FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
B Quizzes, Trivia and Puzzles
B Quizzes, Trivia

Music A-C: 'B' Trivia

Music A-C: 'B' Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C

Fun Trivia
93 quizzes and 1,045 trivia questions.
1.
  Blackpink    
Multiple Choice
 10 Qns
"Blackpink in your area" means their spirit and music will always be with you. Test your knowledge of the "biggest girl group in the world", the South Korean girl group, Blackpink. Good luck!
Average, 10 Qns, KatieK54, Dec 28 23
Average
KatieK54 gold member
Dec 28 23
48 plays
2.
  Who Wants to Join the BTS Army?    
Multiple Choice
 10 Qns
Test your knowledge on the iconic best-selling and internationally renowned South Korean music group, BTS. If you want to be a party of the BTS Army (their loyal fanbase), you'll need to know the facts!
Difficult, 10 Qns, KatieK54, Dec 08 23
Difficult
KatieK54 gold member
Dec 08 23
90 plays
3.
  Alphabet Aerobics    
Multiple Choice
 25 Qns
Released in 1999 by American hip-hop duo Blackalicious, "Alphabet Aerobics" is a catchy rap song that has been popularized by Daniel Radcliffe in "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". How much do you know about the alliterative lyrics of this song?
Easier, 25 Qns, Matthew_07, Apr 11 20
Easier
Matthew_07 gold member
Apr 11 20
164 plays
4.
  The Life and Times of Jacques Brel editor best quiz   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I was dismayed to discover that no quiz had yet been created on Jacques Brel, one of my favourite singers of all time. That omission is hereby corrected!
Average, 10 Qns, jensj2, Jul 13 13
Average
jensj2
1638 plays
5.
  Susan Boyle Dreamed a Dream   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Overnight fame Susan Boyle stunned the world when she auditioned for "Britain's Got Talent". Enjoy this simple quiz about Susan and her sudden rise to fame.
Easier, 10 Qns, Godwit, Dec 16 09
Easier
Godwit gold member
528 plays
6.
  The Blind Boys of Alabama    
Multiple Choice
 15 Qns
You should be able to answer a few questions correctly even if you've never heard of this American gospel group, so feel free to play whether you're a fan or simply curious.
Average, 15 Qns, skylarb, Jan 27 20
Average
skylarb
Jan 27 20
156 plays
7.
  Bauhaus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Bauhaus is a gothic rock band that was mostly active from 1978-1983. Let's see if you remember them.
Average, 10 Qns, RedHook13, Jan 16 19
Average
RedHook13 gold member
Jan 16 19
170 plays
8.
  "Be Careful... I'm an Axe Victim!" - Be-Bop Deluxe   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Undoubtedly talented, grossly under-rated, Be-Bop Deluxe became established within the British rock scene during the early years of the 1970s. This quiz takes a concise look at the band and their career.
Average, 10 Qns, SisterSeagull, Nov 09 13
Average
SisterSeagull gold member
230 plays
9.
  The Funky Greg Brown   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Greg Brown, an award-winning funky, sassy, folk, roots, and bluegrass guy. If you don't know his music, look for the hints.
Average, 10 Qns, Godwit, May 02 14
Average
Godwit gold member
331 plays
10.
  "Coming Home" by Leon Bridges    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz takes a look at the album "Coming Home" by American soul artist Leon Bridges.
Average, 15 Qns, skylarb, Oct 30 19
Average
skylarb
Oct 30 19
196 plays
trivia question Quick Question
According to Bauhaus, "The Passion of Lovers" is for who or what?

