Quiz about Evanescence Lyrics
Quiz about Evanescence Lyrics

Take this Evanescence Lyrics Quiz! Tough Trivia | Music


Hi, I love Evanescence's work. This quiz is very straightforward; I will give a line from a song, and you are to select what comes next. These lyrics are NOT from "Fallen". Good Luck!

A multiple-choice quiz by Dannza. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Evanescence

Author
Dannza
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
221,211
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1112
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "Take a breath and I try to draw from my spirits well, _____" what line comes next? Hint

saving you is making me weaker and weaker
this air is my light, it'll guide me from death
drink my desperaion, I beg you
yet again you refuse to drink like a stubborn child

2. "I'm numb to you, numb and deaf and blind, _____" what line comes next? Hint

I know this is hard, but we must try
so how can this life work for us
you give me all but the reason why
I need confidence, but you can't give

3. "My only hope, my only peace, my only joy, my only strength, ____" what line comes next? Hint

my only life
my only power
my only light
my only love

4. "Give me a reason to believe that you're gone _____" what line comes next? Hint

I smell your scent so I know they're all wrong
I hear you whisper so I know they're all wrong
I see your shadow so I know they're all wrong
I feel your presence so I know they're all wrong

5. "Fought it a thousand times but now, _____" what line comes next? Hint

I'm leaving you
I'm leaving you all
I'm leaving myself
I'm leaving home

6. "Then you look at me, you're not shouting anymore, ____" What is the next line?
Hint

you're slowly dying
you're dying, I know
you're broken, I know
you're silently broken

7. "Nothing left to make me feel anymore, there's only you and everyday _____" what line comes next? Hint

I steal more
I want more
I take more
I need more

8. "Darling, there's no sense in running, you know I will find you _____" what line comes next?
Hint

so come and stay forever
everything is perfect now
be my prince, be my soul
take a breath, its over now

9. "I've woken now to find myself in the shadows of all I have created _____" what line comes next?
Hint

I'm longing to, escape from you
I'm longing to, take a glimpse of you
I'm longing to, be with you
I'm longing to, be lost in you

10. "I still remember the sun, always warm on my back _____" what line comes next? Hint

I long for it to be like that again
somehow it seems colder now
now it seems to be lost
seems so long ago


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Take a breath and I try to draw from my spirits well, _____" what line comes next?

Answer: yet again you refuse to drink like a stubborn child

Lyrics from the song 'Breathe No More'.
2. "I'm numb to you, numb and deaf and blind, _____" what line comes next?

Answer: you give me all but the reason why

Lyrics from the song 'Farther Away'.
3. "My only hope, my only peace, my only joy, my only strength, ____" what line comes next?

Answer: my only power

Lyrics from the song 'October'.
4. "Give me a reason to believe that you're gone _____" what line comes next?

Answer: I see your shadow so I know they're all wrong

Lyrics from the song 'Even In Death'.
5. "Fought it a thousand times but now, _____" what line comes next?

Answer: I'm leaving home

Lyrics from the song 'Exodus'.
6. "Then you look at me, you're not shouting anymore, ____" What is the next line?

Answer: you're silently broken

Lyrics from the song 'Forgive Me'.
7. "Nothing left to make me feel anymore, there's only you and everyday _____" what line comes next?

Answer: I need more

Lyrics from the song 'Anything For You'.
8. "Darling, there's no sense in running, you know I will find you _____" what line comes next?

Answer: everything is perfect now

Lyrics from the song 'Surrender'.
9. "I've woken now to find myself in the shadows of all I have created _____" what line comes next?

Answer: I'm longing to, be lost in you

Lyrics from the song 'Away From Me'.
10. "I still remember the sun, always warm on my back _____" what line comes next?

Answer: somehow it seems colder now

Lyrics from the song 'Fields Of Innocence'.
Source: Author Dannza

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 12 2022 : Guest 98: 9/10
Dec 09 2022 : Guest 94: 5/10

Score Distribution

quiz
1/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us