him try to fire her.
4. "She never sleeps."

Answer: Aidan

Aidan says this after finding out that Rachel and Noah helped Samara. This is right before Rachel finds out that Samara is still out there, and also right before Noah is killed.
5. "Seven days."

Answer: Samara

Contrary to common beliefs, Samara didn't say "You will die in seven days" when Rachel picked up the phone. She said "Seven days." This is right after Rachel watches the videotape.
6. "I haven't heard anybody say that in a long time."

Answer: Dr. Grasnik

Darby is Dr. Grasnik's grandson. He never says anything. Dr. Grasnik said this after Rachel explains her situation that Samara is putting images into her and Aidan's heads.
7. "Richard Morgan, that's me."

Answer: Noah

Noah goes undercover to get the tape of Samara Morgan from the asylum so that they can find out more about what is going on with her, and to learn what is wrong with her.
8. "She told me to."

Answer: Aidan

Samara tells Aidan to draw pictures. This is his response when Rachel asks him the reason he drew a picture of Richard Morgan's house.
9. "It's like someone's nightmare."

Answer: Becca

This is at the beginning of the movie when Becca is describing to Katie what rumors say the video is like.
10. "My own was such a disappointment."

Answer: Noah

This is after Aidan watches the tape and finds out Noah is his father. Noah is explaining why he wasn't with Rachel and says that his father was a disappointment, which is why he didn't think he would be a good one. Have a nice day.
Source: Author REfan76

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Ring Easier
2. The Ring Easier
3. Everyone will Suffer "The Ring" Easier
4. The Horror of the Ring Average
5. "The Ring" - The Cursed Tape Average
6. It Has to Symbolise Something- "The Ring" Average
7. The Ring Average
8. The Ring Average
9. The Ring 2 Average
10. Who Played Me in "The Ring"? Average
11. The Ring Two Average
12. "The Ring": Tactical Fear Average

7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us