FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Marc Broussard
Quiz about Marc Broussard

Marc Broussard Trivia Quiz


This is my first quiz. It's mostly about "Rocksteady" and "Where You Are". I hope you like it!

A multiple-choice quiz by gilmorefan. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. B

Author
gilmorefan
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
213,560
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
134
- -
Question 1 of 10
1. "When I get there you better be ready to ______________________." What goes in the blank? Hint


Question 2 of 10
2. "Your touch is sweet as ______." What comes next? Hint


Question 3 of 10
3. "Be good for your ________." Fill in the blank. Hint


Question 4 of 10
4. Where is Marc Broussard from? Hint


Question 5 of 10
5. What album is "Rocksteady" from? Hint


Question 6 of 10
6. In "Where You Are" what does he compare the skin to? Hint


Question 7 of 10
7. Fill in the blank, "I think I feel like ____________________." Hint


Question 8 of 10
8. "I stood alone in _______________________." What comes next? Hint


Question 9 of 10
9. "I watched the sunset in _______________." What goes in the blank? Hint


Question 10 of 10
10. In what song does he say, "I wish you freedom"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "When I get there you better be ready to ______________________." What goes in the blank?

Answer: rocksteady

This is from "Rocksteady."
2. "Your touch is sweet as ______." What comes next?

Answer: candy

This is from "Where You Are."
3. "Be good for your ________." Fill in the blank.

Answer: momma

This is from "Gavin's Song". It was written for his son. It's a really pretty song.
4. Where is Marc Broussard from?

Answer: Carencro, La

He's from Carencro, Louisiana.
5. What album is "Rocksteady" from?

Answer: Carencro

The album is titled "Carencro". It's named after the city he's from.
6. In "Where You Are" what does he compare the skin to?

Answer: moonlight dancing in the midnight

In the song, "Where You Are" he says, "Your skin is like the moon light dancing in the midnight".
7. Fill in the blank, "I think I feel like ____________________."

Answer: sleepin' in

This is from "Rocksteady".
8. "I stood alone in _______________________." What comes next?

Answer: New York City

"I stood alone in New York City." This is in the song "Where You Are".
9. "I watched the sunset in _______________." What goes in the blank?

Answer: LA

"I stood alone in New York City, I watched the sunset in LA." "Where You Are".
10. In what song does he say, "I wish you freedom"?

Answer: Gavin's Song

It's in "Gavin's Song".
Source: Author gilmorefan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us