FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Another Hanson quiz
Quiz about Another Hanson quiz

Another Hanson quiz


Hanson is my all time favorite band and I know a good bit about them, so I figured, why not make a quiz? I hope you enjoy it!

A multiple-choice quiz by gonnabeastar1. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. Hanson

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
191,972
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1926
- -
Question 1 of 10
1. Hanson hit it big in what year? Hint


Question 2 of 10
2. Hanson's independent record label is called what? Hint


Question 3 of 10
3. What does 3CG records stand for? Hint


Question 4 of 10
4. On "MTV Cribs", Isaac played the opening notes of which song? Hint


Question 5 of 10
5. What were the years of the indie recording they released, entitled "3 Car Garage"? Hint


Question 6 of 10
6. What is the first single off their CD, "Underneath"? Hint


Question 7 of 10
7. What was the song that made Hanson famous? Hint


Question 8 of 10
8. What was Hanson's first movie called? Hint


Question 9 of 10
9. What was the Hanson cd released in 1997 called? Hint


Question 10 of 10
10. What was the name of Hanson's first Christmas cd? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Hanson hit it big in what year?

Answer: 1997

Hanson came out in April of 1997 after singing a capella to Christopher Sabec, who immediately asked to speak to their parents.
2. Hanson's independent record label is called what?

Answer: 3CG records

It took 4 years and $1.5 million dollars of their own money to make 3CG.
3. What does 3CG records stand for?

Answer: 3 Car Garage

Hanson started 3CG after being dropped of Indie Records sometime in 2000, after not being able to put the songs they wanted on Underneath.
4. On "MTV Cribs", Isaac played the opening notes of which song?

Answer: More Than Anything

Zac picked up an acoustic guitar and said how dear the instruments are to you after playing them so much and taking them on the road and everything.
5. What were the years of the indie recording they released, entitled "3 Car Garage"?

Answer: '95-'96

This cd is what they started using as their demo.
6. What is the first single off their CD, "Underneath"?

Answer: Penny and Me

Taylor said "Penny" is sort of like music, or anything that makes you feel the way "Penny" makes Tay feel in the song.
7. What was the song that made Hanson famous?

Answer: MMMBOP

MMMBOP means really fast, like, in a split second. It was a question often asked when Hanson appeared on television.
8. What was Hanson's first movie called?

Answer: Tulsa, Tokyo, and the Middle of Nowhere

On "Tulsa, Tokyo, and the Middle of Nowhere", there was a specially cut version of the Where's the Love video. Any fan that hasn't see the movie, I suggest they do.
9. What was the Hanson cd released in 1997 called?

Answer: Middle of Nowhere

"Middle of Nowhere" contained "Man from Milwaukee", which was written while sitting at a bus stop waiting for their broken down bus to be repaired.
10. What was the name of Hanson's first Christmas cd?

Answer: Snowed In

Hanson only wrote a few of the songs on this cd. The rest were covers of other songs.
Source: Author gonnabeastar1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us