FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Wants to Join the BTS Army
Quiz about Who Wants to Join the BTS Army

Who Wants to Join the BTS Army? Quiz


Test your knowledge on the iconic best-selling and internationally renowned South Korean music group, BTS. If you want to be a party of the BTS Army (their loyal fanbase), you'll need to know the facts!

A multiple-choice quiz by KatieK54. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. B

Author
KatieK54
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
414,795
Updated
Dec 08 23
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
98
Last 3 plays: Guest 210 (8/10), Guest 70 (5/10), Guest 35 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. How many members are in BTS? Hint


Question 2 of 10
2. BTS stands for 'Bangtan Boys' and what further English translation? Hint


Question 3 of 10
3. Who is the leader and main rapper of BTS? Hint


Question 4 of 10
4. The 'maknae' is the youngest member of a K-pop group. Who is the maknae in BTS? Hint


Question 5 of 10
5. The 'visual' in a K-pop group is considered the best looking person, as it aligns with Korean beauty ideals. Which member is the visual in BTS? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following members is NOT considered a main or lead dancer? Hint


Question 7 of 10
7. By the end of 2023, all members of BTS were enlisting or already serving their mandatory service in the South Korean army.


Question 8 of 10
8. BTS partnered with what humanitarian organization, raising over $3 million, on the "LOVE MYSELF" campaign? Hint


Question 9 of 10
9. BTS has collaborated with musicians across the world, including Steve Aoki, Thanh Bui, Lauv, and Charli XCX. Which female singer/songwriter did they collaborate with on their perfect pop song 'Boy With Luv'? Hint


Question 10 of 10
10. The most passionate and persistent fans of BTS are referred to as the ARMY, which is an acronym.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 06 2024 : Guest 210: 8/10
Jun 30 2024 : Guest 70: 5/10
Jun 24 2024 : Guest 35: 8/10
Jun 22 2024 : Guest 152: 10/10
Jun 18 2024 : mandy2: 10/10
Jun 11 2024 : Guest 121: 10/10
Jun 02 2024 : Guest 109: 9/10
May 28 2024 : Guest 23: 10/10
May 17 2024 : souro7: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many members are in BTS?

Answer: Seven

BTS is made up of RM, V, Jimin, Jungkook, J-Hope, Jin, and Suga. All seven members of BTS are from South Korea.
2. BTS stands for 'Bangtan Boys' and what further English translation?

Answer: Bulletproof Boy Scouts

The Korean phrase they reference is 'Bangtan Sonyeondan,' which literally translates to "Bulletproof Boy Scouts," but it is often referenced as 'Bangtan Boys.' J-Hope has said that the name embodies the group's goal to "block out stereotypes, criticisms, and expectations" often aimed at young people "like bullets."
3. Who is the leader and main rapper of BTS?

Answer: RM

Suga and J-Hope are both considered lead rappers, but RM is the main rapper and the leader of BTS. Despite not being the eldest member of the group, and as the only member that speaks English fluently, RM is responsible for protecting the group, speaking at events and ceremonies, and representing the band's image.
4. The 'maknae' is the youngest member of a K-pop group. Who is the maknae in BTS?

Answer: Jungkook

There is a six year age gap between Jungkook, born 9/1/1997, and the eldest member in the group, Jin, who was born 12/4/1992. Jungkook has gotten the nickname of 'golden maknae,' due to his ability, even at a young age, to excel in nearly everything he tries, specifically singing, dancing, and rapping.
5. The 'visual' in a K-pop group is considered the best looking person, as it aligns with Korean beauty ideals. Which member is the visual in BTS?

Answer: Jin

While all members of BTS are attractive and have substantial fanbases, whether someone is 'most attractive' is subjective. However, Jin generally is at the front and center when the group makes public appearances. Whether a member becomes the visual may also be determined by how many sponsorships they have outside of their idol activities.
6. Which of the following members is NOT considered a main or lead dancer?

Answer: V

The main dancers in BTS are Jimin and J-Hope, with Jungkook as a lead dancer. All of the members are skilled dancers, but it is evident when these three dance that their skills and passion exceed the others. V is known as one of the group's vocalists.
7. By the end of 2023, all members of BTS were enlisting or already serving their mandatory service in the South Korean army.

Answer: True

It is the law in South Korea that all 'able-bodied men' are required to enlist for an 18-21 month service in the military before they turn 30. The group intends to reunite fully when all of them have completed their service.
8. BTS partnered with what humanitarian organization, raising over $3 million, on the "LOVE MYSELF" campaign?

Answer: UNICEF

The 'LOVE MYSELF' campaign focuses on self-love, self-care, and ending violence against young people worldwide. After raising $3.6 million, BTS spoke at the United Nations General Assembly meeting and released a music video in further support of UNICEF.
9. BTS has collaborated with musicians across the world, including Steve Aoki, Thanh Bui, Lauv, and Charli XCX. Which female singer/songwriter did they collaborate with on their perfect pop song 'Boy With Luv'?

Answer: Halsey

BTS met Halsey at the 2017 Billboard Music Awards and they've grown into collaborators and friends over the years. When asked by TIME magazine to describe BTS, she said, ""Behind those three letters are seven astounding young men who believe that music is stronger than the barriers of language. It's a universal dialect."
10. The most passionate and persistent fans of BTS are referred to as the ARMY, which is an acronym.

Answer: True

The term 'ARMY' stands for 'Adorable Representative MC for Youth. 'The term was originally coined back in 2013 and it is because of their dedication that BTS appearances and performances are translated into multiple languages, compiling video compilations, and promoting the band. Also they are a force to be reckoned with on social media, specifically Twitter/X.
Source: Author KatieK54

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us