FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ultimate Hanson Quiz
Quiz about Ultimate Hanson Quiz

Ultimate Hanson Quiz


So you think your the Ultimate Hanson fan? Take this Quiz and see just how ultimate you really are!

A multiple-choice quiz by heather84. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. Hanson

Author
heather84
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
13,964
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1629
Last 3 plays: Guest 92 (3/10), Guest 92 (3/10), Guest 173 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. What song is this lyric from- 'Well I never thought that I could love someone like I love you'? Hint


Question 2 of 10
2. What city did Hanson play a concert in on July 28, 1998? Hint


Question 3 of 10
3. In the song 'Soldier', what did the Ballerina have? Hint


Question 4 of 10
4. This video was directed by Gus Van Sant.

Answer: (Strange)
Question 5 of 10
5. Out Of these choices, who does Hanson always thank in the liner pages of their cd jackets? Hint


Question 6 of 10
6. Finish this lyric- Snow's falling down as you... Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of Hanson's first album?

Answer: (Australia)
Question 8 of 10
8. Which of this Countries have Hanson NOT lived in? Hint


Question 9 of 10
9. Hanson went to the South by Southwest music conference in 1994, where they met Christopher Sabac, who became their manager. In what city was this conference held? Hint


Question 10 of 10
10. What was the name of the mall where Hanson had their breakthrough performance? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 92: 3/10
Today : Guest 92: 3/10
Jun 06 2024 : Guest 173: 2/10
Apr 23 2024 : Guest 109: 7/10
Apr 18 2024 : Guest 106: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song is this lyric from- 'Well I never thought that I could love someone like I love you'?

Answer: Day has come

This song was from one of Hanson's first albums-before Middle of Nowhere-back in 1995.
2. What city did Hanson play a concert in on July 28, 1998?

Answer: Detroit

Detroit was one of the few cities on their 'Road to Albertane' tour that had two concerts because of tickets fastly selling out.
3. In the song 'Soldier', what did the Ballerina have?

Answer: Heart of Gold

4. This video was directed by Gus Van Sant.

Answer: Weird

This video was on Mtv's 'Most expensive videos' show, because of some really neat special effects!
5. Out Of these choices, who does Hanson always thank in the liner pages of their cd jackets?

Answer: Him

6. Finish this lyric- Snow's falling down as you...

Answer: Step out of your car

This lyric was from the song 'At Christmas', one of the songs they wrote one their Christmas CD.
7. What was the name of Hanson's first album?

Answer: Boomerang

8. Which of this Countries have Hanson NOT lived in?

Answer: Panama

Hanson lived in these exotic places because of their fathers job, and because of this, they listened to 50's and 60's rock and roll tapes, which fueled their singing ability.
9. Hanson went to the South by Southwest music conference in 1994, where they met Christopher Sabac, who became their manager. In what city was this conference held?

Answer: Austin

10. What was the name of the mall where Hanson had their breakthrough performance?

Answer: Paramus Park Mall

Source: Author heather84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us