From Quiz "Bauhaus"




11.
  The Guilty Pleasure Known as Michael Bolton    
Multiple Choice
 15 Qns
Michael Bolton is a singer and songwriter whose musical catalog spans various musical genres. This quiz celebrates Michael Bolton's musical career including questions about the music performed or written by Michael Bolton.
Average, 15 Qns, workisboring, Aug 01 15
Average
workisboring gold member
262 plays
12.
  Anatomy of a Song: "Hello"    
Multiple Choice
 10 Qns
No, not the Lionel Richie version but the 1990 hit by The Beloved, which listed the band's personal heroes and villains. Inspiration and admiration is due to FussBudget's excellent Anatomy series. So I'm happy, glad you came...
Average, 10 Qns, Snowman, Oct 09 09
Average
Snowman gold member
199 plays
13.
  Oggy, Oggy, Oggy: The Max Boyce Story   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
From the working men's clubs of Wales to the heights of national TV stardom, the singer and comedian Max Boyce earned a place in the affection of the British nation.
Tough, 15 Qns, darksplash, May 23 09
Tough
darksplash
206 plays
14.
  Bix Beiderbecke, A Jazz Legend, A Jazz Tragedy   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Bix Beiderbecke, arguably the greatest Jazz Cornetists that ever lived. Eddie Condon said of Bix's unique style, "it was like a girl saying yes". Enjoy! Sources include the Ken Burns "Jazz" mini-series and the book "Remembering Bix" by Ralph Berton.
Average, 10 Qns, graz1, Nov 11 21
Average
graz1
Nov 11 21
274 plays
15.
  Sing Along With Max   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
From the 1950s through to the 1980s Max Bygraves was a massive star on radio, stage and television in the UK. He has several memorable songs associated with him.
Average, 10 Qns, Christinap, Nov 09 14
Average
Christinap
197 plays
16.
  Brand X Has Music    
Match Quiz
 10 Qns
There are many commercials when a named brand goes up against Brand X. I suspect that Brand X was chosen more than those commercials suggested. However, this quiz asks you to match a song with the Brand X album on which it appeared.
Average, 10 Qns, bernie73, Oct 09 21
Average
bernie73 gold member
Oct 09 21
80 plays
17.
  The Definitive Quiz on P.D.Q. Bach   top quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
What happens when someone with a degree in music has waaaayyyy too much free time on their hands?
Tough, 15 Qns, Oddball, Jul 19 21
Tough
Oddball
Jul 19 21
388 plays
18.
  Beach House    
Multiple Choice
 10 Qns
Victoria Legrand and Alex Scally have been making music together as dream pop band Beach House since 2004, dazzling audiences ever since. This quiz is dedicated to the history of this prolific group.
Average, 10 Qns, Daaanieeel, Jan 02 19
Average
Daaanieeel
Jan 02 19
154 plays
19.
  My Prerogative: The Music of Bobby Brown    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the singer Bobby Brown. He started out in the R&B group New Edition and then had a solo career. This quiz is about the music of Bobby Brown's solo career.
Average, 10 Qns, workisboring, Mar 26 13
Average
workisboring gold member
324 plays
20.
  Anita Baker and her Gift   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
She has the voice of an angel but she walks among us.
Tough, 10 Qns, casper200405, Mar 21 09
Tough
casper200405
215 plays
21.
  Bluetones Lyrics    
Multiple Choice
 25 Qns
Welcome to my quiz based on the lyrics of one of the best and most underrated bands of recent times - The Bluetones. Basically I give you the lyric and you choose which song it has been taken from. Easy!
Average, 25 Qns, Bazalinhio, Dec 16 06
Average
Bazalinhio
186 plays
22.
  The Bonzo Dog Doo Dah Band   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I loved this hilarious band as a kid, and as there aren't any quizzes on them, I thought I'd make one. Some questions are about lyrics, some aren't.
Tough, 10 Qns, Kankurette, Aug 06 09
Tough
Kankurette gold member
301 plays
23.
  The Music Of Johnny Burnette   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The late great Johnny Burnette was a rockabilly singer in the '50s and crossed over into pop music and chart success in the '60s. His small number of pop hits before his premature death do not give him the credit he deserves.
Average, 10 Qns, shipyardbernie, Jun 24 10
Average
shipyardbernie gold member
206 plays
24.
  The Be Good Tanyas   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
With their mix of traditional folk, country and blues numbers, self-penned songs and covers of people as diverse as Stephen Foster and Prince, The Be Good Tanyas are hard to pigeon-hole musically. Ten questions about the band and their music.
Tough, 10 Qns, Mutchisman, Jan 05 07
Tough
Mutchisman
195 plays
25.
  Lyrics Of Pat Boone   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Between 1955 and 1962, Pat Boone had 57 songs on Billboard's Top/Hot 100, including 18 in the top ten. From the lyrics given, can you name these Pat Boone songs? [All songs listed are by Pat Boone.]
Average, 10 Qns, lowtechmaster, Nov 15 17
Average
lowtechmaster
Nov 15 17
382 plays
26.
  Lyrics Of Tony Bennett    
Multiple Choice
 10 Qns
Between 1951 and 1965, Tony Bennett had 49 top 100 hits. From the lyrics given, can you name these ten? [All songs listed are by Tony Bennett.] Sources: "Joel Whitburn's Pop Hits: Singles and Albums 1940-1954" and Billboard's Top/Hot 100.
Average, 10 Qns, lowtechmaster, Nov 10 17
Average
lowtechmaster
Nov 10 17
309 plays
27.
  Gary Barlow   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Solo artist, member of Take That. How much do you know about him?
Average, 10 Qns, purcy, Oct 11 20
Average
purcy
Oct 11 20
264 plays
28.
  Buffalo Springfield   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
I was shocked to discover that no one had ever created a quiz honoring the much beloved folk/country rock icons of sixties rock; Buffalo Springfield.
Tough, 15 Qns, GavinXL, Jun 18 11
Tough
GavinXL
212 plays
29.
  Lyrics Of Teresa Brewer    
Multiple Choice
 10 Qns
From 1950-1960, Teresa Brewer had 35 top 100 hits. From the lyrics given, can you name these ten? [All songs listed are by Teresa Brewer.] Sources: "Joel Whitburn's Pop Hits: Singles And Albums 1940-1954" (JW), and Billboard's Top/Hot 100.
Average, 10 Qns, lowtechmaster, Nov 12 17
Average
lowtechmaster
Nov 12 17
309 plays
30.
  The Big Bopper   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Everybody knows about Buddy Holly and Ritchie Valens, so now it's the Big Bopper's turn. You are gone but not forgotten!
Average, 10 Qns, kanehgurl, Jul 07 06
Average
kanehgurl
275 plays
Page 1 - Page 2 - Page 3 - Page 4

