Quiz about For Bon Jovi lovers
Quiz about For Bon Jovi lovers

For Bon Jovi lovers! Trivia Quiz


Not that hard if you know your stuff. Includes lyrics (Bon Jovi only)and band info. Also some solo album info, too.

A multiple-choice quiz by Jovigurl. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Bon Jovi

Author
Jovigurl
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
130,876
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
3457
Last 3 plays: Guest 68 (7/10), Guest 74 (4/10), Guest 168 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is Tico's given name? Hint

Tico Samuel Torres Juan Jr.
Hector Samuel Juan Torres
Tico Torres
Hector Torres

2. "New Jersey" came out in what year? Hint

1987
1989
1986
1988

3. Richie's birthday is? Hint

July 11, 1958
June 11, 1958
July 11, 1959
January 11, 1959

4. What is Richie's middle name? Hint

Steven
Stephen
George
Stanley

5. "Now the oil's gone, all the money's gone, all the jobs are gone, still we're hanging on." Hint

Dry Country
Dry County
Dry Earth
Dry Land

6. "Standing" is a song on the Bon Jovi "Target" CD.

True
False

7. The original "Everyday" is on the Bon Jovi "Target" CD.

True
False

8. "I never wanted the stars, never shot for the moon, I like them right where they are, all I wanted was you." Hint

I want you
You want me
I want her
I hate you

9. Is Alec John Such still in the band?

Yes
No

10. What is Richie's first solo album? Hint

Destination Anywhere
Blaze Of Glory
Undiscovered Soul
Stranger In This Town


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Tico's given name?

Answer: Hector Samuel Juan Torres

Tico's name is Spanish.
2. "New Jersey" came out in what year?

Answer: 1988

If you look on the back of the CD it says 1988.
3. Richie's birthday is?

Answer: July 11, 1959

Richie was born on July 11, 1959, in Perth Amboy, N.J.
4. What is Richie's middle name?

Answer: Stephen

This has been his middle name since the day he was born.
5. "Now the oil's gone, all the money's gone, all the jobs are gone, still we're hanging on."

Answer: Dry County

"Dry County" is the only song on that list that is a Bon Jovi song, the other ones aren't. This song is from "Keep The Faith".
6. "Standing" is a song on the Bon Jovi "Target" CD.

Answer: True

This song is a demo that didn't make it onto "Bounce", their newest CD.
7. The original "Everyday" is on the Bon Jovi "Target" CD.

Answer: False

No, the original version is not on the "Target" CD, but the acoustic version is.
8. "I never wanted the stars, never shot for the moon, I like them right where they are, all I wanted was you."

Answer: I want you

The other songs are not Bon Jovi songs. This song is also from "Keep The Faith".
9. Is Alec John Such still in the band?

Answer: No

No, he left the band after "Crossroads" came out.
10. What is Richie's first solo album?

Answer: Stranger In This Town

Richie's first solo was "Stranger In This Town", it was recorded in 1991, his other album, "Undiscovered Soul," was recorded in 1998. "Destination Anywhere" and "Blaze of Glory" are Jon's solo albums.
Source: Author Jovigurl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Mar 21 2023 : Guest 68: 7/10
Mar 18 2023 : Guest 74: 4/10
Mar 17 2023 : Guest 168: 9/10
Mar 13 2023 : Guest 172: 8/10
Feb 14 2023 : Guest 166: 7/10
Jan 25 2023 : Guest 12: 5/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Bon Jovi Buffs Average
2. Bon Jovi songs Average
3. Jon Bon Jovi Tough
4. Bon Jovi Basics Tough
5. Bon Jovi Wordplay Tough
6. Bon Jovi - It's My Quiz! Tough
7. For Bon Jovi Fans Tough
8. Bon Jovi Tough
9. Have a Nice Day At The Crossroad Average
10. Bon Jovi for Backstagers! Tough
11. All About Bon Jovi Tough
12. Bon Jovi Mania! Tough

3/22/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us