FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hanson 19972000
Quiz about Hanson 19972000

Hanson: 1997-2000 Trivia Quiz


Have fun with this quiz! It should be easy or at least that's what I was trying for. Hopefully. Good luck!

A multiple-choice quiz by daddyslilprincess. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. Hanson

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
16,883
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
510
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of Hanson's 1997 debut commercial cd?

Answer: (3 words)
Question 2 of 10
2. What was their big hit off their first CD? Hint


Question 3 of 10
3. Finish the Lyric: 'When you have no light to guide you and no one to walk beside you...'

Answer: (5 words)
Question 4 of 10
4. What is the oldest brother's FIRST name? Hint


Question 5 of 10
5. In 1997, Hanson came out with a Christmas album. What was it called?

Answer: (2 words)
Question 6 of 10
6. Which song was written by the Hanson brothers for their Christmas CD? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of their CD that was released in 2000?

Answer: (3 words)
Question 8 of 10
8. Who plays the synthesizer while on stage? Hint


Question 9 of 10
9. How many members of Hanson go by their real first name? Hint


Question 10 of 10
10. Who sings the song, 'Wish That I Was There'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of Hanson's 1997 debut commercial cd?

Answer: Middle of Nowhere

"Middle of Nowhere" was their first actual release. The others were private labeled.
2. What was their big hit off their first CD?

Answer: MMMBop

3. Finish the Lyric: 'When you have no light to guide you and no one to walk beside you...'

Answer: I Will Come To You

4. What is the oldest brother's FIRST name?

Answer: Clarke

5. In 1997, Hanson came out with a Christmas album. What was it called?

Answer: Snowed In

6. Which song was written by the Hanson brothers for their Christmas CD?

Answer: Everybody Knows The Claus

7. What is the name of their CD that was released in 2000?

Answer: This Time Around

8. Who plays the synthesizer while on stage?

Answer: Taylor

The synthesizer is actually the keyboard, where you can change your settings as to what instrument you want to sound like.
9. How many members of Hanson go by their real first name?

Answer: 1

Jordan Taylor Hanson, Clarke Isaac Hanson, and Zachary Walker Hanson.
10. Who sings the song, 'Wish That I Was There'?

Answer: Zac

Isaac says Zac is the one that's always on them when they're going to be late or something like that. He reminds them of what has to be done at that time.
Source: Author daddyslilprincess

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us