FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Boxelder
Quiz about Boxelder

Boxelder Trivia Quiz


Hey there everyone, this is a quiz on a rockin' reggae band from Florida called Boxelder, have fun!

A multiple-choice quiz by angelthatsme. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. B

Author
angelthatsme
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
216,641
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
118
- -
Question 1 of 10
1. Who has not been a member of Boxelder? Hint


Question 2 of 10
2. Jay has a custom made bass that he plays on stage.


Question 3 of 10
3. Finish this line: "Balance is just a ______ thing." Hint


Question 4 of 10
4. Bryce got his nipple pierced because he lost a bet.


Question 5 of 10
5. At one time Bryce has had dreadlocks.


Question 6 of 10
6. What is Jay's nickname? (as seen in the album covers) Hint


Question 7 of 10
7. Boxelder and what other band started Roots music? Hint


Question 8 of 10
8. Boxelder hails out of what city? Hint


Question 9 of 10
9. On the ("Live Under The Sun") album picture what team logo is on Eli's beanie? Hint


Question 10 of 10
10. Finish their well known quote..
"Live to _____, _____ to live."
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who has not been a member of Boxelder?

Answer: Dave Rhea

Dave is a member of VonRay.
2. Jay has a custom made bass that he plays on stage.

Answer: True

Jay's well-known bass was custom made. According to him it took him a good deal of time to own.
3. Finish this line: "Balance is just a ______ thing."

Answer: natural

The line is from the song "Money Says".
4. Bryce got his nipple pierced because he lost a bet.

Answer: True

This is ABSOULTELY TRUE. Sorry Bryce. The bet was made in Jamaica between Bryce and a DJ ( the DJ from Real Rock 101.1 in Orlando, Florida). They made an agreement to keep a certain souvenir on at all times. When Bryce didn't have his on one day he got caught by DJ. The rest is history. Check out their web site http://www.boxelder.com/news.html for more information.
5. At one time Bryce has had dreadlocks.

Answer: True

This is very true. Bryce did have some killer dreads a little while back but he chopped them off saying "It's time for a change you know."
6. What is Jay's nickname? (as seen in the album covers)

Answer: Bonez

If you look at who plays bass it says BONEZ!
7. Boxelder and what other band started Roots music?

Answer: Doorway 27

That's right, it is Doorway 27. These guys also hail out of south Florida. Doorway 27 has played several shows with Boxelder. You can most likely check them out at the Hustler on A1A in Melbourne, Florida.
8. Boxelder hails out of what city?

Answer: Jupiter

If you listen to Bryce he usually says "We are Boxelder man proudly out of Jupiter, Fla."
9. On the ("Live Under The Sun") album picture what team logo is on Eli's beanie?

Answer: Dolphins

Take a good look at the picture and you will see the dolphins logo on his beannie. Eli was known for wearing hats all the time, especially on stage. We miss you Eli.
10. Finish their well known quote.. "Live to _____, _____ to live."

Answer: love

If you pay close attention to Bryce at their shows or even on the live album, you will hear him say it at least twice.
Source: Author angelthatsme

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Alphabet Aerobics Easier
2. Meredith Brooks' "Bitch" Easier
3. Susan Boyle Dreamed a Dream Easier
4. Marc Broussard Average
5. The Funky Greg Brown Average
6. Lyrics Of Tony Bennett Average
7. Lyrics Of Brook Benton Average
8. The Blind Boys of Alabama Average
9. Lyrics Of Teresa Brewer Average
10. BarlowGirl Rocks! Average
11. The Black Keys Average
12. Bauhaus Average

7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us