Quiz about Bon Jovi  Its My Quiz
Quiz about Bon Jovi  Its My Quiz

Bon Jovi - It's My Quiz!


Okay, here are some general questions about the world's greatest band, Bon Jovi.

A multiple-choice quiz by bonjovinj007. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Bon Jovi

Author
bonjovinj007
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
104,688
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
2897
Last 3 plays: Bevj (5/10), Guest 102 (7/10), Guest 71 (1/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In what Mexican city did Bon Jovi finish the "New Jersey Tour"? Hint

Mexico City
Toluca
Monterrey
Guadalajara

2. What song was the first Bon Jovi number one single ever? Hint

You Give Love a Bad Name
Runaway
Bad Medicine
Always

3. What song was actually written for the movie "Romeo Is Bleeding"? Hint

Bed of Roses
Always
This Ain't a Love Song
Living in Sin

4. What song was the first single from the album "These Days"? Hint

This Ain't a Love Song
Lie to Me
These Days
Something to Believe in

5. Complete this lyric: "I am a preacher I've been to school, and baby I've been the__________." Hint

Student
Poet
Preacher
Teacher

6. In 1992 Bon Jovi performed on MTV in a show for the release of their new album "Keep the Faith"; do you remember what song they played to close the show? Hint

Livin' on a Prayer
Bad Medicine
Keep the Faith
Bed of Roses

7. Which of these songs is not included in the album "One Wild Night"? Hint

It's My Life
Bed of Roses
Something to Believe In
Livin' on a Prayer

8. What is the Spanish version of "This Ain't a Love Song"? Hint

Cuando Estas Por Amor
Cama de Rosas
Como Yo Nadie Te Ha Amado
Miro A Tu Ventana

9. On what album is the song "Silent Night" located? Hint

New Jersey
7800 Fahrenheit
Keep the Faith
Crush

10. What song in "Cross Road" was one of Bon Jovi's "greatest unreleased hits"? Hint

Livin' on a Prayer
Always
Bed of Roses
Prayer 94


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In what Mexican city did Bon Jovi finish the "New Jersey Tour"?

Answer: Guadalajara

The band closed the "New Jersey Tour" in Guadalajara, Mexico, after 16 months and over 20 contries around the planet.
2. What song was the first Bon Jovi number one single ever?

Answer: You Give Love a Bad Name

"Runaway" was Bon Jovi's first single to chart, reaching number 39 on the US Billboard Hot 100. "You Give Love a Bad Name", which was released on the album "Slippery When Wet" in the fall of 1986, was their first number one in the US, and stayed there for one week.
3. What song was actually written for the movie "Romeo Is Bleeding"?

Answer: Always

The song begins: "This Romeo is bleeding you can't see his blood ... "
4. What song was the first single from the album "These Days"?

Answer: This Ain't a Love Song

"This Ain't a Love Song" was the first single in that album; the video was filmed in Malaysia.
5. Complete this lyric: "I am a preacher I've been to school, and baby I've been the__________."

Answer: Teacher

"I am a preacher I've been to school and baby I've been the TEACHER".
From "Lay Your Hands on Me".
6. In 1992 Bon Jovi performed on MTV in a show for the release of their new album "Keep the Faith"; do you remember what song they played to close the show?

Answer: Keep the Faith

Jon said 'good night' after "Bad Medicine", but then the rest of the band started to give "maracas" to the crowd and then they began to play "Keep the Faith".
7. Which of these songs is not included in the album "One Wild Night"?

Answer: Bed of Roses

"Bed of Roses" is the only song that is not included in the album "One Wild Night".
8. What is the Spanish version of "This Ain't a Love Song"?

Answer: Como Yo Nadie Te Ha Amado

Each of these songs are Spanish versions, but the Spanish version for "This Ain't a Love Song" is "Como Yo Nadie Te Ha Amado".
9. On what album is the song "Silent Night" located?

Answer: 7800 Fahrenheit

The song was a big "7800 Fahrenheit" hit.
10. What song in "Cross Road" was one of Bon Jovi's "greatest unreleased hits"?

Answer: Always

The song "Always" sold millions and millions of copies worldwide and before the release of "Crush" was Bon Jovi's greatest hit ever.
Source: Author bonjovinj007

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 20 2023 : Bevj: 5/10
Jan 20 2023 : Guest 102: 7/10
Jan 14 2023 : Guest 71: 1/10
Dec 29 2022 : Grossfamily: 1/10
Dec 27 2022 : DeepHistory: 10/10
Dec 09 2022 : Guest 36: 3/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Bon Jovi Buffs Average
2. Bon Jovi songs Average
3. Jon Bon Jovi Tough
4. Bon Jovi Basics Tough
5. For Bon Jovi lovers! Average
6. Bon Jovi Wordplay Tough
7. For Bon Jovi Fans Tough
8. Bon Jovi Tough
9. Have a Nice Day At The Crossroad Average
10. Bon Jovi for Backstagers! Tough
11. All About Bon Jovi Tough
12. Bon Jovi Mania! Tough

2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us