FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Toni Braxton
Quiz about Toni Braxton

Toni Braxton Trivia Quiz


I didn't see any quizzes on my girl Toni Braxton, so I thought I'd make one. This quiz is about her self-titled debut CD.

A multiple-choice quiz by kinfolkatl. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. B

Author
kinfolkatl
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
129,684
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
476
- -
Question 1 of 10
1. Who wrote "Another Sad Love Song"? Hint


Question 2 of 10
2. What does Toni say at the very end of "Breathe Again"? Hint


Question 3 of 10
3. "Love Should've Brought You Home" was featured in which Eddie Murphy movie? Hint


Question 4 of 10
4. Why does Toni say that she doesn't want a "Love Affair"? ("Love Affair" is the name of the song.) Hint


Question 5 of 10
5. In "I Belong To You", what does Toni say she would change about her man? Hint


Question 6 of 10
6. Who did the background vocals on "You Mean The World To Me"? Hint


Question 7 of 10
7. What's the next line after "seven whole days..."? Hint


Question 8 of 10
8. What's the next line after "Why do men think that love's..."? Hint


Question 9 of 10
9. "If I never feel you in my arms again" is the first line of which song? Hint


Question 10 of 10
10. "Since you've been gone, I've been hanging around here lately" is the first line of which song? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who wrote "Another Sad Love Song"?

Answer: Babyface and Daryl Simmons

Babyface is very talented and was also one of the producers of Toni's album.
2. What does Toni say at the very end of "Breathe Again"?

Answer: Nothing-She takes a breath

This was another song written by Babyface. Denim is her oldest son who was not even born nor conceived at the time of this song.
3. "Love Should've Brought You Home" was featured in which Eddie Murphy movie?

Answer: Boomerang

This movie also starred the lovely Halle Berry, Robin Givens, and Lela Rochon Fuqua.
4. Why does Toni say that she doesn't want a "Love Affair"? ("Love Affair" is the name of the song.)

Answer: She has a boyfriend

I recently found out that Toni and Shamar Moore were a couple for a while. She is now married to Keri Lewis of Mint Condition. This is kind of a freebie.
5. In "I Belong To You", what does Toni say she would change about her man?

Answer: Nothing

Toni Braxton showed off her acting talents in the movie "Kingdom Come."
6. Who did the background vocals on "You Mean The World To Me"?

Answer: Toni Braxton

Toni's second CD is titled "Secrets." For the "Unbreak My Heart" video, Tyson Beckford played her boyfriend who was killed in a motorcycle crash.
7. What's the next line after "seven whole days..."?

Answer: And not a word from you

Toni's third CD is titled "The Heat." Dr. Dre is featured as the cheating boyfriend in the video for "Just Be a Man About It."
8. What's the next line after "Why do men think that love's..."?

Answer: just for the moment

Toni, Keri, and baby Denim were featured on the cover of "Ebony" magazine for the month of April 2002. They now have a new baby, Diezell Ky Braxton.
9. "If I never feel you in my arms again" is the first line of which song?

Answer: Breathe Again

Toni has a song on the "Waiting to Exhale" soundtrack called "Let it Flow." That song is also on her album "Secrets."
10. "Since you've been gone, I've been hanging around here lately" is the first line of which song?

Answer: Another Sad Love Song

Toni was not allowed to listen to the radio as a child.
Source: Author kinfolkatl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us