Quiz about Eagles Lyrics 2  The Minor Hits
Quiz about Eagles Lyrics 2  The Minor Hits

Eagles Lyrics 2: The Minor Hits Quiz


Part two of my Eagles lyrics quiz series. This quiz deals with some of the lesser known hits of The Eagles. I will give you a lyric, and you must identify the song.

A multiple-choice quiz by sasuke_ninja. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Eagles

Author
sasuke_ninja
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
291,713
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
825
Last 3 plays: Guest 24 (11/15), Guest 81 (15/15), Guest 98 (15/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What song is this from?

"Where the old world shadows hang
Heavy in the air"
Hint

In The City
The Last Resort
Train Leaves Here This Morning
You Never Cry Like A Lover

2. What song is this from?

"Along came a Spyder
Picked up a rider"

(The key word is SPYDER...just think)
Hint

On The Border
James Dean
Doolin-Dalton
The Sad Cafe

3. What song is this from?

"There are stars in the Southern sky"
Hint

Saturday Night
Seven Bridges Road
In The City
Hole In The World

4. What song is this from?

"Spend all your time feeling' sorry for yourself"
Hint

Learn To Be Still
The Girl From Yesterday
Get Over It
Love Will Keep Us Alive

5. What song is this from?

"Headed for Oklahoma
I was riding night and day"
Hint

Midnight Flyer
Ol' 55
The Long Run
Outlaw Man

6. What song is this from?

"They say that anger is just love disappointed"
Hint

Victim Of Love
Hole In The World
Wasted Time
On The Border

7. What song is this from?

"So you can get on with your search baby
And I can get on with mine"
Hint

After The Thrill Is Gone
Saturday Night
Wasted Time
Nightingale

8. What song is this from?

"You should be home but you're not"
Hint

Chug All Night
Doolin-Dalton
Good Day In Hell
Victim Of Love

9. What song is this from?

"Now I look at the years gone by
And wonder at the powers that be"
Hint

The Sad Cafe
On The Border
Wasted Time
Get Over It

10. What song is this from?

"I swore that I loved her
And gave her a ring"
Hint

Saturday Night
Certain Kind Of Fool
Nightingale
Visions

11. What song is this from?

"Wondering who is really in the driver's seat"
Hint

On The Border
Out Of Control
Outlaw Man
Hotel California

12. What song is this from?

"You're not quite lovers and you're not quite friends"
Hint

After The Thrill Is Gone
Tryin'
Certain Kind Of Fool
Desperado

13. What song is this from?

"High or low
It was the same"
Hint

Desperado
Outlaw Man
Doolin-Dalton
Certain Kind Of Fool

14. What song is this from?

"Stars beginning to fade"
Hint

Ol' 55
Chug All Night
Bitter Creek
One Of These Nights

15. What song is this from?

"I used to hurry a lot, I used to worry a lot
I used to stay out till the break of day"
Hint

Midnight Flyer
The Long Run
Train Leaves Here This Morning
Saturday Night


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song is this from? "Where the old world shadows hang Heavy in the air"

Answer: The Last Resort

This is from "Hotel California" and is sung by Don Henley.

This song was their longest song at the time of its release (7:29), until 2007 ("Long Road Out Of Eden": 10:17).
2. What song is this from? "Along came a Spyder Picked up a rider" (The key word is SPYDER...just think)

Answer: James Dean

From the album "On The Border", sung by Glenn Frey.

The song was written in tribute to James Dean, who was killed in a car wreck. The car he was driving was a Porsche Spyder (hence the lyrics).
3. What song is this from? "There are stars in the Southern sky"

Answer: Seven Bridges Road

This was released only on the band's only live album, "Eagles Live". The song is sung in unison by all members.
4. What song is this from? "Spend all your time feeling' sorry for yourself"

Answer: Get Over It

This was featured on "Hell Freezes Over", and is sung by Don Henley.

This song, as well as the other three choices, were all studio recordings released with the "Hell Freezes Over" album.
5. What song is this from? "Headed for Oklahoma I was riding night and day"

Answer: Outlaw Man

This song is from "Desperado", and is sung by Glenn Frey.

This song was the highest peaking song from "Desperado", at number fifty-nine on the Billboard US mainstream charts.
6. What song is this from? "They say that anger is just love disappointed"

Answer: Hole In The World

This is a stand-alone single sung by Don Henley.

The song was written in response to the events of September 11, 2001.
7. What song is this from? "So you can get on with your search baby And I can get on with mine"

Answer: Wasted Time

This was from the "Hotel California", and features Don Henley on vocals.
8. What song is this from? "You should be home but you're not"

Answer: Victim Of Love

This was from "Hotel California", and sung by Don Henley.
9. What song is this from? "Now I look at the years gone by And wonder at the powers that be"

Answer: The Sad Cafe

This song was on "The Long Run", and sung by Don Henley.
10. What song is this from? "I swore that I loved her And gave her a ring"

Answer: Saturday Night

This is from "Desperado", and Don Henley sings.

Randy Meisner also sings very briefly in the song's chorus.
11. What song is this from? "Wondering who is really in the driver's seat"

Answer: On The Border

This was the title track of The Eagles' third album, and Don Henley sings lead vocals.

The bridge features all four members (Don Henley, Glenn Frey, Randy Meisner, Bernie Leadon) singing one line.
12. What song is this from? "You're not quite lovers and you're not quite friends"

Answer: After The Thrill Is Gone

This was from the "One Of These Nights" album, and is sung by both Don Henley and Glenn Frey.
13. What song is this from? "High or low It was the same"

Answer: Doolin-Dalton

This was off of the "Desperado" album, and is sung by both Don Henley and Glenn Frey.
14. What song is this from? "Stars beginning to fade"

Answer: Ol' 55

This is from the "On The Border" album, and sung by Don Henley and Glenn Frey.

This song was originally performed by Tom Waits.
15. What song is this from? "I used to hurry a lot, I used to worry a lot I used to stay out till the break of day"

Answer: The Long Run

This was the title track of The Eagles' sixth studio album, and is sung by Don Henley.
Source: Author sasuke_ninja

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 07 2023 : Guest 24: 11/15
Dec 14 2022 : Guest 81: 15/15
Dec 12 2022 : Guest 98: 15/15

Score Distribution

quiz
2/6/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us