FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Miscellany About Hanson
Quiz about Miscellany About Hanson

Miscellany About Hanson Trivia Quiz


This is the first I have ever created, so give me credit for trying. Happy quizzing!

A multiple-choice quiz by WiseOldWizard. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. Hanson

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
100,554
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1493
- -
Question 1 of 10
1. What song is this lyric from?
"You're gonna need an ocean of calamine lotion"
Hint


Question 2 of 10
2. What album is the song "Save Me" from? Hint


Question 3 of 10
3. Finish this lyric: "Good-bye, four leaf clovers..." Hint


Question 4 of 10
4. On what song does Zac sing lead on "This Time Around"? Hint


Question 5 of 10
5. Put the albums in the correct order. Hint


Question 6 of 10
6. What is the correct order of "Middle Of Nowhere" singles released in the U.S.? Hint


Question 7 of 10
7. Finish this lyric: "You can't say I didn't give it..." Hint


Question 8 of 10
8. What song is this from: "I just want to see you a little more, I just want to dream of you some more, I just want see you a little more, I just want to be with you some more"? Hint


Question 9 of 10
9. Finish the lyric: "Can't stop thinking about you..." Hint


Question 10 of 10
10. Which songs on the album are played with an acoustic guitar? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song is this lyric from? "You're gonna need an ocean of calamine lotion"

Answer: Poison Ivy

"Poison Ivy" is on their first indie record, "Boomerang", as is the song "Boomerang". We all know what "MMMBop is from", and "Strong Enough To Break" is from their upcoming album!
2. What album is the song "Save Me" from?

Answer: This Time Around

"Save Me" is from "This Time Around". "Boomerang" is their very first album. "Live From Albertane" was recorded before "This Time Around", as was "Middle Of Nowhere".
3. Finish this lyric: "Good-bye, four leaf clovers..."

Answer: Hello gone awry

The lyric is from "A Song To Sing".
4. On what song does Zac sing lead on "This Time Around"?

Answer: Wish That I Was There

Issac sings lead on "Love Song" and "Hand In Hand". Taylor sings lead on "In The City" and the rest.
5. Put the albums in the correct order.

Answer: Boomerang, MMMBop, Middle Of Nowhere, 3 Car Garage, Live From Albertane, This Time Around

"Boomerang" and "MMMBop" are the first two independent records.
6. What is the correct order of "Middle Of Nowhere" singles released in the U.S.?

Answer: MMMBop, Where's The Love, I Will Come To You, Weird

"MMMBop" was released first, then "Where's The Love", "I Will Come To You", then "Weird".
7. Finish this lyric: "You can't say I didn't give it..."

Answer: I won't wait another minute

The song is "This Time Around". The chorus is
"You can't say I didn't give it
I won't wait another minute
We're on our way this time around"
8. What song is this from: "I just want to see you a little more, I just want to dream of you some more, I just want see you a little more, I just want to be with you some more"?

Answer: Wish That I Was There

The lyric is from "Wish That I Was There", in the second verse.
9. Finish the lyric: "Can't stop thinking about you..."

Answer: I can't get you off my mind

The lyric is from the chorus of "Can't Stop". It goes:
"Can't stop thinking about you
I can't get you off my mind
can't stop thinking about you
I'm thinking about you all the time
Can't stop thinking about you
I can't get you off my mind
Can't stop thinking about you
I'm thinking about you all the time"
10. Which songs on the album are played with an acoustic guitar?

Answer: Save Me, Wish That I Was There, Love Song, Sure About It, Hand In Hand

"Runaway Run", "This Time Around", "Dying To Be Alive", "In The City", and "You Never Know" are played, very well, I might add, with an electric guitar. "A Song To Sing" is played very beautifully on the grand piano by Taylor.
Source: Author WiseOldWizard

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us