FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Blue Man Group
Quiz about Blue Man Group

Blue Man Group Trivia Quiz


Take this quiz! It is so fun! Give me a response if you liked it! Check out my Blue Man Group website. The address is http://www.freewebs.com/captainkibble

A multiple-choice quiz by drake107. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. B

Author
drake107
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
164,539
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
211
- -
Question 1 of 10
1. What are the names of the first two Blue Man Group CDs? Hint


Question 2 of 10
2. The Blue Man Group (the three Blue Men) never sing.


Question 3 of 10
3. The Blue Man Group started in New York.


Question 4 of 10
4. How many people sing on "The Complex" album? Hint


Question 5 of 10
5. In the song "Sing Along," who was singing? Hint


Question 6 of 10
6. In the song "The Current" who was singing? Hint


Question 7 of 10
7. In the song "I Feel Love", who sings it? Hint


Question 8 of 10
8. The Blue Man Group has performed in Las Vegas.


Question 9 of 10
9. The Blue Man Group has performed on Nickelodeon's "U - Pick Live".


Question 10 of 10
10. Who is one of the founders of Blue Man Group, and one of the three blue men? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What are the names of the first two Blue Man Group CDs?

Answer: "The Complex" and "Audio"

The Blue Man Group's debut album was "Audio". Their second CD is "The Complex."
2. The Blue Man Group (the three Blue Men) never sing.

Answer: True

It is true that the three men in blue do not sing, but they have other famouse singers sing the songs on "The Complex" album for them.
3. The Blue Man Group started in New York.

Answer: True

I got the info from http://www.lvol.com/bios/e28.html .
4. How many people sing on "The Complex" album?

Answer: 10

If you have the album, and you have counted them up (except for Tracy Bonham's second appearance in the song "What Is Rock") you should have come up with a total of ten singers.
5. In the song "Sing Along," who was singing?

Answer: Dave Matthews

That one was so obvious. If you got it wrong, you don't know the Blue Man Group.
6. In the song "The Current" who was singing?

Answer: Gavin Rossdale

Let's see. If you really narrow it down, John Lennon is dead, so he obviously couldn't sing. Elton John doesn't write or sing rock songs except for "Saturday Night's Alright For Fighting." And Hilary Duff might not know who they are, but then again she might be one of the biggest Blue Man Group fans there is! So Gavin Rossdale is the only one left!
7. In the song "I Feel Love", who sings it?

Answer: Venus Hum

I have never heard of Venus Hum, but if you have, do you think that you could respond and tell me? Thanks!
8. The Blue Man Group has performed in Las Vegas.

Answer: True

The Blue Man Group has performed at The Luxor in Las Vegas.
9. The Blue Man Group has performed on Nickelodeon's "U - Pick Live".

Answer: True

It is true that the Blue Men have been on Nickelodeon's "U - Pick Live". Candace tried to get answers for her questions for them, but she didn't have much luck.
10. Who is one of the founders of Blue Man Group, and one of the three blue men?

Answer: Chris Wink

Chris Wink, Phil Stanton, and Matt Goldman are the founders of Blue Man Group, and they are also the Blue Men. All three of them are from New York, and wrote the song "Exhibit 13" on "The Complex" album in memory of September 11, 2001. For more info on "Exhibit 13", go to http://www.exhibit13.com
Source: Author drake107

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us