FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lyrics Of Fats Domino
Quiz about Lyrics Of Fats Domino

Lyrics Of Fats Domino Trivia Quiz


Between 1955 and 1962, Antoine Fats Domino had 59 songs on the Billboard Top 100/Hot 100 charts. Can you name these ten songs from the lyrics given? [All songs listed are by Fats Domino.]

A multiple-choice quiz by lowtechmaster. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Fats Domino

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
389,468
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
315
- -
Question 1 of 10
1. These words are in what Fats Domino song?

"I'm not trying to be smart.
I'm not trying to break your heart.
But if I ask you for a date,
Then you tell me that I'm not too late."
Hint


Question 2 of 10
2. Which Fats Domino song includes these lyrics?

"Saturday mornin', oh Saturday mornin'
All my tiredness has gone away.
Got my money and my honey,
And I'm out on the stand to play."
Hint


Question 3 of 10
3. "Ya used to be my honey
'Till you spent all my money.
No use for you to cry,
I'll see you by and by."

In which Fats Domino song did he sing these lines?
Hint


Question 4 of 10
4. Teens heard these words in what Fats Domino tune?

"Need your lovin' and I need it bad
Just like a dog when he's goin' mad.
Woo-ee baby, woo-oo-ee,
Baby won't you give your love to me."
Hint


Question 5 of 10
5. These words are from which Fats Domino number?

"You broke my heart
When you said we'll part."
Hint


Question 6 of 10
6. "Every time I see you baby,
My love starts tumbling down.
Yeah, you're just my type baby,
Just my height and size."

These lines are in which Fats Domino song?
Hint


Question 7 of 10
7. In which Fats Domino number did teens dance to these lyrics?

"We're gonna dance to the rock an roll.
We're gonna even do the stroll.
We're gonna Lindy hop with Suzy Q.
It's a special party just for you."
Hint


Question 8 of 10
8. What 1956 Fats Domino tune had these unforgettable words?

"The wind in the willow played
Loves sweet melody.
But all of those vows we made
Were never to be."
Hint


Question 9 of 10
9. From which Fats Domino melody do these lines come?

"What you gonna do when the well runs dry?
You gonna run away and hide.
I'm gonna run right by your side,
For you pretty baby I'll even die."
Hint


Question 10 of 10
10. These lyrics are from which Fats Domino song?

"Soft words have been spoken
So sweet and low.
But my mind has made up
Love has got to go."
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. These words are in what Fats Domino song? "I'm not trying to be smart. I'm not trying to break your heart. But if I ask you for a date, Then you tell me that I'm not too late."

Answer: I Want To Walk You Home

On Billboard's Hot 100, "I Want To Walk You Home" was a number eight hit in 1959, and "You Win Again" was a number 22 in 1962. On the Top 100 in 1957, "It's You I Love" scored at number six, and "Wait And See" reached number 29.
2. Which Fats Domino song includes these lyrics? "Saturday mornin', oh Saturday mornin' All my tiredness has gone away. Got my money and my honey, And I'm out on the stand to play."

Answer: Blue Monday

"Blue Monday" was a number five hit on the Billboard Top 100 list in 1956. Also on that list were "The Big Beat" (number 26 in 1957) and "Poor Me" (number 47 in 1955). "Fell In Love On Monday" got to number 32 in 1961 on the Hot 100.
3. "Ya used to be my honey 'Till you spent all my money. No use for you to cry, I'll see you by and by." In which Fats Domino song did he sing these lines?

Answer: Walkin' To New Orleans

The lines are from "Walkin' To New Orleans" that was a number six song on Billboard's Hot 100 in 1960. Also on the Hot 100: "My Girl Josephine" at number 14 in 1960 and "I'm Gonna Be A Wheel Someday" at number 17 in 1959. "So Long" was a number 44 entry on the Top 100 in 1956.
4. Teens heard these words in what Fats Domino tune? "Need your lovin' and I need it bad Just like a dog when he's goin' mad. Woo-ee baby, woo-oo-ee, Baby won't you give your love to me."

Answer: I'm In Love Again

On Billboard's Top 100, "I'm In Love Again" reached number three in 1956, "When I See You" got to number 29 in 1957, and "I Want You To Know" peaked at number 32 in 1957. "I'm Ready" made it to number 29 on the Hot 100 in 1959.
5. These words are from which Fats Domino number? "You broke my heart When you said we'll part."

Answer: Ain't That A Shame

"Ain't That A Shame" was a number ten hit on the Billboard Top 100 in 1955. "Sick And Tired" reached number 22 on the same list in 1958. On the Hot 100, "Don't Come Knockin'" was number 21 in 1960 and "It Keeps Rainin'" got to number 23 in 1961.
6. "Every time I see you baby, My love starts tumbling down. Yeah, you're just my type baby, Just my height and size." These lines are in which Fats Domino song?

Answer: Whole Lotta Loving

Fats Domino's "Whole Lotta Loving" scored at number six on the Billboard Hot 100 in 1958. Also on the Hot 100: "Shu Rah" (number 32 in 1961) and "Natural Born Lover" (number 38 in 1960). "When My Dreamboat Comes Home" was number 14 on the Top 100 in 1956.
7. In which Fats Domino number did teens dance to these lyrics? "We're gonna dance to the rock an roll. We're gonna even do the stroll. We're gonna Lindy hop with Suzy Q. It's a special party just for you."

Answer: Be My Guest

All four songs made the Billboard Hot 100. In 1959, "Be My Guest" was a number eight hit. In 1960, "Three Nights A Week" got to number 15. And 1961, "What A party" made number 22 and "Jambalaya" peaked at number 30.
8. What 1956 Fats Domino tune had these unforgettable words? "The wind in the willow played Loves sweet melody. But all of those vows we made Were never to be."

Answer: Blueberry Hill

Fats Domino's biggest hit on Billboard's Top 100/Hot 100 was "Blueberry Hill" at number two on the Top 100 in 1956. "My Blue Heaven" made number 19 on the Top 100 also in 1956. On the Hot 100, "Let The Four Winds Blow" was number 15 in 1961 and "Telling Lies" reached number 50 in 1959.
9. From which Fats Domino melody do these lines come? "What you gonna do when the well runs dry? You gonna run away and hide. I'm gonna run right by your side, For you pretty baby I'll even die."

Answer: I'm Walkin'

"I'm Walkin'" reached number four on the Billboard Top 100 in 1957; "Yes My Darling" made it to number 55 in 1958. On the Hot 100, "Country Boy" was number 25 in 1960 and "I've Been Around" got to number 33 in 1959.
10. These lyrics are from which Fats Domino song? "Soft words have been spoken So sweet and low. But my mind has made up Love has got to go."

Answer: Valley Of Tears

"Valley Of Tears" was a number eight song on Billboard's Top 100 in 1957; "So Long' was a number 44 tune in 1956. On the Hot 100 in 1961, "What A Price" reached number 22, and "Ain't That Just Like A Woman" got to number 33.
Source: Author lowtechmaster

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Song Lyrics: III:

Song lyrics of five singers from the 1950s-1960s.

  1. Lyrics Of Fats Domino Average
  2. Lyrics Of Frankie Avalon Average
  3. Lyrics of Paul Anka Average
  4. Lyrics Of Chubby Checker Easier
  5. Lyrics Of Brook Benton Average

7/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us