FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Ring
Quiz about The Ring

10 Tough Questions about The Ring


This quiz is about general information from the movie, but be careful, as for some questions you need to know the movie in detail.

A multiple-choice quiz by Chimpmunk101. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. The Ring

Author
Chimpmunk101
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
121,728
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
4374
- -
Question 1 of 10
1. Are Katie's two other friends that died called Scott and Stacy?


Question 2 of 10
2. When Rachel was talking to Aidan's teacher which of the following was NOT on the blackboard? Hint


Question 3 of 10
3. What time did Rachel watch the video? Hint


Question 4 of 10
4. What was the first line of the song Samara was singing when Rachel found her in the well? Hint


Question 5 of 10
5. When Rachel goes to the cabins where Katie and her friends stayed, the guy at the front desk asks her to pick a card. What is her card? Hint


Question 6 of 10
6. What kind of game was Josh trying to record before the video began to play? Hint


Question 7 of 10
7. At the beginning of the movie Becca and Katie are watching T.V. What is the commercial about? Hint


Question 8 of 10
8. When Noah was at the store buying things, what does the lady behind the counter say he'll die of? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of Noah's assistant? Hint


Question 10 of 10
10. When Samara is "in the video" what does she come out of? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 07 2024 : Guest 69: 5/10
Apr 28 2024 : JHByronNuel: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Are Katie's two other friends that died called Scott and Stacy?

Answer: yes

When Rachel was writing Katie's time of death on the pad of paper you see the names Stacy, Scott, and Josh.
2. When Rachel was talking to Aidan's teacher which of the following was NOT on the blackboard?

Answer: Go for a walk and observe flowers

Also on the board was nap time.
3. What time did Rachel watch the video?

Answer: 5:13

If you look at the VCR when Rachel puts in the video it clearly says 5:13.
4. What was the first line of the song Samara was singing when Rachel found her in the well?

Answer: "Here we go..."

If you watch the movie with subtitles you see that she sings: "Here we go, the world is spinning when it stops it's just beginning."
5. When Rachel goes to the cabins where Katie and her friends stayed, the guy at the front desk asks her to pick a card. What is her card?

Answer: 9 of diamonds

The guy never got it right but she just told him that he got it right on the third try.
6. What kind of game was Josh trying to record before the video began to play?

Answer: Football

Katie says this to Becca after they discuss the video.
7. At the beginning of the movie Becca and Katie are watching T.V. What is the commercial about?

Answer: Hair

The T.V. was turned off and Katie started talking about brain waves.
8. When Noah was at the store buying things, what does the lady behind the counter say he'll die of?

Answer: Smoking

The lady at the counter talks about her cousin smoking and then going on the patch.
9. What is the name of Noah's assistant?

Answer: Beth

That's what Noah says to Rachel, that she's just his assistant.
10. When Samara is "in the video" what does she come out of?

Answer: A Well

This one is too easy, since you see Samara come out of the well.
Source: Author Chimpmunk101

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Ring Average
2. The Ring Easier
3. The Ring Easier
4. It Has to Symbolise Something- "The Ring" Average
5. Everyone will Suffer "The Ring" Easier
6. "The Ring": Tactical Fear Average
7. Warning: Tape May Cause Death Average
8. "The Ring" Names & Numbers Difficult
9. The Horror of the Ring Average
10. The Ring 2 Average
11. Ring Difficult
12. The Ring Two Average

6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us