Music A-C: 'B' Trivia Questions

1. How many members are in BTS?

From Quiz
Who Wants to Join the BTS Army?

Answer: Seven

BTS is made up of RM, V, Jimin, Jungkook, J-Hope, Jin, and Suga. All seven members of BTS are from South Korea.

2. "___ amateurs aren't at all amazing; Analytically, I assault, animate things." Which adjective, associated with intelligence, sweetener, and limb, is missing in the lyrics?

From Quiz Alphabet Aerobics

Answer: Artificial

"Artificial amateurs aren't at all amazing; Analytically, I assault, animate things." In the field of computer science, artificial intelligence (AI) refers to intelligence demonstrated by machines, such as computers, as opposed to humans' natural intelligence. Artificial sweeteners, of lower calorie content, are used to replace real sugar in diet. In the medical field, artificial limbs are prostheses that are used to replace amputees' missing limbs. Daniel Radcliffe, who is known for his titular role in the lucrative "Harry Potter" movies, performed the song "Alphabet Aerobics" in "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" in 2014.

3. The Blind Boys of Alabama were founded in what city?

From Quiz The Blind Boys of Alabama

Answer: Talladega

Only one of these cities - Talladega - is in Alabama. Atlanta is in Georgia, Memphis in Tennessee, and Tulsa in Oklahoma. Since their formation in 1939, the Blind Boys of Alabama (also billed as Clarence Fountain and the Blind Boys of Alabama and, at times, as the The Five Blind Boys of Alabama) have featured a changing roster of musicians, most of whom have had one thing in common: visual impairment. They had their first national hit in 1949 with "I Can See Everybody's Mother But Mine."

