FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Chart Topping Duos
Quiz about Chart Topping Duos

Chart Topping Duos Trivia Quiz


Try to identify the musical duo with their song.

A matching quiz by zambesi. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Bands and Musical Acts
  8. »
  9. Duets and Duos

Author
zambesi
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
383,541
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
1112
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Jan and Dean   
  "Wake Up Little Susie"
2. Peter and Gordon   
  "The Look"
3. Bobby Hatfield and Bill Medley   
  "Surf City"
4. Simon & Garfunkel   
  "I Got You Babe"
5. The Everly Brothers   
  "West End Girls"
6. Sonny & Cher   
  "Don't Stop the Music"
7. The Carpenters   
  "You've Lost That Lovin' Feeling"
8. Pet Shop Boys   
  "A World Without Love"
9. Roxette   
  "Mrs. Robinson"
10. Yarborough & Peoples   
  "Please Mr. Postman"





Select each answer

1. Jan and Dean
2. Peter and Gordon
3. Bobby Hatfield and Bill Medley
4. Simon & Garfunkel
5. The Everly Brothers
6. Sonny & Cher
7. The Carpenters
8. Pet Shop Boys
9. Roxette
10. Yarborough & Peoples

Most Recent Scores
Mar 19 2024 : Terri2050: 10/10
Mar 06 2024 : Guest 216: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Jan and Dean

Answer: "Surf City"

William Jan Berry (1941-2004) and Dean Orsmby Torrence were pioneers of the Californian surf beat which was later made popular by The Beach Boys. Their song "Surf City" topped the US Charts in 1963.
2. Peter and Gordon

Answer: "A World Without Love"

Peter Asher and Gordon Waller were a British pop duo that achieved international recognition with their hit "A World Without Love" in 1964. Peter Asher's sister, Jane Asher, dated Paul McCartney (The Beatles) for several years and Peter and Gordon recorded a number of songs written by McCartney and Lennon.
3. Bobby Hatfield and Bill Medley

Answer: "You've Lost That Lovin' Feeling"

Bobby and Bill were better known as The Righteous Brothers and began performing together in 1962. Their first number one hit was "You've Lost That Lovin' Feeling" in 1964. Their other big hit was "Unchained Melody" in 1965. They performed together until Hatfield's untimely death in 2003.
4. Simon & Garfunkel

Answer: "Mrs. Robinson"

Paul Simon and Art Garfunkel were a folk-rock duo plus singers and songwriters and performed together from 1957-1970. The song "Mrs. Robinson" was written for the 1967 movie "The Graduate" and was their second number one hit after "The Sound of Silence" in 1964.
5. The Everly Brothers

Answer: "Wake Up Little Susie"

Don and Phil (1939-2014) Everly were country-influenced rock and roll singers. Their first hit "Bye Bye Love" reached number two in the USA but "Wake Up Little Susie" (1957) was their first number one Billboard hit. This was followed by other number one hits in "All I Have to Do Is Dream" (1958) and "Cathy's Clown" (1960).
6. Sonny & Cher

Answer: "I Got You Babe"

"I Got You Babe" (1965) was written by Sonny Bono and was the duo's first and only number one hit on the US Billboard Hot 100. They had over top tens including "The Beat Goes On" (1967), "All I Ever Need Is You" (1971) and "A Cowboy's Work Is Never Done" (1972).
7. The Carpenters

Answer: "Please Mr. Postman"

"Please Mr. Postman" (1975) was their third number one hit after "Close To You" (1970) and "Top of The World" (1973). Sadly, Karen passed away in 1983 at 32 years of age. She had a contralto voice which is very rare.
8. Pet Shop Boys

Answer: "West End Girls"

The Pet Shop Boys were a British electronic pop duo of Neil Tennant and Chris Lowe from London. Their song of 1985 "West End Girls" topped the charts in the UK and USA in 1986.
9. Roxette

Answer: "The Look"

Roxette is a Swedish pop rock of Marie Fredriksson and Per Gessle. The duo was formed in 1986 and their first number one hit in the USA was "The Look" (1989). Their other US number-ones were "Listen to Your Heart", "It Must Have Been Love" and "Joyride".
10. Yarborough & Peoples

Answer: "Don't Stop the Music"

Cavin Yarborough and Alisa Peoples from Dallas, Texas made up this duo. Their most successful hit was "Don't Stop the Music" which reached number one on the US Billboard R&B Hot 100 in 1981.
Source: Author zambesi

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Up Where We Belong Easier
2. It Takes Two Easier
3. Duet or Don't Average
4. Twice Upon a Time Average
5. Musical Odd Couples Average
6. Top 40 Duos 1950s-1980s Average
7. Rock Duets Average
8. Sing This With Me Average
9. Classic Duets Average
10. Famous Duets Average
11. 1950s Duets Average
12. Vocal Duets Average

4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us