Quiz about Have a Nice Day At The Crossroad
Quiz about Have a Nice Day At The Crossroad

Have a Nice Day At The Crossroad Quiz


Your basic "pick-the-song-the-lyrics-are-from" quiz. All songs are by Bon Jovi and from the CDs "Have A Nice Day" and "Crossroad".

A multiple-choice quiz by i_chose_vanyel. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Bon Jovi

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
228,107
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2594
Last 3 plays: Guest 12 (7/10), Guest 102 (9/10), Guest 71 (2/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "I wish that I could be in some other time and place, with someone else's soul, someone else's face." What song is this line from? Hint

Runaway
Someday I'll Be Saturday Night
I Want To Be Loved
Novacaine

2. "In the dark I have seen that the sun still shines for the one who believes." What song is this line from? Hint

Keep The Faith
Bells of Freedom
Story of My Life
Blaze of Glory

3. "If you feel alone and lost and need a friend, remember every new beginning is some beginning's end." What song is this line from? Hint

Wildflower
I Am
Welcome To Wherever You Are
Always

4. "No one heard a single word you said. They should have seen it in your eyes, what was going round your head." What song is this line from? Hint

Always
Last Man Standing
Runaway
Last Cigarette

5. "Is innocence the difference 'tween a boy and a man?" What song is this line from? Hint

Have A Nice Day
Bed of Roses
I'll Be There For You
Who Says You Can't Go Home

6. "You see I've always been a fighter, but without you I give up." What song is this line from? Hint

Bed of Roses
I'll Be There For You
Wildflower
Always

7. "I'm smart enough to know what I don't know. I'm fool enough to stay when I should go." What song is this line from? Hint

Wanted Dead or Alive
Complicated
Story of My Life
Novacaine

8. 'A schoolboy's dream, you act so shy. Your very first kiss was your first kiss goodbye." What song is this line from? Hint

Last Cigarette
You Give Love A Bad Name
In And Out of Love
Complicated

9. "Let this boy die like a man. Staring down a bullet, let me make my final stand." What song is this line from? Hint

Wanted Dead or Alive
Bells of Freedom
Blaze of Glory
Bed of Roses

10. "Tripping over my own feet, trying to walk to my own beat. Another car out on the street trying to find the highway. Hey, are you going my way?" What song is this line from? Hint

Runaway
Story of My Life
Welcome to Wherever You Are
Who Says You Can't Go Home


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I wish that I could be in some other time and place, with someone else's soul, someone else's face." What song is this line from?

Answer: Someday I'll Be Saturday Night

Jon Bon Jovi's name was originally John Bongiovi. His label suggested the change of spelling after the band got together.
2. "In the dark I have seen that the sun still shines for the one who believes." What song is this line from?

Answer: Bells of Freedom

Jon only released one song on all his albums, "She Don't Know Me," that he never wrote or helped write. Recording this song was part of his deal with Mercury.
3. "If you feel alone and lost and need a friend, remember every new beginning is some beginning's end." What song is this line from?

Answer: Welcome To Wherever You Are

Bon Jovi was the first band to be officially allowed to play in Russia by the Russian government.
4. "No one heard a single word you said. They should have seen it in your eyes, what was going round your head." What song is this line from?

Answer: Runaway

This song was Bon Jovi's first hit -- or should I say, John Bongiovi's first hit! It was a hit before the band even existed!
5. "Is innocence the difference 'tween a boy and a man?" What song is this line from?

Answer: Have A Nice Day

In 1990, Jon and bandmate Richie Sambora both released solo CDs. This caused some uncertainty about the future of the band.
6. "You see I've always been a fighter, but without you I give up." What song is this line from?

Answer: Always

This song was first released on a greatest hits CD ("Cross Road") and eventually became one of the band's hugest hits of all time.
7. "I'm smart enough to know what I don't know. I'm fool enough to stay when I should go." What song is this line from?

Answer: Complicated

Media focused far too much on Jon's looks (hair especially) in the eighties. When he cut his hair in the early nineties, the news made CNN.
8. 'A schoolboy's dream, you act so shy. Your very first kiss was your first kiss goodbye." What song is this line from?

Answer: You Give Love A Bad Name

This song was Bon Jovi's first Number One hit on the Billboard charts.
9. "Let this boy die like a man. Staring down a bullet, let me make my final stand." What song is this line from?

Answer: Blaze of Glory

Alec John Such, who played bass, left the band in 1994. He was never officially replaced, which is why pictures of the band since then include only the other four members, and not Hugh McDonald, who took over bass.
10. "Tripping over my own feet, trying to walk to my own beat. Another car out on the street trying to find the highway. Hey, are you going my way?" What song is this line from?

Answer: Story of My Life

By 2004, the band's 20th anniversary, they had sold over 100 000 000 copies. The title of their box set (which included 50 little heard songs that had never been on an album; thirty-eight of them hadn't even been known to exist, with a raw demo of "Living On A Prayer" tacked on that was taped in Richie Sambora's parents' basement) was "100,000,000 BON JOVI FANS CAN'T BE WRONG".

Thanks to Bon Jovi Official Website for the use of their information.
Source: Author i_chose_vanyel

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gretas before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 25 2023 : Guest 12: 7/10
Jan 20 2023 : Guest 102: 9/10
Jan 14 2023 : Guest 71: 2/10
Jan 01 2023 : Guest 76: 5/10
Dec 27 2022 : DeepHistory: 10/10
Dec 19 2022 : Guest 37: 4/10
Dec 08 2022 : Guest 36: 9/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Bon Jovi Mania! Tough
2. For Bon Jovi lovers! Average
3. Bon Jovi Lovers Tough
4. Bon Jovi - It's My Quiz! Tough
5. Bon Jovi Basics Tough
6. Jon Bon Jovi's Movie & TV Career Difficult
7. Bon Jovi Buffs Average
8. Bon Jovi for Backstagers! Tough
9. For Bon Jovi Fans Tough
10. Bon Jovi Tough
11. Jon Bon Jovi Tough
12. Bon Jovi Wordplay Tough

2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us