4. From which country did the band Bauhaus hail from?

From Quiz Bauhaus

Answer: England

The gothic rock band known as Bauhaus formed in England in 1978. Their name comes from an old German art school known as The Staatliches Bauhaus which opened in 1919. The school was shut down by the Nazi regime in 1933. The band Bauhaus broke up in 1983, but have attempted to reunite on several occasions.

5. Beach House came together in 2004. In which American city did they originate?

From Quiz Beach House

Answer: Baltimore

Beach House are made up of Victoria Legrand (vocals, keys) and Alex Scally (guitar, bass pedals, backing vocals). Legrand was born in Paris (and sings in French in some songs) and raised in Philadelphia, while Alex Scally was born and raised in Baltimore. After playing in separate music projects, the duo met through connections in the Baltimore music scene. While asserting that they were not a couple, the pair have described each other as "musical soulmates" in numerous interviews. In a 2016 interview with talk show host Charlie Rose, the band praised Baltimore's "unique", under-the-radar music scene, with Scally calling it "a place that lets you be." Other notable Baltimore musicians include Animal Collective, Future Islands and Tori Amos.

6. From which Tony Bennett do these lyrics come? "The loveliness of Paris seems somehow sadly gray. The glory that was Rome is of another day. I've been terribly alone and forgotten in Manhattan."

From Quiz Lyrics Of Tony Bennett

Answer: I Left My Heart In San Francisco

"I Left My Heart In San Francisco" reached number 19 on the Hot 100 in 1962. On the Top 100, "From The Candy Store On The Corner (To The Chapel On The Hill)" was number 11 in 1956, "Just In Time" got to number 46 in 1956, and "One For My Baby (And One More For The Road)" made number 49 in 1957.

7. From which Brook Benton song come these lyrics? "Although you're fickle-hearted, Darling I will forgive. 'Cause I knew the day we parted, Without you I could not live."

From Quiz Lyrics Of Brook Benton

Answer: The Same One

"The Same One" reached number 16 on the Billboard Hot 100 in 1960. "For My Baby" got to number 28 in 1961, and "With All My Heart" struggled to number 82 in 1959. "With The Touch Of Your Hand" failed to chart in 1962.

8. From which Pat Boone song comes these lyrics? "I went to see the gypsy And had my fortune read. I hung my head in sorrow When she said what she said."

From Quiz Lyrics Of Pat Boone

Answer: I Almost Lost My Mind

In 1956, "I Almost Lost My Mind" was a number one hit on Billboard's Top 100. Also on the Top 100 were "Tutti Frutti" (number twelve in 1956) and "Bernadine" (number 23 in 1957). "For My Good Fortune" reached number 23 on Billboard's Hot 100 in 1958.

9. "When he takes you babe, when he loves you babe, my whole world comes apart." Yeah, we've all gone through that feeling, but which song is it?

From Quiz "Broken Heart" by The Babys

Answer: Wrong or Right

The Babys, with John Waite as lead singer, were an English band who had little success in their home country and relocated to America to record their self titled debut album and then this breakthrough second album which contained the worldwide hit "Isn't It Time?" The album was released in 1977.

10. What was the name of the hard rock band fronted by Michael Bolton from 1979 through 1980?

From Quiz The Guilty Pleasure Known as Michael Bolton

Answer: Blackjack

The band Blackjack recorded two studio album from 1979 through 1980. The band was fronted by lead singer Michael Bolton. Blackjack's 1979 song "Love Me Tonight" charted on the United States Billboard Hot 100. Blackjack opened for Ozzy Osbourne on tour for a couple of dates.

11. What is the title of Babymetal's debut album?

From Quiz Babymetal

Answer: Babymetal

Babymetal's self-titled, debut album was released in February 2014. The standard edition contains thirteen songs.

12. One of Dan's most popular songs talks about the ancient kings and Dan revealing himself to be the Messiah. What city is this song named after?

From Quiz Dan Bern

Answer: Jerusalem

"Jerusalem" invariably gets the loudest applause at Dan's shows. He talks about the ancient kings asking him if he wants to be an ancient king and the ancient kings try to cite Albert Einstein. Later he compares how the Jews, Christians, and Muslims all waiting for the Messiah is like waiting for a bus or a phone call.

