FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about For All Hanson Maniacs
Quiz about For All Hanson Maniacs

For All Hanson Maniacs Trivia Quiz


So you call yourself a Hanson maniac, huh? Try this on for size. Take the quiz and see how perfect a Hanson fan you are. Go on! Wat ya waitin' for?! Oh! And good luck! Have fun!

A multiple-choice quiz by babybird003. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. Hanson

Author
babybird003
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
1,143
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
2039
- -
Question 1 of 10
1. Which other country would Zac like to live in besides the USA? Hint


Question 2 of 10
2. Why did Isaac have his hair cut so short? Hint


Question 3 of 10
3. What does Taylor want in a girl? Hint


Question 4 of 10
4. When is Hanson Day celebrated in Tulsa, OK?

Answer: (month and day)
Question 5 of 10
5. Who designed the sign for MOE? Hint


Question 6 of 10
6. How did the song 'Man from Milwaukee' come along? Hint


Question 7 of 10
7. If another member of the Hanson family had to take Zac's place who would it be? Hint


Question 8 of 10
8. How many kids does Taylor want when he becomes a grown up? Hint


Question 9 of 10
9. Why does Zac like Tokyo so much? Hint


Question 10 of 10
10. Who is Zac's favorite band?

Answer: ('Pink')

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which other country would Zac like to live in besides the USA?

Answer: Australia

Zac said he would love to live in Australia because it's similar to the USA.
2. Why did Isaac have his hair cut so short?

Answer: the hairdresser messed up.

When Isaac was having his hair trimmed the hairdresser wasn't paying much attention and totally ruined his hair.
3. What does Taylor want in a girl?

Answer: 2 arms, 2 legs and can breathe.

It doesn't matter to Taylor, as long as she's alive and human.
4. When is Hanson Day celebrated in Tulsa, OK?

Answer: May 6th

They just decided to have May 6th as Hanson Day because they wanted to show their appreciation for giving Tulsa a great name.
5. Who designed the sign for MOE?

Answer: All three of them

Isaac was goofing off on the computer and just happened to notice that he had something going on for the MOE sign.
6. How did the song 'Man from Milwaukee' come along?

Answer: while sitting next to a bus stop.

Zac had composed it while sitting next to a bus stop after their tour bus stalled down.
7. If another member of the Hanson family had to take Zac's place who would it be?

Answer: Mackenzie

Taylor said that if Zac happened to drop out of the band that Mackenzie would take his place because Mackenzie had the groove for the job.
8. How many kids does Taylor want when he becomes a grown up?

Answer: an army of kids!

Taylor claims to want an army of kids because he loves children around the house and doesn't think he could live without them.
9. Why does Zac like Tokyo so much?

Answer: because everything is small and tidy

Zac likes Tokyo because of how small and tidy everything is there.
10. Who is Zac's favorite band?

Answer: Aerosmith

Zac's favorite band is Aerosmith because they rock!
Source: Author babybird003

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us