FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Blessid Union of Souls
Quiz about Blessid Union of Souls

Blessid Union of Souls Trivia Quiz


This is a lyric quiz. I give the lyric, you give the song title. These songs are not all from one album.

A multiple-choice quiz by akasha8297. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. B

Author
akasha8297
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
120,807
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
139
- -
Question 1 of 10
1. "Every minute I'm alone I watch the phone I can't believe
It's so pathetic how my imagination gets the best of me..."
Hint


Question 2 of 10
2. "Tell me why why if you bleed I'm the one that's gotta bleed..." Hint


Question 3 of 10
3. "In the next tomb, her old man's room, it's another night, he slips away, on a cathode ray, into the TV light..." Hint


Question 4 of 10
4. "'Cause you got so much to give but you throw it all away..." Hint


Question 5 of 10
5. "By the second round I was going to town and she was in her coat..." Hint


Question 6 of 10
6. "Line 'em up let's put them to the test..." Hint


Question 7 of 10
7. "And I will follow you 'til the end of time
'til our love is at the end of the line..."
Hint


Question 8 of 10
8. "I can't wait to get there and tell 'em that I miss my second home..." Hint


Question 9 of 10
9. "We spend all our time together
We can't stand to sleep alone..."
Hint


Question 10 of 10
10. "Violence is spread worldwide and there are families on the street..." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Every minute I'm alone I watch the phone I can't believe It's so pathetic how my imagination gets the best of me..."

Answer: "The Last Day"

This song is off of the "Walking Off the Buzz" album. This particular part of the song can be hard to make out, so don't feel too bad if you missed it.
2. "Tell me why why if you bleed I'm the one that's gotta bleed..."

Answer: "Stone Glass Window"

This song is also from the "Walking Off the Buzz" album, and it is absolutely amazing in concert!
3. "In the next tomb, her old man's room, it's another night, he slips away, on a cathode ray, into the TV light..."

Answer: "South Hampton Ave"

This song is also from "Walking off the Buzz", which is probably my favorite BUOS album.
4. "'Cause you got so much to give but you throw it all away..."

Answer: "I Wanna Be There"

This song is on "Singles", but was originally released on "Home".
5. "By the second round I was going to town and she was in her coat..."

Answer: "And Then She Hit Me"

This song is only on "Singles", although it was never before released. This is one of my favorites.
6. "Line 'em up let's put them to the test..."

Answer: "Rev it up (NASCAR Rocks)"

This song is only on "Singles" and is really great if you're a NASCAR fan. There is also a video on the "Sinlges" CD that includes race footage of Dale Earnhardt, Tony Stewart, and others. Jeff Gordon and Dale Earnhardt Jr. also appear in the video.
7. "And I will follow you 'til the end of time 'til our love is at the end of the line..."

Answer: "All Along"

This song is from their self-titled album, and is also on "Singles". Speaking of the band's name, it came from a M.A.S.H. episode. Frank was trying to get Hoolihan into bed and said "I need to feel the blessid union of our souls." Eliot thought it was a good band name.
8. "I can't wait to get there and tell 'em that I miss my second home..."

Answer: "Oh, Virginia"

This song is on "Home" and "Singles". This song has a great harmonica riff on the album, but since C.P. left the band it has been replaced in concert by an awesome electric guitar riff.
9. "We spend all our time together We can't stand to sleep alone..."

Answer: "Let Me Be the One"

This song is my favorite. It is on "Home" and "Singles". "Home" went platinum in 1995.
10. "Violence is spread worldwide and there are families on the street..."

Answer: "I Believe"

This song was their biggest hit! It was at number one on the pop charts for two weeks in 1995. It is on "Home" and "Singles". Eliot did most of the writing. There really is a Lisa- she left him after 2 years because her daddy threatened to quit paying for her college.
Source: Author akasha8297

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us