FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hanson Lyrics from Shout It Out
Quiz about Hanson Lyrics from Shout It Out

Hanson Lyrics from "Shout It Out" Quiz


Are you a Hanson fan? Prove it! Here is my first quiz in the quest to tackle their major-label studio albums. This one is based on their latest album, "Shout It Out". Songs will only be used once. Enjoy!

A multiple-choice quiz by hausc018. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. Hanson

Author
hausc018
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
331,716
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
150
- -
Question 1 of 10
1. What song is this lyric from?

"Did she leave you frozen with the wrong words chosen?"
Hint


Question 2 of 10
2. What song is this lyric from?

"Somebody let me down, somebody show me love. I wouldn't care much either way."
Hint


Question 3 of 10
3. What song is this lyric from?

"Everyday, I'll give you all this, nothing and more."
Hint


Question 4 of 10
4. What song is this lyric from?

"There's no need to rhyme it when the message is clear."
Hint


Question 5 of 10
5. What song is this lyric from?

"Well big surprise, you're the last one to arrive and the first to cut in line."
Hint


Question 6 of 10
6. What song is this lyric from?

"Am I losing my composure or way too much exposure to compromise?"
Hint


Question 7 of 10
7. What song is this lyric from?

"Well I've got girls in line waiting for these arms of mine. Listen up to what I say."
Hint


Question 8 of 10
8. What song is this lyric from?

"The future's so unclear. You're such a doll, my dear."
Hint


Question 9 of 10
9. What song is this lyric from?

"You may give me gray hairs before my time."
Hint


Question 10 of 10
10. What song is this lyric from?

"Well I'll still be there despite you're despair. I don't really care what you say."
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song is this lyric from? "Did she leave you frozen with the wrong words chosen?"

Answer: Give A Little

First verse: "When she walks in with her painted lips, did she tease you for your flirty quips? Did she leave you frozen with the wrong words chosen? You gotta show her why she can't resist."

Taylor sings lead on this song.
2. What song is this lyric from? "Somebody let me down, somebody show me love. I wouldn't care much either way."

Answer: Use Me Up

First verse: "Somebody let me down, somebody show me love. I wouldn't care much either way. I'd rather the sticks and stones than dragging the ball and chain of 'what if the world won't save me.'"

Zac sings lead on this song. This was also released on the "Stand Up, Stand Up" EP.
3. What song is this lyric from? "Everyday, I'll give you all this, nothing and more."

Answer: Musical Ride

Chorus: "I'll take your breath away, show you more than you have known. Everyday, I'll give you all this, nothing and more."

Zac sings lead on this song.
4. What song is this lyric from? "There's no need to rhyme it when the message is clear."

Answer: Waiting For This

Second verse: "Shout it out (shout it out) so everybody can hear. There's no need to rhyme it when the message is clear. You know I can't ignore it, so what are you waiting for? You're trying hard not to show it."

Taylor sings lead on this song. Also, this is the song they open with on their 'Shout It Out' tour!
5. What song is this lyric from? "Well big surprise, you're the last one to arrive and the first to cut in line."

Answer: Voice In The Chorus

Second verse: "Well big surprise, you're the last one to arrive and the first to cut in line. Sacrifice, something you don't know about, but something I can't get around in my life."

Taylor sings lead on this song. The song is also known as "Caroline".
6. What song is this lyric from? "Am I losing my composure or way too much exposure to compromise?"

Answer: These Walls

Chorus: "The sky is falling all over again. Just another day's conclusion, another disillusional night. The sky is falling all over again. Am I losing my composure or way too much exposure to compromise? Well I can't take on these walls, these walls."

Taylor sings lead. It was also released on the "Stand Up, Stand Up" EP.
7. What song is this lyric from? "Well I've got girls in line waiting for these arms of mine. Listen up to what I say."

Answer: Thinking 'Bout Somethin'

Second verse: "You didn't have to what you did, but I thank you it ended like this 'cause the love I've got is better than what you gave. Well I've got girls in line waiting for these arms of mine. Listen up, to what I say."

Taylor sings lead. This was the first single off of the album. Weird Al makes a cameo appearance as tambourine player in the music video!
8. What song is this lyric from? "The future's so unclear. You're such a doll, my dear."

Answer: And I Waited

Chorus: "And I waited, waited for something to arrive. Gotta keep this beat alive, but she keeps me satisfied. And I waited, waited for something to be real. When it's pounding in your ear, doesn't matter what you fear. Where do we go from here? The future's so unclear. You're such a doll, my dear."

Zac sings lead on this one.
9. What song is this lyric from? "You may give me gray hairs before my time."

Answer: Kiss Me When You Come Home

First verse: "You may give me gray hairs before my time. I'll be happy just sitting on the passenger side, 'cause I live for you and me and lonely drive."

Taylor sings lead here.
10. What song is this lyric from? "Well I'll still be there despite you're despair. I don't really care what you say."

Answer: Carry You There

Bridge after chorus: "Don't be too proud, I'm holding my hand out. You've been my friend on darker days. Well I'll still be there despite your despair. I don't really care what you say. Hey hey yeah."

Taylor sings lead and the song was also released on the "Stand Up, Stand Up" EP.
Source: Author hausc018

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us