FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lloyd Banks
Quiz about Lloyd Banks

Lloyd Banks Trivia Quiz


Lloyd Banks, part of the G-Unit, partner of 50 Cent and native of New York City bounces some nice rhymes. Heres a quiz on him and his lyrics.

A multiple-choice quiz by Carmelosu15dn. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. B

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
190,192
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
456
- -
Question 1 of 10
1. In the song "On Fire" what size are the chrome spokes on his Hummer? Hint


Question 2 of 10
2. In G-Unit's "Stunt 101" what doesn't Lloyd Banks wear to the beach? Hint


Question 3 of 10
3. In his hit "Warrior", what does he say he's not? Hint


Question 4 of 10
4. From "On Fire", what does he say he does when he wants to? Hint


Question 5 of 10
5. Which of the following artists have never been in G-Unit? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of his debut album, released in 2004? Hint


Question 7 of 10
7. In "If Ya So Gangsta" what do phony gangstas do when they walk in the club? Hint


Question 8 of 10
8. How old was Lloyd Banks when his debut album was released? Hint


Question 9 of 10
9. In "On Fire" what does he say that if you know anything about him you know he's a...what? Hint


Question 10 of 10
10. His partner, Young Buck's single "Im A Soldier" just came out. What does Banks say he is? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the song "On Fire" what size are the chrome spokes on his Hummer?

Answer: 26"

"26" chrome spokes on the Hummer. This heat gon' last for the whole summer." I was watchin "Cribs" on MTV and it showed his Hummer with, you guessed it, 26" chrome wheels.
2. In G-Unit's "Stunt 101" what doesn't Lloyd Banks wear to the beach?

Answer: Spinning chain

In the video, he is wearing a white tee and the lyrics are "blue yankee fitted, G-Unit sneakers".
3. In his hit "Warrior", what does he say he's not?

Answer: a snitch

"I aint no snob or a snitch, Im a grown man dog I aint no..."
"Warrior" was originally at the end of "On Fire" but the songs popularity grew and the songs seperated.
4. From "On Fire", what does he say he does when he wants to?

Answer: smokes

"Now I aint puttin nothin out, I smoke when I wanna, 26-inch chrome spokes on the Hummer."
5. Which of the following artists have never been in G-Unit?

Answer: Jadakiss

The original G-Unit included Tony Yayo also, but he is currently in prison. Jadakiss has many solo albums out.
6. What is the name of his debut album, released in 2004?

Answer: The Hunger for More

"The Hunger for More" is his first album but many more are expected from this rising star. On the cover of "The Hunger For More" is a picture of Banks' face in a 100 dollar bill.
7. In "If Ya So Gangsta" what do phony gangstas do when they walk in the club?

Answer: Tuck his chain in

"If You So Gangsta, why you tuck your chain in when you walk in the club?" I guess its not very gangster to tuck your chain into your shirt.
8. How old was Lloyd Banks when his debut album was released?

Answer: 21

"He's only 21 sittin' on bills." ("On Fire" lyrics). His first solo project debuted when he was 21 but G-Unit also published a record one year before.
9. In "On Fire" what does he say that if you know anything about him you know he's a...what?

Answer: Baller

"You know that I'm a Baller. If I dont hit the first night I aint gonna call her." Although we know he is a rapper according to the lyrcs he's a baller.
10. His partner, Young Buck's single "Im A Soldier" just came out. What does Banks say he is?

Answer: Soldier

"I'm A Soldier
I done told ya
Dont make me..."
The members of G-Unit all help out each other and appear in each of their partners songs.
Source: Author Carmelosu15dn

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us