13. Which body part did one of Max's songs tell us we need?

From Quiz Sing Along With Max

Answer: Hands

"You need hands to hold someone you care for You need hands to show that you're sincere When you feel nobody wants to know you You need hands to brush away the tears." The song was originally recorded in 1958 on a 78rpm record. It was written by Max using the name Roy Irwin. Some years later the Sex Pistols made a cover version, which was not one Max would necessarily have recognised.

14. Early in his career Greg Brown left the big cities to return to his native Midwest. This led to frequent appearances on what national radio show, hosted by Garrison Keillor?

From Quiz The Funky Greg Brown

Answer: A Prairie Home Companion

Greg Brown (born 1949) grew up with solidly American roots out of the South and Midwest, with family in preaching, mining, teaching and music. Greg learned the banjo at age 12 from his grandmother, and at 18 took a job in New York city, then on to LA to make his own name. He was a songwriter for Buck Ram, the former lead singer of the Platters. But Brown rejected the "biz of show biz" and returned to the Midwest. He was hired on at Garrison Keillor's "A Prairie Home Companion", a live music, variety and comedy radio show. There Brown's quirky, irreverent, and sometimes biting songs about human nature and everyday life found a broad audience. Brown was a regular on the show 1983 to 1987.

15. From which county in the north of England does founder and band leader Bill Nelson hail from?

From Quiz "Be Careful... I'm an Axe Victim!" - Be-Bop Deluxe

Answer: Yorkshire

Bill Nelson was born in Wakefield, in the West Riding of Yorkshire, on the 18th of December 1948. It was whilst studying at the Wakefield College of Art that Nelson became interested in the work of French poet, novelist and filmmaker Jean Cocteau; work that was to influence much of Nelson's output both with Be-Bop Deluxe, and later with band project Red Noise as well as in addition to his later solo material. Nelson wrote and recorded a song dedicated to, and entitled, 'Jean Cocteau' on 'Futurama', the band's second album, released during 1975.

16. In 1986, Bobby Brown released his first solo album titled "King of Stage" after leaving the group New Edition. What was the name of Bobby Brown's debut single from his 1986 "King of Stage" album?

From Quiz My Prerogative: The Music of Bobby Brown

Answer: Girlfriend

The 1986 single "Girlfriend" was Bobby Brown's debut single from his 1986 "King of Stage" album. "Girlfriend" hit number one on the United States Billboard Hot R&B Singles chart.

17. What "Monster of Myth" is the song "Genus Unknown", off of the album "Five Cellars Below", about?

From Quiz Blitzkid Lyrics

Answer: The Mothman

"The traffic streams across the silver bridge Happy faces view the fog up on the eastern ridge Something gives, the beams collapse A darkened figure on the shore below completes its task." The lyrics point to the famous collapse of a bridge in Virginia some attributed to the Mothman.

18. What was the first single released (in Britain) from the band's album "Blackened Sky"?

From Quiz Biffy Clyro

Answer: 27

"27" was released as a single in April 2001. "Justboy", "57", and "Joy.Discovery.Invention" were the second, third and fourth respectively.

19. Berlioz went to Paris to study what?

From Quiz Berlioz

Answer: Medicine

Berlioz' father, the town doctor, wished his son to follow in his footsteps. He sent him to Paris to study medicine.

20. Can you name the year that Blind Faith formed?

From Quiz Blind Faith - The Tricky Ones

Answer: 1969

They formed due to the imminent bust up of Cream. Yes we will always miss what might have been with Cream but, hey, Blind Faith were pretty amazing too.

21. How old did "Old Hippie" turn, and on what day of the week?

From Quiz "Old Hippie" by The Bellamy Brothers

Answer: 35, Sunday

From the lyrics: "He turned 35 last Sunday In his hair he's found some gray" The song was released in April 1985.

22. Which Buffalo Springfield member auditioned for the Monkees television show and was rejected?

From Quiz Buffalo Springfield

Answer: Stephen Stills

Peter Tork who passed the audition and became a Monkee was a friend of Stills and a huge fan of the band. Tork took the stage to introduce Buffalo Springfield at their appearance at the legendary 1967 Monterey Pop Festival.

23. What is Kix Brooks' real name?

From Quiz Brooks and Dunn

Answer: Leon Eric Brooks III

I guess Kix sounded cooler than Leon! He received the nickname before he was born, due to the fact he kept kicking in his mother's womb. Kix was born on May 12, 1955. (Source: tv.com)

24. According to "The Billboard Book of Number One Hits" what does the band's name, Bad English, mean?

From Quiz Bad English (the music group)

Answer: It's a term from billiards meaning the amount of spin put on the cue ball.

The group's name came about while the members were playing pool. During a break from the recording session for the first album, Jonathan Cain made a remark about how bad John Waite's "english" -- the spin put on the cue ball -- was. The name stuck.

25. In 2003, Between the Buried and Me released their second studio album, entitled "The ______ Circus". Can you complete this album title?

From Quiz The Music of Between the Buried and Me

Answer: Silent

Although Between the Buried and Me have gone through a number of lineup changes since "The Silent Circus", there is a consensus that this album was a solid indicator of the band's focus and direction, and a sign of things to come.

26. In early 2009, a 47-year old Scottish woman named Susan auditioned for "Britain's Got Talent" in Glasgow, Scotland. Executive and judge Simon Cowell asked her, "What's the dream?" What did she answer?

From Quiz Susan Boyle Dreamed a Dream

Answer: I'm trying to be a professional singer

Susan said she was trying to become a professional singer, but she had never been given the chance. She chose the song "I Dreamed a Dream" for her audition. Many people, including judges, later admitted they assumed her to be an arrogant, delusional older woman who would sing "rubbish". Expectations were low because of Susan's age, and her everyday appearance. But Susan had been pursuing a singing career for twenty-three years, and she had a surprise for all of us.

27. What record label was the album "We Are The Dynamite" released on?

From Quiz They Are The Dynamite

Answer: Fierce Panda

"We Are The Dynamite" was released in the UK on October 1st 2007.

28. Which band provide additional vocals on the track entitled 'This Is Why We Can't Have Nice Things'?

From Quiz The Best Band In Town

Answer: You Me At Six

The singer of You Me At Six, Josh Franceschi, was originally the only member of that band to provide additional vocals. However, during the recording period of 'The Best In Town', the other members of You Me At Six wanted to get involved as well, and so all of them help provide vocals on two lines of 'This Is Why We Can't Have Nice Things'.

29. Where in Wales was the birth place of the singer and comedian Max Boyce?

From Quiz Oggy, Oggy, Oggy: The Max Boyce Story

Answer: Glynneath

Boyce was born on September 7th 1945. His father died in an explosion in a coal mine in that same year. At the age of 15, Boyce, too, went down the mines, spending some eight years there. While studying for a mining engineering degree in the early 1970s, he began to write songs about life in the Welsh valleys. A recording and TV career followed. He was appointed MBE (Member of the British Empire) in 2000.

30. It's not often that this comedy double act is referenced alongside St Peter and St Paul, but as The Beloved list their influences in song, amongst the "Saints and sinners" are these two prime time TV fixtures in the UK in the 1980s. Who are they?

From Quiz Anatomy of a Song: "Hello"

Answer: Tommy Cannon and Bobby Ball

"Hello Peter, hello Paul, Saints and sinners, welcome all. Tommy Cannon and Bobby Ball, Hello, hello, hello, hello" Having met as co-workers, Cannon and Ball performed together as a double act from the early 1960s and made their TV debut in 1972. It was another seven years before they were granted their own show on the network; a show that was to run for nine years. Cannon and Ball were then lost to a generation before being rediscovered due to their appearance on "I'm a Celebrity, Get Me Out of Here". It is not clear whether writer Jon Marsh intended the pair to be considered saints or sinners.

This is category 1797
Last Updated May 25 2024 5:45 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.